KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
31 Mayıs 2011 Salı - 09:14

Akdağ Hınıs Mitinginde konuştu

Erzurum'da gezi ve incelemelerini sürdüren Akdağ, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Hınıs ilçesinde düzenlediği mitinge katıldı.

Akdağ Hınıs Mitinginde konuştu

Erzurum'da gezi ve incelemelerini sürdüren Akdağ, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Hınıs ilçesinde düzenlediği mitinge katıldı.
İlçe girişinde konvoyla karşılanan Bakan Akdağ, mitingde yaptığı konuşmada, "AK Parti'nin, 8. 5 senedir Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hizmet verdiğini" belirterek, kendilerine bu hizmet nimeti nasip olduğu için Allah'a şükrettiklerini ifade etti.
İÇME SUYU YATIRIMLARI
Bakan Akdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz ne aldanan olacağız ne de aldatan olacağız. Aldanan olamayız, aldatan da olamayız. Allah'a şükürler olsun, bu 8. 5 sene içerisinde Hınıs'a da önemli hizmetlerde bulunduk. Biz iktidara gelene kadar sadece 17 köyde içme suyu vardı. Biz geldikten sonra 66 köyümüze içme suyu getirdik. 8 köyümüzde de yenileme, bakım işimiz var. Bu kadar sene bunlar niye yapılmadı? Burası kış memleketi, benim Hınıs'taki bacım, köyünün çeşmesinden evine su taşıyordu. Neredeydi bunlar? Bu ülkede CHP, iktidar ortağı oldu. CHP'ye benzeyen sol partiler de iktidar oldu. Neden bu hizmetleri bize getirmediler? Erzurum'dan, Hınıs'tan soruyoruz; bu hizmetleri neden getirmediler."
SAĞLIK HİZMETLERİ
Sağlıkta yapılan hizmetleri anlatan Bakan Akdağ, “Köylere ambulans çıkmazdı. Şimdi 112'yi aradığında her köye ambulansımız çıkıyor. İcabı halinde helikopter ambulans gönderiyoruz. Ambulans helikopterle sadece Hınıs'tan 69 kardeşimizi Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşıdık. Daha önce bu helikopterler icat edilmemiş miydi? Hınıs'ta ayrıca artık şimdi kar üstünde paletli ambulanslarımız var. Eskiden bunlar yoktu. Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli'nin döneminde bunlar yoktu. Bunları, 12 Haziranda cezalandırmayacak mıyız?"
BİZİM DEFTERİMİZDE AYIRIMCILIK YOK
Hınıslının, huzur, kardeşlik, çocuklarına iyi bir gelecek, birlik beraberlik içerisinde kalkınmak istediğini bildiklerini vurgulayan Akdağ, şunları kaydetti:
"Bizim defterimizde Allah korusun da ayrımcılık, ayrı çekmek, ötekileştirmek yatmaz. Bunu kim yapıyorsa yanlış yapıyor. Bugüne kadar kim yapmışsa da hep karşı çıktık. Bundan sonra da karşı çıkacağız. Kürt ırkçılığı yapanlara da karşı durduk, bundan sonra da karşı duracağız. Bu vatan toprağını gerekirse hep birlikte kanımız pahasına muhafaza edip, koruyacağız. Bugün belli partiler, hedefini AK Parti'yi göz bebeği Recep Tayyip Erdoğan'ı hedefine koymuş olabilirler. Bugün BDP, bugün MHP, bugün CHP üçü beraber olmuş, hedefine Recep Tayyip Erdoğan'ı koymuş olabilirler. Biz Hınıslımıza güveniyoruz. Biz Erzurumlumuza güveniyoruz. Bu büyük millete itimat ediyoruz. Biz arkamızı bir takım sermaye çevrelerine, onların medyasına dayamış değiliz. Biz arkamızı çetecilere dayamış değiliz. Biz arkamızı cunta heveslilerine dayamış değiliz. Biz arkamızı terör örgütüne de dayamış değiliz. Biz önce Cenabı Hakka, sonra Hınıslıya güveniyoruz. "
Herkesin dilini, kültürünü, kendi inancının serbestçe yaşaması için yepyeni Türkiye kurmanın hedefleri olduğunu dile getiren Akdağ, "Elimizi vicdanımıza koyacağız. Bu beldelere birtakım farklı niyetleri olanların gelip konuştuğunu biliyorum. Böyle bir memlekette ayrımcılıktan kim bahsedebilir. Bu memlekette ayrımcılık artık politika olmaktan çıkmıştır. Recep Tayyip Erdoğan, bu ayrımcılığı bu ülkenin üzerinden kaldırmıştır. Daha ilerlememizi icap ettiren bir şey yok mu? Evet var ama bu ilerleme silahla, bu ilerleme şiddetle olmaz. Böyle şeye kim tevessül ediyorsa bizim huzurumuza dinamit koymuş oluyor" şeklinde konuştu.
GÜLEN HOCAEFENDİ VURGUSU
"Fetullah Gülen'in dünyanın dört bir tarafında hizmet verdiğini, ancak PKK'nın yanı sıra BDP ve MHP'nin de hedefinde olduğunu" savunan Akdağ, şöyle konuştu: "Bu kadar tesadüf olur mu? Hınıslı kardeşimiz ortak aklına sesleniyorum, bir imamı talimatlara uymadı diye camide şehit ediyorlar, Hınıs'tan lanetliyorum. Allah bunun hesabını soracaktır. Biz Hınıslı olarak da bunun hesabını sormak zorundayız. Buradan sadece Hınıs'a değil Türkiye'ye ışık yayan alimler yetişti. Hınıs böyle bir beldedir. Hınıs bu zulmü kabul etmez. Hınıslı kardeşlerimizle, nasıl omuz omuza verilirmiş, nasıl aynı safta namaza durulurmuş, nasıl İstiklal Marşı'nı gözleri yaşararak okunurmuş, bunu herkese göstereceğiz. Bu al bayrağımıza kıymet vermeyenler var. O bayrağın rengi, bizim dedelerimizi şehit kanıdır. Kim ki bu bayrağa yan bakarsa yanlış yapar. Kim bu bayrağa yan bakarsa, çocuklarımızın geleceğine ihanet eder. Düşmanın oyuna gelmeyeceğiz. Lokmayı küçültüp ondan sonra yutarsın. Kimse bir ekmeği ağzına tüm olarak koymak istese de yutamaz ama bunları böler, parçalarsan kolayca yutarsın. Bunu Araplara yaptılar. Şimdi aynı oyunu bize yapmaya çalışıyorlar. "
RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ
Bakan Akdağ, mitingin ardından yapımı bir süre önce tamamlanan ve 13 bin metre karelik kapalı alanı bulunan, 50 yatak kapasiteli Hınıs Devlet Hastanesi'nin resmi açılış törenine katıldı.
Akdağ, törende yaptığı konuşmada da Hınıs Devlet Hastanesi'nde 12 uzman hekimin hizmet verdiğini belirterek, "Zaman zaman sağlık çalışanlarımıza sözlü ve fiili şiddet uygulandığını biliyoruz. Bu çalışanlarımızın kıymetini bilelim. Onlara sahip çıkalım. Vatandaşa hizmete, sevgiye, şefkate sonuna kadar 'evet', ama magandalığa 'hayır' diyoruz" diye konuştu.
Daha sonra, hastaneyi gezen Akdağ, burada vatandaşlarla da sohbet etti.

 
Engellilere Aziziye desteği
 
Mahallebaşı'na ticari vizyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Engellilere Aziziye desteği
Aziziye Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçedeki engelli ...
Aydemir’den Narman ziyareti
Narman’da seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Milletvekili adayı İbrahim ...
Aksak esnafı dinledi
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti ...
 
Öztürk'ten esnaf ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Oktay Öztürk, esnaf ...
Yılmaz'a coşkulu karşılama
AK Parti Erzurum 2.sıra milletvekili adayı Adnan Yılmaz hafta sonunu Tekman”da ...
Palandöken STK yaklaşımlarını anlattı
Erzurum CHP Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, sivil toplumun devletin ...
 
Akdağ'dan birlik mesajı
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Bu memlekette, geçmişte zulümler, ayrımcılık ...
Akdağ Tortum'da halka hitap etti
Bakan Akdağ, , MHP ve Saadet Partisi'nden istifa edip, AK Parti'ye geçenlere rozet taktı
Öztürk Şenkaya'yı ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı Oktay Öztürk seçim ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva