YORUMLAR
Toplam 32 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Sabri 7 Mart 2011 Pazartesi  01:10

İzmirde AKP kazanması lazım arkadaşlar CHP yönetimi artık yeterli değil, Şehir iyi durumda değil,bu iş çok ciddi bir iş oldu gerçekten, MHP den ümidim yok AKP alması gerekiyor bu şehir iyi durumda değil anormal bir Göç var ve İstanbul kadar büyüyor süratle en kısa zamanda hükümetin el atması gerekiyor aşırı göç ve kalabalığı kaldırmayacak yoksa bu şehir.Erzurumun en uzak ilçesi İzmir - Kemalpaşa ilçesinden selamlar sevgiler , bu ilçenin yarıdan çoğu erzurumlu bence :)) bekleriz efendim.

Yorumu oyla      0      0  
izmirden Dadaş mahmut 6 Mart 2011 Pazar  19:00

lütfen dadaslar çok önemli !! gereksiz tartışmaları bırakın egeden herkese selam AKP'yi izmirde destekleyelim lütfen aslında particilik olsun istemeyiz burada çok sayıda dadaş gibi Mhp ye de yakınız ancak Ak Partinin artık izmirde kazanması lazım on binlerce dadaşın desteklemesi lazım izmiri almamız lazım saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
KILIÇ A 6 Mart 2011 Pazar  13:54

SİZİN ERGENEKONCU DEDİĞİNİZ GENERAL TERÖR ÜN KÖKÜNÜ KAZIMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN VE APO YU TÜRKİYE YE GETİREN ADAM SENİN GİBİ DEVLETİ SOYAN KİŞİ DEĞİL ONLAR ASIL KAHRAMAN SİZ LEŞ KARGALAR LÜTFEN BAŞKALARININ NE YAPTIĞI DEĞİL SİZİN AMACININ YOLSUZLUKLARINIZ GÜNDEEME GELDİMİ HEMEN MHP YE SALDIRIN HIRSIZLIKLARIN ELBET BİGÜN HESABI SORULUR KİMSE SORAMAZSA ALLAH SİZE BİR GÜN SORAR

Yorumu oyla      0      0  
ali kurt 5 Mart 2011 Cumartesi  18:38

sayın kılıcı tebrik ediyorum.kimin erkek kimin ürkek oldugunuda milletimin takdirine bırakıyorum.saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
Nafiz - Elbette MHP olacak 5 Mart 2011 Cumartesi  15:48

Tabiki gündemde Mhp olacak başka sermayeleri yokki çok acı birşey halbuki gündemlerinde erzurum sanayisi erzurum fabrikaları üretim rekorları fabrikalar ve dünya çapında anlaşmalar iş anlaşmaları protokoller olmalıydı ama nerdeee Mhp ile uğraşıp Oy almak ve milletin bütün duygularını iliklerine kadar sömürmek varken hazıra konmak varken başka gündemlere ne gerek varki.

Yorumu oyla      0      0  
Sayın Kılıç 5 Mart 2011 Cumartesi  11:14

Pastanelerinizi dolduranlara bi bakın?Onlar Akpartili mi?Sizin borç içinde yüzdüğünüzü ve çalıştırdığınız elemanlar üzerine krediler çektiğinizi söyledi bir ERGİAD üyesi.Doğruluğunu bilemem ancak,o makamda boşuna oturmadığınız belli.Ülkücülere,MHP'lilere taş atmakla kendi bindiğin dalı kesiyorsun.Bazı konularda elbette AKPARTİ nin,bazı konularda başka partilerin önergeleri desteklenir.Çünkü düğru bir tanedir.Siz MHP ye laf atacağınıza kendinize bakın.Kelin ilacı olsa önce kendine vurur...!

Yorumu oyla      0      0  
Ünal Dadaş Ege 4 Mart 2011 Cuma  19:16

Terörün nasıl bitirildiğini yıllarca Dağlarda çakal eşkıya aramış anası ağlamış,PKK'lı köpekleri avlamak için hayatını feda etmiş komutanlarımıza soracaksın onlar sana herşeyi gerçeğini anlatır,arada üç beş kendini bilmez elbette olmuştur onlar zaten ayıklanıyor,hayal aleminde yaşıyorsunuz,oyların verdiği rehavet ve zafer duygusu bu kendiniz gibi olmayan ve sizin gibi düşünmeyenlerin işi çok zor,eziyorsunuz iftira ve çamur atıyorsunuz.Ha bu arada PKK mecliste haberin vardır herhalde !! değilmi ?

Yorumu oyla      0      0  
palandöken 4 Mart 2011 Cuma  16:31

pkklı itleri kırmızı halıyla karşılayanlar,yüksekovada linç edilen polisler,cinayet zanlısını almaya giden polislere fırlatılan bıçaklar ayaklanmalar,hırsıza avukat, mazluma tokat Olimpiyatlarda yolsuzluk,asker düşmanlığı pkkyı hoşgörme.Riyakar toplum olduğumuz Rahmetli Erbakan'ın cenazesinde daha belirgin olarak ortaya çıktı.

Yorumu oyla      0      0  
Ünal Egeye 4 Mart 2011 Cuma  13:44

Merhaba terörü nasıl bitirdiniz gördük (!) ya kardeşim hangi hükümet zamanında teröre yardım eden bu ordu içindeki şerefsizler gün yüzüne çıktı _? heronlarla yapılan gözetlemeleri birilerinin ötrbas ettiklerini kim ortaya cıkardı ? tabi şimdi size sorsak onlara sahip çıkarsızınız .. onlar orduda görev yapmış kahraman subaylarımız dersiniz teroristeleri çoban zanneden zihniyetle ne farkınız var ...

Yorumu oyla      0      0  
Ünal Ege 4 Mart 2011 Cuma  01:18

MHP'ye Vura vura hakaret ederek halkın duygularını sömürerek buralara getirdiniz ülkeyi,PKK'yı canla başla bitiren susturan MHP'yi suçluyorsunuz şimdi Allahtan korkun be, sizin gitme zamanınız gelmedi mi acaba merak ediyorum? Hele Erzurum bu hale nasıl geldi Sanayi Sıfır, Üretim sıfır ve bunlara rağmen sizi Erzurumda seçerlerse söylenecek artık hiçbirşey kalmamış demektir geçmişler olsun demekten başka çaremiz yok, Nice Ülkücülerimiz de ağız değiştirmiş yön değiştirmiş şaşkınım izliyorum sadece.

Yorumu oyla      0      0  
Kubilay 2 Mart 2011 Çarşamba  23:10

Bunlar çok yanlış ve talihsiz söylemler MHP'siz bir AKP olamaz bence her iki parti ve partililer süratle anlaşmalı ve anlaşmanın yollarını bulmalılar aksi taktirde böyle bir atışma ve karşılıklı çekişme,Ermeniye, Şerefsiz İsraile, Yahudiye,PKK'ya, bölücü hain eşkıyaya yarayacaktır emin olun, saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
ERZURUMLU 2 Mart 2011 Çarşamba  20:24

ERZURUM LUZUMSUZ ALT GEÇİTLERLE DOLMUŞ SUYU BOZUK. SU DİYARINDA DAMACANA İÇİYORLAR HERKES HASTA. YAPILAN TEK ŞEY ALT GEÇİT BİR DE UCUBE FİL GEÇİDİ MİKROPLU SU VE KONUT. PAYLAŞILAN İHALELER BOZUK YOLLAR. KENTSEL DÖNÜŞÜM DİYE 3 KRŞ KAMULAŞTIRILAN YERLER.KİRLİ HAVA. ZEHİR SOLUYORLAR.ERZURUMA HIZMET GÖREMEDİM BEN.BİR DE ERZ KADINLARA İFTİRAYI SİNE ÇEKTİLER. ERZ DURMU İYİ DEĞİL BENCE.

Yorumu oyla      0      0  
Kutalmış Reis 2 Mart 2011 Çarşamba  18:22

MHP zamanında erzurum kesinlikle çok daha iyiydi Erzurumu hiç beğenmedim bitmiş erzurum, dadaşlık bitmiş erzurumluların maddi durumu iyi değil geri gitmiş erzurum iyi göstermeye çalışıyorlar MHP'li yöneticiler bence daha iyi sahip çıkıyordu memlekete, herkes çekip gitmiş kardeş bir tane bile selam verecek kimse bulamıyorum yemin ederim.

Yorumu oyla      0      0  
Utanın Utanın !!! 2 Mart 2011 Çarşamba  18:20

Siz hala MHP ile mi uğraşıyorsunuz ??? Sizi kendini bilmezler sizi, bakın ülkede şu an neler oluyor Allah sizi ıslah etsin akıl fikir versin eğer hala MHP'yi kötüleyip sataşıyorsanız bu MHP için bir zulümdür.Bakın şu habere aklınızı başınıza toplayın.MHP'liler bir köşeye çekilmiş kendi halindeler ayıptır günahtır be ________________________________________ http://haber.mynet.com/detay/guncel/yuksekovada-polise-linc-girisimi/558523?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_thumbnail_4

Yorumu oyla      0      0  
PALANDÖKEN 2 Mart 2011 Çarşamba  14:54

Belediye başkanı iken hapis yatanı milletvekili edenler,terörist piçlere habur da mobil mahkeme kurup kırmızı halılarla karşılayanlar,ben bu tablo ile gurur duyuyorum diyen Tayyip beyler,aşıları alıp kuullanmadan başka ülkelere hibe eden bakanlar,kemal unakıtanın oğluna,gemiciklerle hayatını sürdürenlere bu ülkeyi alenen yedirenler,uçan et fiyatları işsizlik ,dış borç,Erzurum da 105000 e ulaşan icra dosyaları.Neyi kimi savunuyorsunuz?Hırsızlara çanak tutanlar hırsızın ortağıdır.

Yorumu oyla      0      0  
Misafir DADAŞ ağabeyime cevap 2 Mart 2011 Çarşamba  12:54

abicim söyle demişsin MHP yi ergenekonla içiçe görüp alçakca saldırmka.... sen en iyisi git sizin genel başkanınız Devlet Bahçeli beyin ergenekonla ilgili verdiği demeçlere bak sonra git ergenekonun hangi bölümünde (başörtülü kişileri fişleme) çalışan elemanı partinize davulla zurnayla kattığı merasimi izle sonra gel bize hak ver .... bunlar iftira değil gerçekler kardeşim :))

Yorumu oyla      0      0  
Tortumdan Ahmet beye 2 Mart 2011 Çarşamba  12:50

Merhaba evet başörtüsüne karşı çıkanların kimler olduğunu en az sizin kadar iyi farkıundayım ve soylediklerinize hemfikirim ... fakat beni inciten söyle birşey var ya Allah aşkına chp her fırsatta başörtüsüne karşı duruşunu hakaretini dile getiriyor.. arkadaş hakikia manada bir müslüman bu parti içinde olmaz o kadr basit ama gelgörki benim Anadolumda anası bacısı başörtülü nice zavallılar bunların peşinden gidiyorlar ....

Yorumu oyla      0      0  
YİĞİT 2 Mart 2011 Çarşamba  08:36

BIRAKIN ŞU MHP ÜZERİNDEN TARTIŞMAYIDA, ÜLKEDEKİ İŞSİZLİĞİ, AÇ İNSANLARI, İCRA MÜDÜRLÜKLERİNDEKİ DOSYA SAYILARININ FAZLALIĞINI, SOSYAL YARDIMLAŞMADAN YARDIM ALAN İNSANLARDAKİ ARTIŞIN SEBEBİNİ, EKONOMİK AÇIDAN KÖTÜ DURUMDA OLAN İNSANLARIN PROBLEMLERİNİ NASIL AZALTACAKSINIZ ONU ANLATINDA BİLELİM. 9 YILDIR HEP AYNI NAKARAT.

Yorumu oyla      0      0  
dadaş 2 Mart 2011 Çarşamba  02:29

Ya siz gündemi takip etmezmisiniz ey mhp li vatandaşlar! Engin Alan kim ya bi araştırın! Adam başörtülüleri fişlemekten yargılanıyor beyler! Uyanın! Ayrıca Chp ile olmakta zaten size ayıp değil! Bahçeli sayesinde ruh ikizi oldunuz! Ne diyeyim ALLAH kurtarsın!

Yorumu oyla      0      0  
misafir dadaş 1 Mart 2011 Salı  16:10

bahsettiğin örgütü hepimiz lanetliyoruz bırak lütfen şimdi her kimsen bilemiyorum ama neyin ne olduğunu bizde biliyoruz geç bunları.Bir oluşum var ve bunlar ayıklanacak hepsi beter olsun bu konuda hemfikiriz değilmi ? tamam sorun yok o zaman.Ama MHP'yi ergenekon ile içiçe görüp alçakca saldırmak MHP'ye vurmak adet olmuş tüm içtenliğimle kınıyorum,Türk Milliyetçiliği bu durumlara düşmemeliydi ve evet katılıyorum Bahçeli sağolsun bu hallere düşmemize sebeb olmuştur diye düşünenlerdenim

Yorumu oyla      0      0  
Tortumdan Ahmet 1 Mart 2011 Salı  16:06

Güzel kardeşim alakasız örnekler verme Türbana karşı çıkan dinsizdir,Yahudi tohumudur, bu kadar basit anladın mı ??? cevabım bu kadar az ve öz oldu umarım anlatmışımdır.Biz de erzurum çocuğuyuz merak etme.Biriside Kurandan örnek vermiş yahu bırakın bunları ya başka örnekler ver bana dini kuranı öne sürme hemen herkes senin kadar inançlı emin ol ya bu kafayla vallahi ilerleyemeyiz biz kardeşim başka sermayemiz başka bir düşüncemiz yokmu bizim lütfen sığ düşünceleri aşalım artık.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 1 Mart 2011 Salı  11:39

Yorumun birinde yorumcu aynen şöyle diyor. Erzurum dadaşların diyarıydı içini kürdlerle doldurdunuz. İşte sizi eritip bitiren bu düşünceniz. Siz kürtlerin varlığını içinize sindirmedikce asla iktidar olmazsınız. İnsanları seviyoruz yaradandan ötürü. Siz hala ayrımcılık peşinde düşüncesindesiniz. Erzuruma yakışmıyorsunuz bu düşüncenizle. Allahın iizniyle 6-0 Ak parti Erzurumda tekrardan devam diyecek.

Yorumu oyla      0      0  
palandöken 1 Mart 2011 Salı  09:30

sAYIN kıLIç, MHP'yi suçlamak,partinizin genine işlemiş.İl Genel meclisi üyenizin vali ile ilişkisi ortada ,Erzurum olimpiyatlara rağmen 5122 kişi azalmış ,göç vermiş,olimpiyatlar bitmiş yolsuzluklar hala ortada Erzurum ekonomisi çökmüş,yeşilkartlı sayısı %58 lere çıkmış,siz hala mhp derdindesiniz.Ülkeyi satanları değil can verenleri suçlayın.

Yorumu oyla      0      0  
28 Şubat 2011 Pazartesi  23:35

SAYIN AK OLDUĞUNU SANAN VATANDAŞLAR MHP SİZE YANİ ERZURUMLUYA ÇAM DİBİ HAKARETİ YAPTIMI VEYA ATADIĞI VALİ ENCUMANA YAN GÖZLE BAKTIMI VEYA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TARİHİ ÇEŞMELERİ YOMU ETTİ ERZURUM DADAŞ KENTİNDE KÜRT KENTİNEMİ ÇEVİRDİ NEYAPTI MHP HA SİZİN ERZURUM SPOR NERDE EN SOM MHP DÖNEMİNDE 1. LİGDEYDİ ALLAH AŞKINA MHP SİZE NEYLEDİ YOK ZATEN BU YORUMU HAKKİ DADAŞ YAPMAZ GÖÇMEN DOLMA ERZURUMLU OLMAYANLAR YAPAR EH BURDAN SAYIN BAŞKANADA SORALIM MHP İLBAŞKANI PASTA HANELER ZİNCİRİMİ AÇTI.

Yorumu oyla      0      0  
durak 28 Şubat 2011 Pazartesi  19:33

helal olsun sayın Kılıç söylediklerinizde tamamen haklısınız buna iftira diyenler sayın genel başkanları Devlet Bahçelinin partisine katılımını törenle yapantığı kişilerden bihaberler anlaşılan... ben şuna inanmaya başladımki Devlet Bahçeli MHP yi bitirmek için seçilmiş güzel bir piyon ve başarılı da oluyor MHP ye çk büyük zarar veriyor ... Ülkücü arkadaşlar bir şekilde ondan kurtulmalılar...

Yorumu oyla      0      0  
tordumdan ahmet beye cevap 28 Şubat 2011 Pazartesi  19:29

ya Allah aşkına CHP de çok dindar insan varmış peki kardeşim bu dindar insanlar müslümanların neden biryerlere gelmelerini istemiyorlar?? neden islamiyetin bir emri olan başörtüsü kullanan insanların okuyup biryerlere gelmesini istemiyorlar??? bu nun neresi dindarlık neresi ???

Yorumu oyla      0      0  
misafir dadaşa cevap 28 Şubat 2011 Pazartesi  19:27

Erkenegon demek bu milletin evlatlarını gönderdiği oraduda teroristleri coban sürüsü olarak sanan vatan hainlerini kapsayan bir orgüttür...eğer bunu göremeyecek kadar körseniz siza bakara süresinin ilk ayetlerinden birnin mealiyle cevap vereyim "Onları uyarsanda uyamrmasanda birdir onlar kördürler, isteselerde göremezler" .... bu kadar olan biteni göreiyorsan yazıklar olsun ...

Yorumu oyla      0      0  
Misafir Dadaş 28 Şubat 2011 Pazartesi  18:00

Ergenekoncu ne demek tam bilmiyorum AKPye karşı çıkan ,AKP karşıtı ifadeleri olan ulusalcı, Milliyetçi olanlar mı ?? PKKyı bitiren ömrünü veren subaylarmı ergenekondan içeri alınıyor yoksa tam bilmiyorum merak ediyorum gerçekten.nedir kimdir ergenekoncu.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet tortumdan 28 Şubat 2011 Pazartesi  17:04

CHP ile birlikte hareket edilebilir CHP içerisinde hepinizden daha Milliyetçi, daha dindar daha inançlı insanlar olduğunu biliyormusun ???? cahillik ne kadar kötü birşey.

Yorumu oyla      0      0  
Kamil 28 Şubat 2011 Pazartesi  17:03

CHP'yle birlikte hareket etmek ne demek kardeşim bu nasıl bir söylem??? bu nasıl bir ifade CHP bu ülkenin gerçeği bu ülkenin partisidir nasıl böyle söyleyebilirsin seni anlamak mümkün değil akıl alır bir ifade değil sanki Ermeni partisinden söz ediyor hele bakın Atatürkün partisine söylenen sözlere bakın kafayı yememek mümkün değil kardeşim. AKP ye bile zarar veriyorsun bu düşüncesizce söylenen sözlerden dolayı !!

Yorumu oyla      0      0  
MHP li Dadaş 28 Şubat 2011 Pazartesi  16:47

MHP'ye iftira atma yarışına Kılıç da katılmış bakıyoruz seçimler de yaklaşıyor tesadüf olmasa gerek bunlar, MHP iktidar olsaydı acaba aynı şeyleri söylermiydin Sayın Kılıç çok merak ediyorum ?? Yada kimbilir belkide MHP il başkanı filan olurdun bir şekilde çevren geniş.

Yorumu oyla      0      0  
Halis mızrap 28 Şubat 2011 Pazartesi  16:45

İşte siyaset budur,tatlı para,tatlı şöhret ve çıkar ilişkileri insanı böyle konuşturur,bir filozof edasıyla saydırmış sayın Kılıç bey,Tatlı demişken tatlı işinde daha başarılı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bir MHP'li olarak MHP'ye atılan alçak iftiralara kendisi de inanmış görünüyor eee ne yaparsınız işte siyaset ve çıkar bugün AKP yarın bir başka parti böyle sürüp gider.MHP'yi Ergenekoncularla işbirliği içinde gösterenlerin Allah bin türlü belasını versin.Bu kişiler AKP'yede zarar veriyor..

Yorumu oyla      0      0