KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
4 Mayıs 2011 Çarşamba - 08:56

Akdağ Memur-Sen raporunu değerlendirdi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, seçim çalışmaları nedeni ile Erzurum’daki ziyaretleri kapsamında Memur Sen Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Memur-sen Erzurum İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Akdağ Memur-Sen raporunu değerlendirdi

Sendika Erzurum İl Başkanı D.Mehmet Dindi ile şube başkanları ve iş yeri temsilcilerinin hazır bulunduğu sendika binasında Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hükümetin Türkiye genelindeki yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi, Erzurum’a yapılan yatırımları ve hizmetleri anlattı.
BÖLGENİN EN BÜYÜK HASTANESİ ERZURUM’DA
Erzurum’da bölgenin en büyük hastanesini kurduklarını, ambulans helikopterin 24 saat hizmete devam ettiğini, yıl sonuna kadar Erzurum’da kurulu bulunan çağrı merkezinin 1000 kişiye iş vermiş konuma geleceğini, evlerde suyu akmayan hemen hemen hiçbir köyün kalmadığını dile getiren Bakan Akdağ, bugüne kadar yapılan hizmetlerin bundan sonrası için teminat olarak gösterdiklerini, seçimde Erzurum’dan 6 milletvekili çıkaracaklarını, bu konuda halkın yoğun teveccühünü gördüklerini, Erzurum’da görev yapan kamu çalışanlarında desteklerini beklediğini söyledi.
DİNDİ’NİN SUNUMU
Sağlık Bakanı’nın konuşmasından önce Erzurum İl Başkanı Mehmet Dindi kısa bir konuşma yaparak, memurlar adına sorunların çözümündeki çalışmaları nedeniyle bakan nezdinde hükümete teşekkür ettiklerini, bunların yeterli olmadığını, memurların çözülmesi gereken sorunların bulunduğunu, ancak bunlara rağmen hükümetin yüce milletimiz adına yaptığı her türlü hayırlı işte destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Dindi, ülkenin sorunları söz konusu olduğunda çözümü için desteklerinin devam edeceğini, memurların sorunları ve Erzurum’da ki yerel sorunların çözümü içinde şube başkanları ile katılımcıların sayın bakandan talepte bulunacaklarını belirtti.
AKSOY RAPOR SUNDU
Daha sonra söz alan şube başkanları sorunları tek tek anlatarak çözümü için bakandan talepte bulundular. Büro Memur-sen Şube Başkanı Erten Aksoy sorunların tespitine yönelik kısa raporu bakana sundu.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sorulan sorulara tek tek cevap vererek çözümü için her şey yapacaklarını, ülkenin kaynaklarını dikkatlice kullandıklarını, öncelikle adil olarak gelirlerin dağıtımını yapmaya çalıştıklarını, memurların çözülmesi gereken sorunların olduğunu bildiklerini, Memur-Sen’in, 2 yıldır toplu görüşmelerde hiçbir ideolojik amaç içinde olmadan hükümetle yaptığı sıkı pazarlıklar ve tutarlı duruşu ile memurlar adına büyük kazançlar elde ettiğini, bunun memurlar adına büyük bir kazanç olduğunu, sendikacılık adına da ülkemize yeni bir soluk getirdiğini anlattı.
BAKAN AKDAĞ’IN DEĞERLENDİRMESİ
Akdağ, Memur-Sen’in bu tutumunu devam ettirmesi halinde memurlar adına ve bu millet adına büyük başarılara imza atacağını, zaten üye sayısını her gün artırarak bunun işaretlerini de verdiğini, Memur-Sen’in tespit ettiği sorunlar ve çözüm önerilerini dikkatlice incelediklerini, imkanlar dahilinde büyük bir kısmını çözdüklerini, kalan kısmın da bütçe imkanları dahilinde sırası ile çözmeye devam edeceklerini ifade ederek, Erzurum’da ki bölge hastanesinin şehir dışında olmasından kaynaklı ulaşımda aksaklıklar meydana geldiğini duyduğunu, bu sorunun çözülmesi için gerekenlerin yapılacağını, her semtten hastaneye toplu taşıma aracının kalkması gerektiğini, yine bölgede görev yapan bir kısım kamu çalışanların özlük haklarındaki ki imkanlardan diğer memurların da yararlanması gerektiğini, küçük bir kısmın sağlandığını ama yeterli olmadığını bunların çözülmesi için Memur-Sen hükümetle diyalogunu kesmediği müddetçe birlikte hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.
Toplantı sonrasında Memur-sen il Başkanı Dursun Mehmet Dindi, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Ebru işlemeli bir tablo hediye etti.

 
Aksak yatırımları anlattı
 
Sİyasilerden ortak tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aksak yatırımları anlattı
AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına ...
Gülyurt seçim turunda
23. dönem AK Parti Erzurum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu ...
Aydemir'e sevgi seli
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ...
 
Gürsel MHP'yi ziyaret etti
Erzurum’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İl Başkanlığına ...
HAS Parti adayları seçim turunda
Geçtiğimiz hafta sonu aday tanıtım toplantısıyla partililerle buluşan ...
Aydın'dan veda
AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın, “AK Parti’nin bir ferdi ...
 
Aksak'tan OSB çıkarması
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, 12 Haziran Milletvekilliği Genel ...
Cengiz JKBB encümeninde
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler ...
Erzurum Zirve'ye ev sahipliği yaptı
12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva