YORUMLAR
Toplam 19 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
OĞUZHAN 14 Eylül 2010 Salı  11:00

MHP CHPYE SEÇMEN KAPTIRAMAZ TABANI ZIT OLMAKLA BİRLİKTE ÜLKÜCÜ BÜNYE BİR SOL PARTİYE OY VERMEYİ KALDIRAMAZ BENCE YANLIŞ TESPİT YAPILMIŞTIR.

Yorumu oyla      0      0  
DADAŞLAR LÜTFEN !! 9 Eylül 2010 Perşembe  13:39

Değerli arkadaşlar lütfen gerginlikleri bir kenara bırakın lütfen iyi anlaşın ve tartışmalara bir son verin rica ediyoruz, gurbette yaşayan biz Erzurumlular dostluk ve kardeşliğin önemini çok daha iyi anlıyoruz inanın, lütfen biribirinizi yemeyin ve lütfen iyi geçinin barışın birbirinizle barışık olun Bayramınızı kutlayın aynı şehirde yaşıyorsunuz birbirinizin yüzüne bakarsınız karşılaşırsınız bence lütfen tartışmaları büyütmeyin tatlıya bağlayın yakışmıyor bize yakışan budur...

Yorumu oyla      0      0  
babacan 9 Eylül 2010 Perşembe  00:12

MHP hiçbir şekilde çizigisinden ayrılmıyor. Çünkü, türk milliyetçilerinin davası devletin bekası, türklüğün ilelebet muhafazası ve ülkeninin bölünmez bütünlüğünün sürdürülmesidir. Dolayısıya bu değerleri savunmak her türk milliyetçisinin görevidir. Sayın BAHÇELİ de bunu yapıyor. Bu nedenle, çakma ülkücülere itibar etmemek lazım. Aslolan devletin birliği ve bütünlüğüdür, türk milliyetçisi için herşeyin üsütünde bu ülkü vardır. Baraj altında kalınacak diye de bu ülküden vazgeçilmez...

Yorumu oyla      0      0  
babacan 9 Eylül 2010 Perşembe  00:04

türk milliyetçisi bir dadaşım. ben MHP'nin oy kaybettiği konusunda aynı fikirde değilim. Şimdi, bakın Türkiye üzerinde bir oyuın oynanıyor, hayatını devletin bekasına, devletin bölünmez bütünlüğüne adamış Türk milliyetçilerinin böyle bir habere kanmamaları gerekir. Şu anda, Türkiye üzerinde yurtdışında hazırlanmış bri projenin ilk adımı bu anayasa değişikliği. dikkatli olmamız. lazım. Türklüğü anayasadan çıkarmak isteyenlere hayır diyelim. Bu tüm türk milliyetçilernin boynunun borcudur.

Yorumu oyla      0      0  
ufuk dikbaş 7 Eylül 2010 Salı  10:16

sen kimsin,konuşma özürlü,sitenin iletişim bilgisine de baktım boş.künyeside boş.kimsenin kimseyi tehdit ettiğide yok.onu anlayamayan özürlüdür.medeni cesareti olan o ve yazdığına güvenen yazdığının altına isimini yazar.kazım karabekir bölgesinde milletin arazisini elinden alanlar varmış hile ile gidip onları araştırsana.bu işlerle uğralacağına.ben avukatım, burada telefonumu vermek istemiyorum ulaşabilirsin barodan.ayrıca yazıyı kopyaladım.savcılığada hakaretten dolayı şikayette bulunacağım.
EDİTÖR: Terbiyesiz adam madem avukatsın gereğini yapıp o kazım karabekirdeki işlerle uğraşsana. Edepsiz adam tehdit ediyorsun. Belli çapsız birisin ve de epeyce bir cahil. Eğer bizi savcılığa vermezsen senden alçağı da yoktur. Sahtekar.

Yorumu oyla      0      0  
ufuk dikbaş 6 Eylül 2010 Pazartesi  15:01

yazın yazın,tetikçiliğin sonu nereye kadar gidecek bende merak ediyorum.dadaş tv yorum servisi ha.adını bari yaz zevat..sizden tespit yapması, bizden iyiniyetliler ile kötü niyetlileri kafaya yazması..kızmak yok niye kızalım herkesin ne olduğu ortaya çıkıyor iyice..ama unutmayın biz yarın yine varız dün olduğu gibi ama yalakalık yaptığınız akp yarın olmayacak malüm çakma parti...
EDİTÖR: Senin gibi ahmaklar ancak tehdit ederler. Bu kafanız değil mi Erzurum'da iktidarı yakalımşken kaybettiniz. Siyaset insan işi, ve tabi beyin taşıyan insan işi. Bırakılan yerde otlamaya devam et:)

Yorumu oyla      0      0  
VATANDAŞ 6 Eylül 2010 Pazartesi  12:50

HİÇ BİR SÖZ VE DÜŞÜNCE GÖZ ARDI EDİLMEMELİDİR. SAYIN BAHÇELİ DEĞERLİ BİR İNSAN BUNDA HİÇ ŞÜPHE YOK, FAKAT İNSANLARI ARDI SIRA SÜRÜKLEMEKTE ÇOK FARKLI BİR MEZİYET İSTER. RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN. DOST ACI SÖYLER AMA DOĞRU SÖYLER.

Yorumu oyla      0      0  
Asım Bilge 6 Eylül 2010 Pazartesi  10:53

Bu yazı yüreğimizi dağlayan bir ateş gibidir. Ülkücülerin içine düşürüldüğü durumu haykıran bir vicdan manifestosu gibidir. Yeter, halkı anlamayan, halka inemeyen, chp ile aynı kulvarda gözüken yöneticeler.. yeter, böyle siyaset yapacaksanız, mhp'yi hergün eritecekseniz bırakın bu işi. Rahmetli Türkeş'in isyan ettiği 12 Eylül Anayasasının değiştirilmesine Hayır diyerek hangi safta duruyorsunuz. Böyle ülkücülük olur mu?

Yorumu oyla      0      0  
EGE'DEN DADAŞ 5 Eylül 2010 Pazar  00:56

AKP BUGÜN VAR YARIN YOK ! AMA TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ EBEDİYETE KADAR DEVAM EDECEK BUNU YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK VE ÜLKÜCÜLÜĞÜ ETNİK MİLLİYETÇİLİK KABINA SIĞDIRIP AŞAĞILAMAYA ÇALIŞANLAR, ETNİK MİLLİYETÇİ DİYEREK DİĞERLERİYLE BİR TUTANLAR GÖZÜ KARARMIŞ OLANLAR ÇOK BÜYÜK BİR YANILGI İÇERİSİNDELER,TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ HİÇBİRİYLE KIYAS YAPAMAZSINIZ,ESKİSİ GİBİ OLAY ÇIKARAN SERT VE KABADAYILIKLA ANILAN BİR HAREKET OLMAYACAKTIR HERKES BUNU YAZSIN BİR KENARA.ÜLKÜNÜZE MİLLİYETÇİLİĞİNİZE SAHİP ÇIKIN

Yorumu oyla      0      0  
DADAŞ 4 Eylül 2010 Cumartesi  16:11

adımızda olduğumuz gibi bir dadaş olarak yazıyorum yani riya katmadan kendimi satmadan başı dik ve mağrur olarak.bugün görüyorumki çoğu medya kanalı internet sitesi gazeteler satılık durumda.kendilerinn devamını sağlayabilmek adına değerlerinden vazgeçmiş durumda.hele insanlar onlar ne durumda Rabbim daha iyi biliyor.bizim gibi milletler ve ülkeler hiç bir zaman gelişemez.neden mi hala gelişmekte olan sınıftayız .akp gibi partiler yüzünden.tabi bu millet sadakaya alıştığı için artık sorgulamıyor

Yorumu oyla      0      0  
palandöken 3 Eylül 2010 Cuma  12:37

yorumunuzun bazılarına katılsamda geneline katılmam mümkün değil.Devlet Bahçeli olmasa oy veririm diyenler var ,bu tamamen riyakarlıktır .Rahmetli Başbuğ vardı Mhp nin başında yine oy vermedi bu millet.Menderes'e ,Özal Bey'e RTE beye tanıdığı tek başına iktidar hakkını MHPye neden tanımadı? .Şimdi size soruyorum İlah gibi gördükleri Tayyip Erdoğan Mhp nin başında olsa ne kadar oy verecek bu millet?Baraja takılır kalır.mesele dışı müslüman ,içi şeytan olanlardır.herkes içindekine oy veriyor.

