Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
TÜED seçime gitti
TÜED seçime gitti
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
HABERLER>SÄ°YASET
26 Eylül 2011 Pazartesi - 08:55

AK Parti'de Kongre heyecanı

AK Parti Aziziye ilçe Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde yapılan kongreye AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Kadın Kolları İl Başkanı Esma Kişioğlu Özyurt, Geçlik Kolları Başkanı Fazıl Hacıüftüoğlu ile il yönetim kurulu üyeleri ve kadınlar katıldı.

AK Parti de Kongre heyecanı

AK Parti Aziziye ilçe Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde yapılan kongreye AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Kadın Kolları İl Başkanı Esma Kişioğlu Özyurt, Geçlik Kolları Başkanı Fazıl Hacıüftüoğlu ile il yönetim kurulu üyeleri ve kadınlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığı’nı Kadın Kolları İl Başkanı Esma Kişioğlu Özyurt yaptı.
TEK LİSTE YARIŞTI
AK Parti kurulduğu günden beri ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Mualla Turan Saykal, tek liste halinde girdiği seçimde güvenoyu alarak yeniden Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu.
Kongrede bir konuşma yapan Saykal, Dadaşkent Belde Kadın Kolları Başkanı olarak AK Parti’ye hizmete başladığını ve Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görevine devam ettiğini ifade ederek, “Partimize ve AK Parti çatısı altında halkımıza hizmetten büyük onur duymaktayım. Bu şerefli hizmet yolculuğunda bizden desteklerini esirgemeyen teşkilatımızın her kademesindeki mensuplarına teşekkürü borç biliyorum. Türk siyasi hayatında istisnai bir yeri bulunan ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı yüce bir gaye edinen, bu yolda göz kamaştırıcı atılımlar gerçekleştiren başta Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu seçkin toplum içerisinde yer almak ve bu siyasi iradeye hizmet etmek, şereflerin en büyüğü olduğuna inanıyorum. Kuruluşundan kısa bir süre sonra iktidara gelmiş ve 9 yıl boyunca memleketimizin yumak yumak birikmiş sorunlarını hızlı bir şekilde çözen, milletimizi maddi manevi ülkemizi hak ettiği yere oturtan bir siyasi partinin mensubu olmaktan büyük gurur duymaktayım. Teşkilat olarak birlik, beraberlik içerisinde ve üstün dayanışma ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
GÜL’ÜN DEĞERLENDİRMESİ
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ise, AK Parti’nin kurulduğu günden beri Başbakan Erdoğan’ın liderliğinde, kadınlara hak ve özgürlüğün, temel hak ve hüviyetlerin en yoğun şekilde verildiği bir dönem yaşandığını kaydetti.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esma Kişioğlu Özyurt da, Saykal’ın ilçede yaptığı başarılı çalışmalarla kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirtti.
CENGİZ AK KADINLARA SESLENDİ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise yaptığı konuşmada, Saykal’ın nezaketi, hanımefendiliği ve kişiliğiyle partiyi en güzel şekilde temsil ettiğini ve sosyal projelerde önemli katkı sunduğunu vurguladı.“AK Parti ailesi olarak hepimiz bir misyonun ve davanın temsilcileriyiz.” ifadeleriyle sözlerine başlayan İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti’nin sadece Türkiye’de değil, dünyada bütün mazlumların, müslüman milletlerin ve kadınların daha iyi bir dünyada yaşamaları için mücadele ettiğini ifade ederek, “Türkiye geçmişte olduğu gibi bütün dünyadaki mazlum milletlerin umudu haline geldi. AK Parti iktidarı ile bu başarıldı. Başta, sağlık, ulaşım ve ekonomi olmak üzere, her alanda elde edilen başarı ülkemizin yeniden şahlanmasına vesile oldu. Türkiye ayağındaki prangalardan kurtuldu ve yeniden kendine geldi. Burada tüm teşkilatların ve AK Parti kadrolarının bir bütün olarak ne kadar önemli bir misyon üstlendiğini bilmek durumundayız. Sayın Başbakanımızın önderliğinde bu kadrolar bunu başardı. Tüm teşkilatlarımızın bu hedef doğrultusunda, il teşkilatımız başta olmak üzere, ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, partimize mensup tüm üyelerimizle el ve gönül birliği içerisinde çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
AK PARTİ İLÇE KADIN KOLLARI YÖNETİMİ
Öte yandan Mualla Turan Saykal Başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: “Mualla Turan Saykal, Hülya Gözcü, Hatice Köse, Sara Altunlu, Süheyla Bozkurt, Fatma Temur, Senem Yavi, Sultan Aydın, Öznur Ömerderelioğlu, Meryem Duran, Kübra Seferoğlu, Ayişe Turan, Güneş Camgöz, Merve Yağma, Elif Altun, Sevda Gülen, Avnıye Özdemir, Selma Altun, Esma Zuhal, Sümeyye Ödemiş, Fatma Kaba, Hümeyra Yılmaz, Yasemin Çirti, Yücel Akçay ve Rabia Yılmaz.

 
'Türk Dili, Dünya Dili'
 
Oltu ekonomisi büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ net konuştu
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bazı üniversitelerde tam gün yasasına inanılmaz ...
Mesire alanına siyasi not
Yakutiye Belediyesi tarafından Dumlu mahallesi girişinde Karasu kenarına ...
Bölücülere tokat gibi karşılık
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Erzurum'un, Edirne'nin, Hakkari'nin, ...
 
Bulutlar eğitim sevincini paylaştı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunus Emre Mahallesinde üç ...
CHP'den tepki
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı Malatya’ya Kurulması planlanan ...
Cengiz, azmetti, başardı
Erzurum'un merkez Aziziye ilçesinde çocuklar için kurulan oyuncak evinin ...
 
CHP'den HES açılımı
Erzurum'da 6 Eylül günü Ödük vadisinde yaptırılacak Hidro Elektirik Santraline ...
Küçükler, büyük konuştu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, MNG holding yatırımlarından ...
‘Gazilerimize minnettarız’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Milletimiz, vatanları ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva