KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
20 Nisan 2011 Çarşamba - 03:17

Akdağ'dan yeni anayasa vurgusu

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Genel seçimlerin ardından anayasayı değiştirmeye talibiz. Onun için de meclise yeterli bir çoğunluğu, anayasayı değiştirecek çoğunluğu götürmeye gayret edeceğiz" dedi.

Akdağ dan yeni anayasa vurgusu

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Genel seçimlerin ardından anayasayı değiştirmeye talibiz. Onun için de meclise yeterli bir çoğunluğu, anayasayı değiştirecek çoğunluğu götürmeye gayret edeceğiz" dedi.
Bakan Akdağ, Erzurum Kültür Merkezi'ndeki milletvekili adaylarının tanıtım toplantısının ardandan, adaylarla birlikte, Havuzbaşı'dan Gürcükapı semtine kadar yürüyerek, esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. "Hünerli Eller" kermesini de gezen Akdağ, gazetecilere pasta ikram etti. Akdağ, bir gazetecinin sağlıklı yaşamın sırrına yönelik sorusu üzerine, 81 kiloda olduğunu, 6 ayda da 13 kilo verdiğini söyledi.
Emekli öğretmen Sefa Şenpolat'ın Gürcükapı Camisi'nde kılınan cenaze törenine de katılan Akdağ, daha sonra AK Parti il binasında partililerle biraraya geldi.
Bakan Akdağ, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'yi 2023 hedefine ulaştıracak olan ekibin AK Parti ekibi olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Bunu CHP lideri Kılıçdaroğlu da MHP lideri Bahçeli de biliyor. Dikkat ederseniz Sayın Bahçeli'nin ve arkadaşlarının asıl gayesi, baraja yakalanmamak, yüzde 10'un altına düşmemek. Anamuhalefet partisinin ise bütün gayesi de yüzde 30'a yakın bir oy alarak, kendi parti içi dengeleri içerisinde güçlü duruma geçmektir. Hiçbiri iktidar olabileceğini düşünmüyor. Türkiye'de seçimlere 55 gün kala bu şekilde bir tablo çok nadiren olmuştur. "
Seçimlerden sonra anayasayı değiştireceklerini de belirten Akdağ, "Genel seçimlerin ardından anayasayı değiştirmeye talibiz. Sivil bir anayasa... Onun için de meclise yeterli bir çoğunluğu, anayasayı değiştirecek çoğunluğu götürmeye gayret edeceğiz. Kuşkusuz, bu anayasayı değiştirirken bütün diğer partilerle, sivil toplum örgütleriyle, özellikle meclise milletvekili sokmuş olan partilerle bunu beraber yapacağız" diye konuştu.
Akdağ, Seçim döneminde milletvekili adaylarını çok yoracaklarını belirterek,
"Biz bu çalışmalarla birlikte bir taraftan da sağlımızı geliştirmeye niyetliyiz. Milletvekili arkadaşlar olarak, kilo vermeye karar verdik. Sizin içinizde de ihtiyacı olan varsa hem çalışacağız hem kilo vereceğiz, hem de millete hizmet etmiş olacağız" dedi.
"ÜLKEMİZİN GELECEĞİ PARLAK"-
Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu vurgulayan Bakan Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ülkemizin geleceği parlak. İnanın biz, genç bir ergenin sevdiği kızla ya da erkekle buluşmasına benzer bir heyecan taşıyoruz. ya da nişanlı bir çiftin heyecanına benzer bir heyecan taşıyoruz. O kadar ki yüreğimizdeki ümitlerimiz zengin. Çünkü yıllarca başını öne eğen insanların olduğu bir ülkede yaşadık. Bizim başımızı önümüze çok eğdirdiler. Allah'tan ki büyük bir lider, bir dünya lideri geldi. Türkiye'nin siyasetinin başına oturdu. Gözbebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan ile bugün başımız yerde değil. "
Bakan Akdağ, ülkenin 2023'de büyük hedeflere doğru ilerleyeceğini belirterek, şunları kaydetti:
"Biliyoruz ki 2023'te kişi başına 25 bin Dolar gelire ulaşan bir Türkiye, biliyoruz ki 2023'te işsizliğin son derece azaldığı bir Türkiye, biliyoruz ki 2023'te enflasyonun çok düşük rakamlarda seyrettiği, faizin çok düşük olduğu bir Türkiye, biliyoruz ki 2023'te bu sosyal refahın olabildiğince paylaşıldığı bir Türkiye, biliyoruz ki 2023'te yolları ve hava yollarıyla çok rahat ettiğimiz bir Türkiye, biliyoruz ki sağlık hizmetlerinin bugün olduğundan da çok ileriye gittiği bir Türkiye, çocuklarımızın en güzel eğitimi aldığı bir Türkiye... Bu millet buna layıktır. "
 
 
 

 
AK Parti'den tanıtım atağı
 
GSF'den uluslararası açılım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den tanıtım atağı
AK Parti'nin Erzurum milletvekili adayları, bugün düzenlenen toplantıyla ...
Kamu Sen'den sert tepki
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'nin son zamanlarda başlattığı sivil itaatsizlik ...
Başbakan Erdoğan adayları tanıttı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 12 Haziran genel seçimlerine ...
 
Yıldırım'a dadaş desteği
AK Parti Bursa milletvekili adayı Bedrettin Yıldırım, hemşerileri ile bir araya geldi.
Gülyurt'tan Erzurum'a teşekkür
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ...
“Seçimde Erzurum’u konuşalım..”
Ener Strateji Merkezi Başkanı Vahdet Nafiz Aksu, “Seçim bir demokrasi ...
 
CHP'de neler oluyor?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanlığı’ndan 14 kişiyle birlikte ...
CHP'de Aktaş depremi
CHP Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu ve 14 üye, aday belirleme sürecinde ...
Budak'tan sıralama tepkisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum 5. sıra milletvekili adayı olan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva