YORUMLAR
Toplam 30 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
aziziyeli 20 Aralık 2009 Pazar  12:13

ak parti il başkanının yaptiği konusma ve tavrı cok guzel...ahmet beyınde hatalarının farkına vardığını zannedıyorum kı bazı konuları duzeltmeye calışıyo ınanıyorum kı düzeltecek...sadece zaman tanımak lazım..zaman herseyın ılacıdır...

Yorumu oyla      0      0  
kenan kıyı 15 Aralık 2009 Salı  00:50

Ya Ahmet Küçükler bu şehri rezil ettin bıraktın.Yaptığın düzgün bir şey yok.İl Başkanı senin yanlış yatırımlarını savunuyor.İl Başkanı yine sana kolkanat gerdi.Şimdide ona sığındın.Her zaman sığınacak bir yer buluyon.Kıymey bil halkın içine biraz girde dertlerine,sıkıntılarına kulak ver.

Yorumu oyla      0      0  
YOLUN AÇIK OLSUN İL BAŞKANI 12 Aralık 2009 Cumartesi  22:54

Su konusunda yapmış olduğu açıklamadan ötürü teşkkür ederiz.Senden beklenilen beklentileri boşa çıkarmadın.Ahmet KÜÇÜKLER biraz yaptığın işten anla,anlamadan bilmeden her işe atlama.Yada danışman al yanına.Bu yazılanları İnşallah Başbakan duyar.

Yorumu oyla      0      0  
m.tevfik 10 Aralık 2009 Perşembe  16:17

aslında erzurum türkiyenin tamda küçültülmüşü...bişeyler yapmak isteniyor. bir tarafta bilinçli ne yaptığından haberi olan akp il başkanı diğer tarafta kendinden sölediklerinden bile haberi olmayan belediye başkanı...konu:sular temizmiş...:)

Yorumu oyla      0      0  
sil baştan 10 Aralık 2009 Perşembe  11:25

Sn KILIÇ 'ın yapmış olduğu dürüst ,objektif ve bir siyasetçinin yapması gereken Halkın tercümanı olmasını,çözüm önerisi sunmasını takdirle karşılıyorum....Ahmet Küçüklerinde bundan ders almasını tavsiye ediyorum...Sn küçükler'in dikkate almayacağınıda biliyorum ..

Yorumu oyla      0      0  
su problemi 10 Aralık 2009 Perşembe  11:20

SN KÜÇÜKLER ; gemişte olduğu gibi şimdide gerek İl Başkanlığı,gerek Belediye başkanları Gerekse Halk ile bir türlü yıldızınız barışmadı bunun sebebini KİBİRLİ oluşunuza bağlıyorum...halkın feryatlarını duymazdan geldiniz,,vekilleri dinlemediniz,İl başkanını dinlemediniz...amacınız ne? tasavvuf yönünden bakıldığı zaman sizinki 'Hubbu Cah'..(makam arzusu ve şöhret düşkünlüğü demektir ve kalbin üzerine zift çekip, ruhu felç eden kötü hasletlerdendir. ) bu olsa gerek....

Yorumu oyla      0      0  
Solmaz Güzel 10 Aralık 2009 Perşembe  10:11

Sayın Ahmet KÜÇÜKLER yaptığın işlerdan bir tane düzgün işleyen varmı? Zaten Erzurum'a yaptığın Birşey yok şimdide Erzurumun Suyuyla oynadın düzeltemiyorsun.Yazık bu şehre yatırılan paralara.

Yorumu oyla      0      0  
kenan orbal 9 Aralık 2009 Çarşamba  22:54

Sayın AHMET KÜÇÜKLER biraz il başkanı kadar şehrinin sorunlarına eyil.Bak il Başkanına açık yüreklilikle sıkıntıyı söylüyor ve çözüm bile veriyo sana.Bırak halktan uzak durmayı.Halkın içine gir Ahmet KÜÇÜKLER.

Yorumu oyla      0      0  
memet akın 9 Aralık 2009 Çarşamba  18:24

. 2009 yerel seçimlerde ispirde akp den 5 n üniversite mezunu adaylığı dikkate alınmadı, halk araştırması yapıldı osman çakır değiştirilmeli dendi,aday oldu aylar sonra osman çakır hakkında yolsüzlük,davranışları ile ilgili rapor hazırlandı genel merkeze gönderildi,sağlık bakanı osman çakıra sahip çıkıyormuş rapordan ses yok, rapor işleme koyulsa ispirdeki yolsuzlukları görün,müfttişlere belediyede çok iş var hele köydes ihaleleri leş kokuyor ak parti ispirde ve erzurumda yanlış aday gösterdi

Yorumu oyla      0      0  
mesut 9 Aralık 2009 Çarşamba  12:46

Belediye başkanında azcık onur varsa istifa eder bu milleti bir yıldır su temiz diye kandırıyordu yalanı ortaya çıkmıştır yapacağı en güzel şey hemen istifa etsin en azından azda olsa itibarını kurtarır

Yorumu oyla      0      0  
Dadaşoğlu 9 Aralık 2009 Çarşamba  10:44

Yiyin efendiler hem memleketi hem ülkeyi yiyin hem de birbirizi yiyin , yiyinnnnn.

Yorumu oyla      0      0  
Op.Dr.Zakir ARAZ 9 Aralık 2009 Çarşamba  10:34

AKP İl başkanını dürüst ve gerçekçi davrandığı için tebrik ediyorum.Siyasette öncelik dürüstlük ve halkımıza hizmet olmalıdır.Suyu ile temiz havası ile ve Dadaşlığı ile övündüğümüz Erzurumumuzun neyi kaldı? MV ve bürokratlar başımızı ellerimizin arasına alıp bir muhasebe yapma zamanı çoktan geldi ve geçiyor bile.

Yorumu oyla      0      0  
Talat 8 Aralık 2009 Salı  10:38

Sayın İl Başkanına bu konuda teşekkür ediyorum. Aylardır bizi kandıranları da ALLAH'ın adaletine havale ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
ozoncu 8 Aralık 2009 Salı  09:28

Ağlamak yok, durmadan uslanmadan Ahmet Küçükler'i yeniden (Üçüncü kez) seçmeye devam... Sanki bu adamı bu şehir seçmedi. Bu memleket bu başkanı içtiği, pardon içemediği suyu göre göre hem de elinde kovalarla çeşme başında saatlerce su kuyruğunda bekleyerek seçmedi mi? Müstehakız. Suya değil, anlamayan kafalara ozon vermek lazım. Ancak o zaman su da, kafalar da temizlenebilir.

Yorumu oyla      0      0  
haluk metin 8 Aralık 2009 Salı  09:27

Herkesin bildiğini cesaretle söylemiş 'kral çıplak' demiş.Vatandaşı saf yerine koymaktan vazgeç belediye başkanımız.Sağlımızı ucuz hale getirme lütfen ve il başkanı ile Erzurumlu için çalış artık....

Yorumu oyla      0      0  
Hasan 7 Aralık 2009 Pazartesi  21:57

Sayın İl Başkanı gösterdiği dürüst ve namuslu tavır sebebiyle tebriği hak ediyor. Aylardır bize yalan söyleyenler utanır İnşaallah. Sağolun sayın il başkanı. Belediye başkanına da bir ders olsun.

Yorumu oyla      0      0  
ozgur 7 Aralık 2009 Pazartesi  19:31

Erzurumda toplu ulaşım kan ağlıyor. neden hiç kimse el atmıyor.özel halk otobüsleri tam bir facia.artık otobüslere binmek istemez olduk.akbil icat ettiler.beceremediler.kartı gösteriyorum şöför öyle bir bakıyorki korkuyorum. İçinden kesin küfür ediyordur diye düşünüğyorum.canımıza tak etti. kardelen kart dediler ucuz dediler.kullanamadıktan sonra ne yapayım ucuz kartı. sayın başkana sesleniyorum.LÜTFEN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ İŞİNE ACİL EL AT

Yorumu oyla      0      0  
kaya 7 Aralık 2009 Pazartesi  19:11

başkan niye kızıyonkisuya yaptığın çok başarılı hizmetler krşılığı ikinci dönemi aıp kahraman olmadın millet erdoğan hatına verdi ama sizde bu hatrı boşa çıkartıp güzelim şehri çeşmelerden su taşıyan koca köy ve harebe yıkık dökük şehir görüntüsünden kurarın yeter artık

Yorumu oyla      0      0  
oğuz 7 Aralık 2009 Pazartesi  19:06

bravo sayın il başkanı ie bu yri geldiğinde desteklemeli yeri geldiğinde hatasını yüzüne vurup çözüm yolu göstermelisiniz teşkilat yoksa belediye aşkanıda olamaz keşke her zaman il başkanlığı makamının ağırlığını koruyabiecek durumda kalabilsek

Yorumu oyla      0      0  
BİRİ 7 Aralık 2009 Pazartesi  18:05

siyasetçiler bir birine kuma olmuş gelinlere benzer.KOcalarının yanında barışık yalnızken kavgalı olurlar.İl başkanı ile Ahmet beyde aynı.Arada çıkar birbirlerine yerlerini hatırlatmak için bağrışırlar ama yanyana gelince gülücükler saçarlar.. Ahmet bey iyi biri olabilir ama şehircilikten anlamıyor.Onun imkanları ile şu şehir tanınmayacak kadar güzel halee gelebilirdi. Ama hep zayi etti kaynakları.Onun icraatları demirci-betoncu ve sucu lara yaradı.bizede 1/3. :):)

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli 7 Aralık 2009 Pazartesi  16:59

Bizimkiler iyi atışırlar çözüm aramak veya çözüme kavuşturmak akıllarının ucuna bile gelmez. Sayın bakanımız sağlık bakanı ama suyumuz sağlıksız bu ne iş alayana eşk olsun

Yorumu oyla      0      0  
Kerti Dadaş 7 Aralık 2009 Pazartesi  13:36

İl Başkanı yalanmı söylemiş, sular temiz diyen varsa ben onun aklından şüphe ederim. Bravo İl başkanına. Bu sözünün hatırına gidip şöbiyet yemezsem namerdim. Ama Kılıçoğlundan ERZEN denen uydurma yerden değil.

Yorumu oyla      0      0  
Zlüfüyar 7 Aralık 2009 Pazartesi  13:34

Ben bu konuda ikisini de ne onaylar ne onaylamam. Bence bunları buraya kadar getirenlerin vebali vardır. Bu koca şehiri bunlara teslim edenler Allah'a nasıl hesap verecekler. Çok çok merak ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
ALİMTAŞ YİĞİT 7 Aralık 2009 Pazartesi  13:33

hele halimize bakın ya, memleket kimlere kaldı.

Yorumu oyla      0      0  
samimi 7 Aralık 2009 Pazartesi  13:01

il başkanı istediğini alamadığı için mi böyle yapıyor

Yorumu oyla      0      0  
Şevket Yaşar 7 Aralık 2009 Pazartesi  03:00

İl başkanı iyi birisine benziyorda, biraz da şu Muhyettin Aksak'la arasına mesafe koysa. Daha iyi olacçak. Aksak yüzünden millet onada tepki gösteriyor.

Yorumu oyla      0      0  
şems 7 Aralık 2009 Pazartesi  02:59

Bence Kılıç Tanfer'den daha iyi. Hiç değilse mertlik yapıyor ve doğruları söylüyor.

Yorumu oyla      0      0  
YORUM 7 Aralık 2009 Pazartesi  02:58

Şükür bir adam çıkıp doğruyu söylemiş. Helal olsuh. Bu şehrin bakanı da var ama o bu tür sronuları görmüyor. Sadece BAKIYOR. Adı üstünde BAKAN!

Yorumu oyla      0      0  
remzi kenger 7 Aralık 2009 Pazartesi  02:57

Hele bir plastik kabın içine musluk suyunu koyun ve iki saat sonra suyu boşaltın. Altta kalın bir sarı tabaka kalmazsa gelin yüzüme tükürün. Böyle rezalet olmaz. İl başkanı da az söylemiş. niye kızıyorki belediye başkanımız. Oturup çare bulsun.

Yorumu oyla      0      0  
hayati aydın 7 Aralık 2009 Pazartesi  02:56

Kılıç'a helal olsun. Doğru söylemiş.

Yorumu oyla      0      0