YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen 4 yorum var.
DADAŞ 21 Şubat 2011 Pazartesi  15:11

YA ARKADAŞLAR BU YAPILAN YUHLAMA NEDENİ BENCE SAYIN KUÇUKLERİN BİZİM SUYUMUZLA OYNAMASI BAK HERKES DAĞLARDAN İÇME SUYU GETİRİYOR NEDENİ BELLİ DEYILMİ BIRAKI LAF YAPMAYI SUYUMUZU GERİ VERİN EYER YOKSA TEKRAR KINIYORUM

Yorumu oyla      0      0  
Turan Pasinler 17 Şubat 2011 Perşembe  16:21

Şener Ağabey senin fedain olim kılına zarar gelmesin istersen isimimi adresimi de verim sizin Allahıza kurban olim ağabey Erzurum Dadaşları sizinle gurur duyar.

Yorumu oyla      1      0  
17 Şubat 2011 Perşembe  14:42

sayın şener geçmiş olsun.halk olarak teşekkür ediyorum..recep beyin yalanları ne kadar sürer onu düşünsün sizin işlerinizi araştıracağına..

Yorumu oyla      0      0  
kadir 17 Şubat 2011 Perşembe  09:13

Tebrikler sayın şener yazınız her zamanki gibi çok güzel.benim anladığım bunlar sadece gündemi değiştirmek istediler.bekiri gündemden alıp kendilerini gündeme koydular.yazdıkları habere yorum yazdım yayınlamadılar,kendi yazdıklarI yorumları yayınlıyorlar.Etnik kökeninden bahsediyor birisi yazdığı yazıda acaba nerden icap etti,yoksa bu şehirde bir yapılanmanın alt yapısımı hazırlanıyor.mesala KCK mıdır pkk nın yeni versiyonu kürtsen bizene ne demek istiyor bu zavallı sizi seviyoruz ŞENER bey

Yorumu oyla      0      0  
Mahmut 16 Şubat 2011 Çarşamba  22:14

Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...

Yorumu oyla      0      0  
Abdullah 16 Şubat 2011 Çarşamba  17:46

Hocam çok üzüldüm herkes sizin yanınızda emin olun erzurum size sahip çıksın lütfen bu nedir ya adam mı vurmuşsunuz, esrar eroin mi satmışsınız ayıptır günahtır.İfade almak ne demek duyunca şok oldum değerli ağabeyim.

Yorumu oyla      0      0  
sıla 15 Şubat 2011 Salı  22:11

gazetecisiniz madem şunu da araştırın: Ak Partili bir Belediye Başkanı bir provakasyon sonucu yuhlanıyor yüzlerce kişi tarafından ama Ak parti İl Başkanından çıt yok. Başka partiler olayı kınarken, Ak Parti sus-pus. Asıl bu konunun arka planını araştırın. İl Başkanı Murat Kılıç'ın kimbilir belki de bazı çirkin hesap ve çıkar durumlarına rastlarsınız.

Yorumu oyla      0      0  
Erzurumlu 15 Şubat 2011 Salı  20:52

MMMeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yorumu oyla      0      0  
Nafiz 15 Şubat 2011 Salı  19:56

Allah aşkına Erzurumu iyi araştırın ,yolsuzluk var mıdır yokmudur bilmiyorum ama Türkiyede olduğu gibi Erzurumda da inanılmaz bir İhale trafiği yaşanmaktadır lütfen görevlileri davet ediyorum çok çok iyi araştırılsın ve ortaya çıksın herşey.

Yorumu oyla      0      0  
15 Şubat 2011 Salı  18:08

Selahattin bey öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum Siz ve bu konuları gündeme tarafsız olarak taşıyan diğer gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hukuk devletinde yaşadığımıza göre herkez yaptığının hesabını verecektir.Erzurum halkı olarak sizden isteğimiz lütfen bu işin peşini bırakmayın.yüreğinize ve kaleminize sağlık

Yorumu oyla      0      0  
Zeki dadaş 15 Şubat 2011 Salı  16:54

iyiki varsınız selahattin bey, bu şerefsiz pkk'lı ite aldırmayın herkes herkesin ne olduğunu biliyor. Dadaşlara selan olsun. Kancıklar da korksun çünkü artık yerleri dar. yiğit gazeteciler var artık. Ender beyi de remzi beyide kutluyoruz. Helal olsun sizinle gurur duyduk.

Yorumu oyla      0      0  
yorgun 15 Şubat 2011 Salı  15:38

sayın şener bu şehrin gerçek ve objektif gazetecisi olduğunuz için kutlarım..geçmiş olsun diyorum... yazılarınızı da büyük bir ilgiyle okuyorum...

Yorumu oyla      0      0  
yunus 15 Şubat 2011 Salı  15:07

Şunu da duyurun lütfen. Ak Parti İla Başkanı kendi partisinden bir belediye başkanının arkasında neden durmuyor? Yoksa Bekir Korkmaz olimpiyatların kahvaltı, kuruyemiş, pasta falan gibi ihtiyaçlarını Başkanın pastanesinden mi sağlamış? o yüzden mi Bekir Korkjmaz'a ses çıkaramıyor. Benim duyduğum İl Başkanının bu işten toplam 34 tirlyon lira para aldığıdır. Bunu da yazın, araştırın.

Yorumu oyla      0      0  
Doğukağan 15 Şubat 2011 Salı  14:55

Allah kahretsin sizinle uğraşanları Allah kahretsin sizi çekemeyenleri ne yapmışsınız siz kardeşim size sahip çıkmayan Erzuruma ve Erzurumlulara yazıklar olsun, PKK'ya kucak açıp açılım yapanları Allah ıslah etsin Vatanı mı bölmüşsünüz ?? ne yapmışsınız kardeşim anlamakta zorlanıyorum.

Yorumu oyla      0      0  
DADAŞ YÜREKLİ 15 Şubat 2011 Salı  14:43

Dadaş Tv'yi kutlarım satılmış ve kandırılmışları ortaya çıkarıp teker teker gerçekleri dökecek tek medya kuruluşusunuz Allah yar ve yardımcınız olsun. Milliyetçi ve Türk düşmanlarına karşı birleşmeliyiz sizlere destek olmak zorundayız Erzurum uyumasın lütfen.

Yorumu oyla      1      0