Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
30 Mayıs 2018 Çarşamba - 11:08

Arslan’dan Akşener’e ‘FETÖ Ağzı’ suçlaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı FETÖ’nün ağzıyla eleştirdiğini söyledi.

Arslan’dan Akşener’e ‘FETÖ Ağzı’ suçlaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı FETÖ’nün ağzıyla eleştirdiğini söyledi. Bakan Arslan, “Hele bir tanesi, bir tanesi çıkmış FETÖ’nün azıyla, FETÖ’nün dedikleriyle Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiriyor. AK kadroları eleştiriyor. Bizi eleştiriyor. Ya ben mübarek sen bugüne kadar hangi baltaya sap oldun ki, bundan sonrada dönesin bu ülkeye hizmet edesin” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 24 Haziran seçimleri öncesinde Ordu Caddesi üzerinde bulanan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Bakan Arslan, ana muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’i eleştirdi.

Ana muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin geçmişte kendi partisini yönetmeye layık görülmediğini hatırlatan Bakan Arslan, “Kars kalkınıyor, Kars büyüyor, bölünmüş yollarıyla, tren yollarıyla, havalimanıyla, hastaneleriyle, kesimhanesiyle, Lojistik Merkezi ile Organize Sanayisi ile yaptığımız okul yatırımlarıyla, eğitim yatırımlarıyla Kars büyüyor. Bu büyümenin devam etmesi lazım. Bunun siz çok iyi farkındasınız. Ve bir şey daha Kars eskiden kaderine terk edilmiş, dedik ya Kars’ın şimdi ulaşılabilir olması lazım, erişilebilir olması lazım, dünyanın her yerine bölünmüş yollarla bağlanması lazım, tam bunu söylerken çıktı. Ana muhalefet partisinin adayı dedi ki, hani o kendi partisini yönetmeye dahi layık görülmeyen var ya, dediler ki, benim partimi yönetmeye layık değil ama Türkiye’yi yönetecek. Türkiye’yi nasıl yönetecek?” şeklinde konuştu.

Bakan Arslan, sözlerine şöyle devam etti:

“Yolları durduracakmış, köprüleri durduracakmış, viyadükleri durduracakmış, tünelleri durduracakmış. Ey mübarek bunları durdurduğunda biz 20 sene öncesine, 40 sene öncesine, 30 sene öncesine geri gideriz. Biz nasıl kalkınacağız. Nasıl büyüyeceğiniz. O dediğim fabrikalar ham maddeyi hangi yoldan getirecek. Ürettiğin malın, bir maddeyi hangi yoldan gönderecek. Dünya şunu iyi biliyor, dünya biliyor ki, eğer sanayi büyüyecekse, endüstri büyüyecekse, kalkınma olacaksa, ekonomik olarak gelişecek isen katma değer oluşturacaksa, bunların olmazsa olmazı ulaştırma projeleridir. Çünkü ulaştırma bütün sektörlerin lokomotifidir. Ne diyor. Ben lokomotiften vazgeçeceğim. Değerli hemşerilerim, lokomotif olmasa, vagonu neyle götüreceksiniz. Bir sürü vagonunuz var. Ama lokomotifi yok. Neyle göndereceksiniz. Köylüm, muhtarım, traktörün yok. Römorkun var. Traktör yoksa römorku yükledin. Nasıl taşıyacaksın. Bu aynen buna benziyor diyor ki, ulaştırma projelerinden vazgeçeceğim. Ama Türkiye’yi büyüteceğim. Kusura bakmayın, sizin Türkiye’yi ne hale soktuğunuzu biz çok iyi biliyoruz. Sizin derdiniz Türkiye’yi o eski günlere döndürmek.”

Bakan Arslan, “Hele birisi var. Sivas’tan çıkmış, Sivas’ta yüksek hızlı tren yapıyoruz, yüksek hızlı tren inşallah bu sene sonu bitecek. Sonra da ver elini Erzincan, ver elini Erzurum, ver elini Kars, buraya kadar gelecek. Ne diyor biliyor musunuz? Diyor ki, bunlar yüksek hızlı tren yapıyorlar. Niye havalimanları yapıyorlar bunlar, niye bölünmüş yol yapıyorlar bunlar, yapınca göç hızlanırmış, ya arkadaş ben bunları yapıyorum ki İstanbul’daki, Ankara’daki, Antalya’daki desin ki ben Kars’a kolay gidiyorum. Kars’taki üniversiteyi tercih ederim. Ben Ardahan’daki üniversiteyi tercih edeyim. Doktor desin ki evet ben Kars’a giderim hastanede çalışırım. Çünkü kolay giderim, öğretmen desin ki, öğretim üyesi desin ki, evet ben Kars’a kolay giderim. Kars yaşanılır bir şehirdir. İstediğim zaman gelirim annemi babamı görürüm. Çocuğumu görürüm. Sen yüksek hızlı tren yapmayacaksın, sen bölünmüş yol yapmayacaksın, havalimanı yapmayacaksın, neymiş efendim göç olur. Ya zaten siz Kars’ı 15 sene önce satılık şehir haline getirince, millet zaten göçüp gitti. Biz şimdi ne yapıyoruz diyoruz ki, tam tersini yapacağız tersine göç olacak. İstanbul’daki, Ankara’daki, İzmir’deki, Bursa’daki, Kocaeli’deki hemşerim Kars diye yanıp tutuşuyor. Kars’ta imkan oluşturursak onlar geri gelecekler. Biz bu projeleri yaparak tersine göçü yapıyoruz. Sen hangi zamanda kalmışsın, senin kafan hangi zamana çalışıyor, sen ortaokul öğrencisi kadar bu projelerin neye yaradığını bilmiyorsun. Sonra dönüm ülkeye Cumhurbaşkanlığı mı yapacaksın” şeklinde konuştu.

“FETÖ’NÜN AĞZIYLA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ELEŞTİRİYOR”

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in FETÖ’nün ağzıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdiğini ifade eden Bakan Arslan, şunları kaydetti:

“Hele bir tanesi, bir tanesi çıkmış FETÖ’nün azıyla, FETÖ’nün dedikleriyle Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiriyor. AK kadroları eleştiriyor, bizi eleştiriyor. Ya be mübarek sen bugüne kadar hangi baltaya sap oldun ki, bundan sonrada dönesin bu ülkeye hizmet edesin. Recep Tayyip Erdoğan’a rakip olasın. İldeki adaylarınla Ahmet Arslan’a rakip olasın. Kusura bakma klasmanlarımız aynı değil, bakın aşıklar şehriyiz, aşıklık geleneği olan şehrin evlatlarıyız. Bu şehir çok iyi bilir eğer bir aşık, senin aşığınım klasında değilse, onunla birlikte huzura çıkarmazlar. Onunla birlikte söz söyletmezler. Onunla birlikte atışma yaptırmazlar, atışma olabilmesi için aynı kategoride, aynı kalitede aşıklar olması lazım. Aynı kalitede sazı söyletebilen, sözü söyletebilen olması lazım. İşte onların bizimle aşık atabilmesi için bizim kategorimizde olması lazım. Bizim klasımızda olması lazım. Bizim tecrübemiz de olması lazım ve bizimle birlikte AK kadrolarda olduğu gibi, bu milletin derdiyle dertlenen olmaları lazım. Bu millet için gecesini gündüzüne katması lazım ve demesi lazım ki, durmak yok yola devam. Demesi lazım ki millete hizmet ederken yorulmak yok. Çünkü millete hizmet kadar kutsal bir şey millete hizmet etmek kadar enerji veren bir şey yok.”

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Arslan ve beraberindekiler AK Parti Kars Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

 
Ilıca’da kavga: 5 yaralı
 
Erdoğan: “Şimdi büyük ustalık dönemi”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti adaylarının karşılanmasında izdiham
AK Parti Ardahan Milletvekili adayları, seçim bölgeleri Ardahan'da coşkuyla karşılandı
Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’
Milletvekili Aydemir, ‘AK önderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ...
Yıldırım: “İlkel olan sizsiniz”
Yıldırım, “Bir de çıkmışlar yerli otomobil yapmak ilkellik diyorlar. İlkel ...
 
“Bu iş yürek işi yürek"
Erdoğan, Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 480'e ...
‘Erzurum’un terazisi şaşmaz’
Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran seçimleri öncesi Erzurum’da düzenlenen ...
Yıldırım: "Ekonomimiz sağlam temeller üzerindedir"
Yıldırım, “Ekonomimiz sağlam temeller üzerindedir. Dolayısıyla bu krizler ...
 
‘AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir’
Başbakan Binali Yıldırım, "Vakit Türkiye vakti' diyerek ülkemizin dört ...
'Millet ile güçlü demokrasi'
Seçim beyannamesinin üçüncü bölümünde millet ile güçlü demokrasi hedefini ...
146 dev proje
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Polislerimizin öğretmenlerimizin ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva