Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
TÜED seçime gitti
TÜED seçime gitti
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
HABERLER>GÜNDEM
2 Ağustos 2012 Perşembe - 05:20

'Erzurum gözde il'

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “Erzurum sadece bölgesinin değil, artık Türkiye’nin lokomotif ili olmuştur.” dedi.

 Erzurum gözde il

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “Erzurum sadece bölgesinin değil, artık Türkiye’nin lokomotif ili olmuştur.” dedi.
Aziziye Belediyesi’nin Dağdagül Köyü’nde düzenlediği Ramazan etkinliği ve istişare toplantısında konuşan Aksak, hükümetin çalışmalarını anlattı, Erzurumluluğun marka bir değer olduğunu vurguladı.
Erzurum’un Türkiye’nin önemli illerinden birisi olduğunu ifade eden Aksak, “Bazı iller vardır ki sadece kendisine bir ildir. Bazı iller vardır ki bölgenin lokomotif ilidir. Erzurum geçtiğimiz yıllara kadar bölgenin lokomotif iliydi, fakat bunu aştı ve artık Türkiye’nin lokomotif ili oldu. Yapılan tesis ve yatırımlarla dünya çapında ismini duyurdu. Başbakanımız Dadaş’ı dünyaya tanıttı. Şimdi Erzurum dünya çapında bir marka ve bizim bunun kıymetini bilmemiz lazım. Markalarımıza değer vermemiz lazım. Erzurumluluk bir markadir. Atalarımız dedelerimiz bize öyle bir miras bırakmışlar ki, Erzurumlu başka bir ile gittiği zaman herkesten birkaç adım önde başlar. Çünkü Erzurumlu güvenilirdir, dürüsttür, sözünün eridir. Bu da bir markadır ve bu markayı muhafaza etmemiz lazım.” dedi.
BAŞBAKANIMIZ ERZURUM’U ÇOK SEVİYOR
Konuşmasında iktidarın çalışmalarını anlatan Aksak, “AK Parti iktidara gelinceye kadar yani 2002 öncesinde Erzurum’un 1041 köyünden 300’ünde içme suyu vardı. Şimdi tamamında içme suyu var ve altyapı çalışmaları başladı. Birçok köyümüzün altyapısı bitti. İnşallah gelecekte köylerimiz daha güzel göreceğiz.” diye konuştu.
Erzurum’un özel ve önemli bir şehir olduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Erzurum’u çok önemsediğini ve sevdiğini vurgulayan Milletvekili Muhyettin Aksak, “Başbakanımız bunu ifade etmekle de kalmıyor, yaptığı icraatlar ortada. 2011 Kış oyunlarından dolayı yapılan yatırımlar, ikinci üniversite bunun somut göstergesidir. Başbakanımız Erzurum’u ve Erzurumluyu seviyor, Erzurum da başbakanımızı seviyor. Çünkü her dönem yüzde 70’ler civarında oy veriyor.” ifadelerini kullandı.
MİLLETİMİZ HİZMETE OY VERİYOR
“AK Parti hizmet noktasında alternatifsiz bir partidir.” diyen Aksak, şunları söyledi: “Milletimiz partimize hizmet ettiği için oy veriyor. Diğerlerine niye vermiyor, çünkü ürettikleri, ortaya koydukları bir şey yok. Bu ülke için zararlı olan neyse onları yapmaya çalışıyorlar. Biz milletimize hizmet için varız. Gücümüzün yettiği kadar da hizmet için mücadele edeceğiz ve koşacağız. Herkese AK Parti’nin ülkemiz için neler yaptığını anlatacağız. Ülkemizin bütün insanının her ferdiyle de dertlenmek zorundayız. Milletimize hizmet için yapılması gereken ne varsa başbakanımızın talimatları doğrultusunda bir bir yerine getiriliyor. 2002 öncesi ile sonrasını kıyasladığımızda kat kat büyük işler yapıldı. Fakat işimiz bitti diyemiyoruz. Daha çok yapacak işimiz var ve yapılacak çok işimiz var.”
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in de katıldığı toplantıda vatandaşlar, köylerinin sorunlarını Aksak’a aktardılar.

 
'Akdağ gururumuz'
 
Erzurum medyasında yeni soluk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Akdağ gururumuz'
Yakutiye Belediyesi tarafından 13.5 milyon lira harcanarak yapımı gerçekleştirilen, ...
Yılmaz, Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti
TBMM’nin tatile girmesinden sonra Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili ...
İslami sanat sergisi ilgi buldu
İslami ve Kur’ani Nakışlı İran Sanatları Sergisi Erzurum’da açıldı. Büyükşehir ...
 
Üniversiteliler pide yaparsa...
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği öğrencileri Ramazan ...
Bu uygulama yalnız Erzurum'da var
İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Evde Rapor” uygulamasıyla bir ilke imza attı.
Altyapıda iflas sinyali
Erzurum’da sağanak yağış sel ve su baskınlarına neden olurken, yağışa ...
 
Erzurum'un tansiyonu normal...!
Kanal25 televizyon kanalında ramazan ayında yayımlanan tansiyon programı ilgi görüyor.
Arakan ağlıyor, Dünya duymuyor...
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından geçtiğimiz Cuma günü başlatılan Arakan'a ...
Tarihi cami onarılmayı bekliyor
Olur ilçesine bağlı Çataksu (Tavusker) köyü Çukur Mahalle'de bulunan 400 ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva