Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
TÜİK: Ciro endeksleri yıllık yüzde 85,1 arttı
TÜİK: Ciro endeksleri yıllık yüzde 85,1 arttı
TÜİK: Ticaret satış hacmi arttı
TÜİK: Ticaret satış hacmi arttı
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
HABERLER>ASAYÄ°Ş
31 Mayıs 2018 Perşembe - 16:46

"PKK'nın nefes alacak hali kalmadı"

Akdağ, son iki senede terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurulduğunu, Türkiye'nin 35 senelik bir beladan kurtulduğuna dikkat çekerek, "Bugün mücadelemiz devam ediyor ama artık PKK terörün nefes alacak hali kalmadı" dedi

 PKK nın nefes alacak hali kalmadı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, son iki senede terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurulduğunu, Türkiye'nin 35 senelik bir beladan kurtulduğuna dikkat çekerek, "Bugün mücadelemiz devam ediyor ama artık PKK terörün nefes alacak hali kalmadı" dedi. Akdağ, CHP siyaseti ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi de eleştirerek, "CHP'ye layık görülmeyen aday, cumhurbaşkanlığına layık görüldü" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral'ı makamında ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Akdağ, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 24 Haziran'da halkın bir kez daha istikrarı seçeceğini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Akdağ, "Aday profiline baktığımda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ustalığı, kararlılığı, vatandaşına ve insanımıza verdiği kıymeti bir kere daha çok aşikar bir şekilde ortaya çıkıyor. İnşallah emanet ve güzellik içinde bir 24 Haziran süreci geçireceğiz ve sürdürülebilir bir büyüme ve istikrar ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"PKK'NIN NEFES ALACAK HALİ KALMADI"

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, son iki senede terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurulduğunu, Türkiye'nin 35 senelik bir beladan kurtulduğuna dikkat çekerek, "Özellikle son iki senedir terörü tamamen alt ettik. 35 senelik büyük bir belayı Türkiye'nin üstünden kaldırdık. Bugün mücadelemiz devam ediyor ama artık PKK terörün nefes alacak hali kalmadı. Diğer terör örgütlerine de hiç aman vermiyoruz" diye konuştu.

"CHP'YE LAYIK GÖRÜLMEYEN ADAY, CUMHURBAŞKANLIĞINA LAYIK GÖRÜLDÜ"

CHP siyaseti ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Akdağ, şöyle konuştu:

"Gerçekten her gördüğümde cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir vazifeye talip olan kişilerin bu kadar mı hazırlıksız olduklarını gördüm. Sorulan sorulara ve verilen cevaplara baktığımda, ortada doğru dürüst bir proje yok. Ne var? Bol bol popülist söylem var. 'Herkese para dağıtacağız' diyorlar ama bu değil iş. Bir taraftan bunu söylerken diğer taraftan da 'yatırımları durduracağız' diyorlar. İşte birisi otomobil projesini durduracağını, diğeri yatırımları durduracağını, birisi TRT’yi kapatacağını söylüyor. Soruyorlar Sayın İnce'ye, '3. havalimanı için ne diyorsunuz?' Cevap olarak üzülerek 'O artık bitti' diyor. Bitmese onu da durduracaktı herhalde. Allah korusun, Türkiye'de iktidar ve icraat bunların eline geçse üç günde baş aşağı gideriz. Şükürler olsun ki böyle olmayacak. Milletimize biz hep güvendik ve itimat ettik. Aradaki fark o kadar görünüyor ki bu kadar hazırlıksız olmaz. Aslında Sayın İnce'yi CHP'nin Genel Başkanlığına layık görmeyen bir CHP, onu Türkiye'nin cumhurbaşkanlığına aday gösterdi. Bunu hepimiz çok rahat anlayabiliyoruz. 'CHP’nin genel başkanı olamaz ama Türkiye'nin cumhurbaşkanı olur' diyorlar. Olur mu gerçekten? Kimin aklına yatıyor bu? CHP’nin genel başkanlığı Türkiye'nin cumhurbaşkanlığından daha önemli bir yer midir?"

Cumhurbaşkanın bundan sonra hükümet demek olduğunu belirten Akdağ, bol keseden dağıtmanın politika üretmek olmadığını dile getirdi.

Akdağ, 3. havalimanının açılışından sonra Atatürk Havalimanı'nın 'Millet Bahçesi' olarak yapılmasıyla ilgili olarak İnce'nin "Bakmayın siz öyle, yapmazlar. Orayı ranta çevirir, bina yaparlar" ifadesini hatırlatarak, "Ne zaman AK Parti bir söz verdi de, Recep Tayyip Erdoğan söz verdi de biz onun aksini gördük. Dolayısıyla büyük bir hazırlıksız var, acemilik var, tutarsızlık var. Milletimiz gün geçtikçe bunu açıkça görecektir" dedi.

 

 
Emniyetten 81 ilde huzur uygulaması
 
6 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 15 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emniyetten 81 ilde huzur uygulaması
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 10 bin 131 personel, 2 bin 950 karma ...
Cani koca ağaç kovuğunda saklanmış
Kars Sarıkamış’ta, hamile eşini bıçaklayarak kaçan cani kocanın Sarıkamış ...
Yolcu otobüsünde eroin ele geçirildi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ...
 
Sarıkamış yolunda kaza: 1 yaralı
Sarıkamış’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yan yattı. ...
Otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı
Edinilen bilgiye göre kaza Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde meydana geldi
Montun astarı arasında uyuşturucu yakalandı
Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mont astarının içine gizlenmiş, ...
 
9 bin 40 adet kaçak cinsel içerikli hap ele geçirildi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ...
Bingöl’de geçici özel güvenlik bölgesi ilanı
Bingöl'de merkez ve 8 ilçede 26 yer 30 Mayıs-13 Haziran 2018 tarihleri ...
FETÖ'nün haberleşme sistemi deşifre oldu
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva