YORUMLAR
Toplam 24 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Tepkisiz Erzurum 23 Ağustos 2010 Pazartesi  14:19

Her olayda tepkisiz kalan ve hakkını arayamayan Erzurum bu olayda da hakkını arayamayacaktır diye düşünmekteyim yediğimiz hakaretler de yine yanımazda kalacak gibi görünüyor , meeeeeeeee......

Yorumu oyla      0      0  
mustafa caymaz 23 Ağustos 2010 Pazartesi  02:28

Çubuk Belediyesince bu yıl ilk defa düzenlenen Ramazan etkinliklerinin ikinci gününde Mustafa Caymaz konser verdi. Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Çubuk’ta Ramazan Akşamları’ etkinliğinin ikinci gününde semazen ve neyzen taksimlerinin yanı sıra sanatçı Caymaz da tasavvuf müziğinden eserler sundu. İlçe halkının ve özellikle çocukların ilgi odağı olan Caymaz, zaman zaman sorduğu sorulara doğru cevap veren çocuklara son albümü olan ‘Gözümün Nuru’ isimli CD’sini hediye etti. Park alanında çocuklar Büyükşehir Belediyesinin kurduğu Oyun gruplarında eğlenirken, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de futbol ve basketbol topu dağıttı. (HY-ERT-NUR) – ANKARA (Anadolu Ajansı) 21.08.2010 01:08

Yorumu oyla      0      0  
M.SAKIP KURT 15 Kasım 2009 Pazar  12:22

'ERZURUM MURAT BARDAKÇI İÇİN AYAKTA!' HABERİNİ OKUDUĞUMDA NE DEDİKİ DİYE MERAK ETTİM.DEDİKLERİNE BAKTIM. ADAM HAKLI DOĞRU KONUŞMUŞ.ERZURUM NİYE AYAKTA ANLAMADIM.TÜM ÜNİVERSİTELERDE YILLARCA BİLİM ADINA İNANMIŞ ÖĞRENCİLERE ZULÜM YAPAN PROF.LAR İŞLERİNİ YAPMAYA GELİNCE ACİZ KALIYORLAR.BU SAYFAYA YORUM YAPANLARIN %90 'IDA BÖYLE DÜŞÜNÜYOR. BU ERZURUMDA AYAĞA KALKANLAR KİM ONUDA MERAK ETTİM.KONUMUZ ERZURUM DEĞİL ERZURUMA KİMSA BİR ŞEY DİYEMEZ ZATEN. KONUMUZ BİLİM YUVALARINDAKİ CEHALET........

Yorumu oyla      0      0  
OLCAY SAMAT 14 Kasım 2009 Cumartesi  09:02

MURAT BARDAKÇI OLDUKÇA HAKLI. HER ŞEYDEN ÖNCE MENZUN OLDUĞU OKULUN BÖYLE BİR HATA İLE ADININ KÖTÜ ANILMASINA ÜZÜLMÜŞTÜR. HELE BİR DE SÖZ KONUSU ERZURUM İSE ÇOK HAKLIDIR . YANLIŞI YAPAN ARZUHALCİ DEĞİL DEDİĞİ GİBİ BİLİM ADAMLARI.

Yorumu oyla      0      0  
Yazarların hiç mi suçu yok!! 14 Kasım 2009 Cumartesi  02:21

Bennce Murat bardakçıya kızacağınıza Yazarlara kızın ve üniversiteyi bu duruma getirenlere kızın.

Yorumu oyla      0      0  
alp kara 13 Kasım 2009 Cuma  02:00

Bu nasıl bir basın böyle.Murat bardakçı Erzuruma hakaret etmedi.Sadece bir kitabı eleştirdi.Yerel medya safsatalarına iki örnek " 70 milyon bizi izliyor",gazetemizi veya televizyonumuzu binlerce vatandaş aradı." Bu nasıl bir garabet başka haber bulamadınızmı? Bu ne tahammülsüzlük.Erzurum veya Erzurumun herhangi bir kurumu eleştirilemez diye bir kaide yok.Tıpık bir eyyamcılık örneği ve yerel kompleks..Allah akıl versin..

Yorumu oyla      0      0  
FİLOZOF 12 Kasım 2009 Perşembe  22:12

ÇEVİRİ BENCE GECE YAPILMIŞ VE TAM BİR CENİN-İ SAKIT (Acaba Doğru Yazdım mı Üniversiteye Sormak Lazım)HA BİRDE LEYLİ MECCANİ var Parasız Yatılı demek sizi giti tatlı su allemeleri

Yorumu oyla      0      0  
12 Kasım 2009 Perşembe  21:55

CAHİLİN DOSTLUĞUNDAN İSE ALİMİN DÜŞMANLIĞI İYİDİR....KALDİKİ BU YAZI ACEMİ NALBANT İŞİ GİBİ HEM NAL'INA VURUYOR HEM MIHINA BENCE DÜRÜST BİR İNSAN YANLIŞI SAVUNMAMALI BU BİZİM YANLIŞIMIZDA OLABİLİR BU BÜYÜK HATDAN DOLAYI BİR ÖZÜR DİLEYEN BİLE OLMADI VE BU ÖZÜRÜ EN ÇOK ERZURULULAR HAK EDİYOR AMA ÜNİVERSİTESİ İLİMDEN UZAK GEREKÇELER SERDEDİYOR BU BENCE KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELERİNİN ZAMANI GELMİŞTİR ARTIK KRAL ÇIPLAK .

Yorumu oyla      0      0  
Yaşar 12 Kasım 2009 Perşembe  16:16

Üniversiteler Osmalı Saltanatının Minyatürü. Makamlar görevler babadan oğula geçiyor. Bilgi beceri önemli değil. Erzurumda Üniversitenin toplum için yapmış olduğu bir çalışma, bir araştırma varmı. Bilen varsa bi zahmet yazsın. Bardakçı beyefendi öyle küçümsenecek adamda değil. Biraz toparlayın kendinizi. Eleştirmenler.

Yorumu oyla      0      0  
Sahra Gül 12 Kasım 2009 Perşembe  15:05

İyi güzel de bu ülkenin Rektörleri,Profösörleri değil miydi bir başörtüsü yüzünden kendi öğrencilerine hakaretlr edip,hatta üzerlerine araçlar sürdürüp bacak koparanlar.Zamanında ideolojisini savunmada,hakaretamiz üsluplar kullanmaktan kaçınmayanlar,ekranların karşısında,bir partiye ve onun mensuplarına kan emici vampirler,yarasalar,diyenler,sadece ideolojilerini beğenmediği için bir Başbakana pzv..diyenler aydın kurum mensupları değil miydi? Onlar yaparken iyiydi,kimler tarafından eğitiliyoruz!

Yorumu oyla      0      0  
Ali Rıza 12 Kasım 2009 Perşembe  13:24

Sizinkide maşallah gazetecilik yani. Size ne oluyor da bu kadar rahatsız oluyorsunuz. Önce rektör ve iligili bilim adamları konuşsun bakalım. Herkes hata yapabilir diyorsunuz ama bu hata yapanlar kendi alanlarında uzman akedemiyenler ve unvanları Profesör. Sıradan insanlar değilki. Birde şöyle düşünün; normal bir insan sarhoş olsada bağırıp çarırarak etrafı rahatsız edecek olsa ayıplar geçeriz. Ama aynı işi şehrin müftüsü yapsa aynı şekildemi kınarız acaba???

Yorumu oyla      0      0  
CEMAL 11 Kasım 2009 Çarşamba  22:24

MURAT BARDAKÇI YALAN SÖYLEMİYOR İFADE TARZI YANLIŞ. FAKAT KOCA ÜNİVERSİTE KİMLERİN ELİNE KALMIŞ BU DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN BİRŞEY. BU KADAR BÜYÜK BİR HATA OLMAMALIYDI. YAZIK GÜNAH. BAŞBAKANA, CUMHURBAŞKANINA HOŞ GÖRÜNECEĞİZ DERKEN BİZİ REZİL ETTİLER.

Yorumu oyla      0      0  
Pardon? 11 Kasım 2009 Çarşamba  22:14

Murat Bardakçı'yı eleştirebilmeniz için en az onun kadar bilgiye sahip olmanız gerekir, haddinize şaşırdım ve güldüm.

Yorumu oyla      0      0  
misafir 11 Kasım 2009 Çarşamba  13:22

adama gıcık oluyorum, ama eleştirmesi normal değilmi?

Yorumu oyla      0      0  
jale 11 Kasım 2009 Çarşamba  13:21

ben de üniversitem adına utandım.

Yorumu oyla      0      0  
fehmi baydemir 11 Kasım 2009 Çarşamba  13:21

rektörün tavrına baktım da, sanki o nakaretler ona veya üniversiteye değil de bana yapılmış gibi. hiç oralı bile değil. Nisan yağmuru gibi.

Yorumu oyla      0      0  
erol 11 Kasım 2009 Çarşamba  13:20

sevimsiz adam!

Yorumu oyla      0      0  
m.l 11 Kasım 2009 Çarşamba  13:20

ya bence bardakçıya değil, o kitabı düzgün hazırlayamayanlara kızalım.

Yorumu oyla      0      0  
11 Kasım 2009 Çarşamba  13:20

rektörlük suçlu. gerisi hikaye.

Yorumu oyla      0      0  
Erkan 11 Kasım 2009 Çarşamba  11:00

Murat Bardakçı'nın yaptıklarını değil de Üniversitede böyle hataları yapanları konuşmak gerekir. Bunlar basılı yayın ileride bir zaman birilerinin eline geçse ve konu hakkında bilgisi olmasa yanlış şeyleri doğru kabul edecektir. Bardakçı'nını dediği gibi bu basaılan zırvalar derhal toplatılıp imha edilmelidir. Bir iş doğru düzgün yapılmalıdır yapılmıyorsa hiç yapılmamalıdır. Bir atasözü vardır. Tam da buraya uyuyor. Bir şey biliyorsan konuş ta faydalansınlar ama bilmiyorsan sus da adam sansınlar

Yorumu oyla      0      0  
bilge 11 Kasım 2009 Çarşamba  11:00

bardakçı zaafları olan birisi. hanedana kendisini yakın gibi göstererek de puan toplumuya çalışıyordu. Ama bunun böyle olmadığını yazar Mustafa Armağan Ülke tv deki programda üstü örtülü şekilde kendisine hanedandan gelen bir emailde bu durumdan rahatsızlık duyulduğunu ima etmişti. Şahsiyet gelişimi önemli şey. ilim mi bilgi mi sorusunun cevabıdır bardakçı. kendisi için "malumatfuruş" demek daha doğru. İlim sahibi olmak daha yukarılarda bir şey çünkü...o da reytingini böyle yapıyor işte

Yorumu oyla      0      0  
bilgi 10 Kasım 2009 Salı  19:44

Murat Bardak'çıyı suçlayacağınıza koskoca üniversitenin yaptığı hatayı eleştirin.Yaptıkları işi lütfen yapmak yerine birazcık ciddiye alarak yapmaları gerekir.

Yorumu oyla      0      0  
ufuk Arıkan 10 Kasım 2009 Salı  15:10

En azından biri çıkıp, ya arkadaş bir hata olsa bile bu ne hakaret bu ne gürültü, az sakin ol, haklı olabilirsin biz bu yanlışı düzeltiriz diyebilirdi. Denmediği için arkadaşıma katılıyorum ve Üniversite yönetimini kınıyorum.

Yorumu oyla      0      0  
HAYATİ ÇİNİCİ 10 Kasım 2009 Salı  15:10

arkadaşım ben o proğramı izledim. aynen sizin dediğiniz gibi ama, buna üniversiteden bir adam o programa katılıp cevap vermeliydi. Bu nasıl üniversiteki kendisine hakaret edilirken ses çıkaramamıştır.

Yorumu oyla      0      0