Yorumu oyla      0      0  
MHP Hata yapıyor !! 3 Eylül 2010 Cuma  05:25

MHP, Seçmenini CHP'ye kaptırmıyor , aslında CHP ile pekçok konuda benzer hedef ve ideallere sahip fakat bir o kadar da aralarında uçurum var ! MHP'nin en büyük hatası daha doğrusu MHP seçmeninin hatası özellikle İzmirde CHP'ye oy verdiler ! MHP bu ve benzeri konularda hata yapmıştır ve dolayısıyla diğer illerde oy istemeye de hakkı yoktur bence yönetimler de büyük hata yapıyor bu hataların süratle gözden geçirilmesi lazım...Büyük değişime ihtiyaç var MHP'de.

Yorumu oyla      0      0  
Hasbi DADAŞ 3 Eylül 2010 Cuma  01:27

ebrikler inşlh MHPnin yöneticileride okurlarda akıllarını başlarına alırlar.

Yorumu oyla      0      0  
vatan yahut erzurum 3 Eylül 2010 Cuma  01:27

Ey yazar kardeşim bırak mhp yide pkkya bak apo baştacı ediliyor siz nelerle uğraşıyorsunuz. bunlar ı bir gözden geçirinde öylece yazın olmazmı?

Yorumu oyla      0      0  
Sedat kumcuoğlu 3 Eylül 2010 Cuma  01:26

Yani MHP'ye çatılacak en kötü dönemde bunu yapmanız doğru değil. evet bazı söylemleriniz doğru ama sırası değil. MHP mutlaka mecliste olmalı. Türküm diyen bunu ister.

Yorumu oyla      0      0  
ÜLKÜCÜDEN GERÇEKLER 3 Eylül 2010 Cuma  00:04

Bir Ülkücü olarak içinde bulunduğumuz durumdan hiç memnun değilim , MHP'li olmak , Ülkücü olmak artık ağızlarda sakız ve alay konusu dahi oldu bu rezalettir Ülkücülük alçakça, siyasete kurban gidiyor herkesin dilinde ve hakaretlere maruz kalıyor !! Akıllı olun ayağınızı denk alın. Ve diyorum ki PKK terörünü bitirmiş olan zihniyet artık bugün Türkiyede varlık gösteremiyor veya yetersiz kalıyorsa sessizce çekilmelidir. MHP zarar görürse Ülkenin çivisi çıkar !! Ülke çok zarar görür !! Ayağını denk alıp akıllı olması gereken çok çevre var. CHP ile paslaşıp Özellikle İzmirde ve Ege'de resmen oy paylaşmak ve CHP'ye destek olmak MHP'ye büyük zarar verdi ve verecek !! İzmirde MHP'lilerin büyük kısmı bence CHP'ye oy verdi ve gözümden düştüler açık konuşayım bu hiç şık deyil MHP çizgisinden çıkıyor ya da çıkarılıyor durum hiç iç açıcı değil , MHP her türlü hakarete uğruyor her türlü itham ile yargılanıyor ve her türlü iftira ile karşı karşıya bu durum değişmelidir eğer beceremiyorlarsa derhal tüm yönetim gitmelidir aksi taktirde durum MHP için hiç iyi olmayacak. Dış güçlerin ve Emperyalizmin etkisiyle MHP de tasfiye ediliyor !! Uyanın Ülkücüler partinize ve Ülkünüze sahip çıkın , bu herşeyin üstündedir Partilerin ve siyasetin de üstündedir....

Yorumu oyla      0      0  
taner demir 2 Eylül 2010 Perşembe  23:22

Kitabın ortüasından yazmak budur işte. Koca MHP'yi bahçeli eliyle gömüyorlar.

Yorumu oyla      0      0  
ceylan gözlüm 2 Eylül 2010 Perşembe  23:22

Kim yazmışsa bunu ağzına yüreğine kalemine sağlık kardeşim senin benim söylediklerimi yazmışsın ve görürsünüz böyle çıkar. Bahçelide bahcasına çekilir el öptürür.

Yorumu oyla      0      0  
Bay Balkayalırlı 2 Eylül 2010 Perşembe  23:18

Sana öyle geliyor MHP tek başına iktidara. görürsün.

Yorumu oyla      0      0