Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Gazze'de can kaybı 34 bin 622'ye yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 622'ye yükseldi
Tekin: 'Öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yılda atandı'
Tekin: 'Öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yılda atandı'
Yumaklı’dan ‘Orman Benim’ projesi açıklaması
Yumaklı’dan ‘Orman Benim’ projesi açıklaması
Erdoğan’a anlamlı hediye: ‘One Minute’ hattı
Erdoğan’a anlamlı hediye: ‘One Minute’ hattı
HABERLER>GÜNDEM
15 Şubat 2011 Salı - 07:02

Adalet gerçeği ortaya çıkaracak

MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile 25 Haber Gazetesi sahibi Ender Yüncü ve muhabir Remzi Dervişoğlu ile DadaşTV internet sitesi sahibi Selahattin Şener,Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi.

Adalet gerçeği ortaya çıkaracak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya ve 3 gazeteci 'basın yoluyla hakaret' suçlamasıyla gözaltına alındı.
25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, MHP İl Başkanı Zekai Kaya hakkında yaptığı bir basın açıklamasından dolayı, 3 gazeteci hakkında ise farklı haberleriyle hakaret ve iftirada bulundukları gerekçesiyle Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu üzerine polis nezaretinde adliyeye getirilen MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile 25 Haber Gazetesi sahibi Ender Yüncü ve muhabir Remzi Dervişoğlu ile DadaşTV internet sitesi sahibi Selahattin Şener,
Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kızılateş'e verdikleri savunmada suçlamaları kabul etmeyen Kaya ve 3 gazeteci, 'basın yoluyla hakaret' suçundan tutuklanmaları ya da adli kontrolde tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’ın suç duyurusu üzerine mevcutlu olarak gözaltına alınan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Dadaş TV İnternet Sitesi Sahibi Selahattin Şener, Haber 25 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ender Yüncü ve Haber Müdürü Remzi Dervişoğlu, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Mahkemesi tarafından serbest bırakıldı.
Mahkeme çıkışı adliye önünde bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Kaya, "9 Şubat tarihinde yaptığımız basın açıklamasında, 2011 Genel Koordinatörlüğü'nün yaptığı harcamalarda yolsuzluk olduğunu belirtmiş, Sayıştay başkanını göreve davet etmiştik. Sayıştay başkanına güvendiğimizi ifade etmiş, yapılacak Sayıştay denetiminde her şeyin ortaya çıkacağını söylemiştik. Bizim bu açıklamalarımız ve bu açıklamalarımıza yer veren gazetecilerle birlikte adliyeye gelerek ifade verdik. Savcı tutuklanmamız istemiyle
mahkemeye sevk etti ancak mahkeme serbest bıraktı. Elimizde yolsuzluk iddiaları ile ilgili belgeler var. Yakın zamanda kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

 
Güzel'e güvenoyu
 
Belediye payları değişecek
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
oguzhan 15 Şubat 2011 Salı 22:56

demokratik laik hukuk ve sosyal devlet yolsuzlugu soruşturacak yerde şikayet edni tutukluyorlar nerde adalet hukuk tam bir sindirme politikası 1 e 1000 gelseler sindiremezler

Yorumu oyla      0      0  
Akla zarar - Nedim gül 15 Şubat 2011 Salı 14:41

Bütün bu yatırımlar neredeyse 1 Milyar dolara yakın nereye gitti ve kimler ihalelere katıldı hangi Ülkücüler satın alındı, hangi iş adamları satın alındı Erzurum nasıl satın alınıyor Dağları taşları nasıl parselleniyor teker teker açığa çıkarın arkanızdayız yüreğiniz varsa bunları açığa çıkarın ki yüreklisiniz inanıyorum Erzurum arkanızda emin olun,sürekli Cami inşa ediliyor sürekli vatandaşın dini duyguları sömürülüyor alet ediliyor kandırılıyor Erzurumda hepsini ortaya çıkarın saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
DADAŞ TV'ye Ahmet erbakırcı 15 Şubat 2011 Salı 14:38

Her türlü zorluğu çıkarıp her türlü baskıyı yapacaklar ama Yürekli ağabeylerimi kutlarım Erzurumluların sizlere sahip çıkması gerekiyor aksi taktirde yazıklar olsun bu millete demekten başka çare kalmıyor ve Satılmış Erzurum diyesim geliyor.

Yorumu oyla      0      0  
Kaleli Dadaş Naci 15 Şubat 2011 Salı 14:37

AKP Erzurumu fazlasıyla sömürüyor özellikle Cahil bir kısım vatandaşlarımız AKP'ye kesinlikle laf söylettirmiyorlar , Yürekli DADAŞ TV ve onun Yürekli yöneticileri ve çalışanlarını yürekten kutluyorum bu Türkiyede yaratılmaya çalışılan KORKU imparatorluğunda birisine dokunsanız hemen ifadesi alınıyor ama bu yürekli ağabeylerimi kutluyorum emin olun ve inanın ki arkanızda Yüzbinlerce Erzurumlu var emin olun Erzurum yobazlaştırılmaya çalışılıyor fakat başaramayacaklar bunu.....

Yorumu oyla      0      0  
ispirli 15 Şubat 2011 Salı 13:33

EY MİLLET SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ İSPİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ÇAKIRIN YOLUZLUKLARINI İSPİR AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATININ ORTAYA ÇIKARMASIYLA BAŞLAYAN MÜCADELE 2 AYDIR SÜRÜYOR BU İŞİ KAPATIRSALAR ŞAŞMAYIN İNŞALLAH YARGI YOLSUZLUK YAPANLARIN YANINA BIRAKMAZ.SORUŞTURMA BAŞLADI İNŞALLAH YAPTIKLARI DOĞRUYSA BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GELİR

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli 15 Şubat 2011 Salı 11:49

AK Parti götüreceğini götürdü. Şimdi ise baktılar ki suçları ortaya çıkıyor. Erzurum yargısı zaten onların elinde hemen masa altından sopa göstererek müdahale ettiler. bunlar daha iyi günler daha neleri yaşacağız.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzel'e güvenoyu
Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanlığına Erdal Güzel, yeniden seçildi.
Emeklerini Erzurum için birleştirdiler
Erzurum’da bulunan 16 kadın dernek başkanı, 2011 Dünya Üniversiteler Kış ...
KÖYDES'te 2011'e hızlı başlangıç
Kırsal kalkınmayı sağlamaya yönelik olarak uygulanan KÖYDES programı çerçevesinde ...
 
Mevlit Kandiliniz kutlu olsun
Mevlit Kandili dolayısıyla Erzurum’daki bütün camilerde, sohbetler ve ...
Almacı da göç ediyor..
Palandöken Devlet Hastanesi’nde 25 yıldır Başhekimlik yapan Recep Almacı, ...
Erzurum Evleri restore edilecek
Yüzlerce tarihi evini kaybeden Erzurum’da ayakta kalan tarihi mekanlar ...
 
'Bu, Dadaş üslubu değil'
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, yaptığı yazılı ...
e-devlet uygulamaları yaygınlaşıyor
Erzurum Valiliği, kaymakamlık ve İl Özel İdaresi'nde yönetici ve resmi ...
Kandille yürekler aydınlanacak
Tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat, bu yıl Mevlit Kandili’ne denk geliyor.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva