KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
25 Mayıs 2011 Çarşamba - 07:18

Aydemir Karayazı'yı ziyaret etti

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti iktidarının sosyal ve ekonomi projeleriyle ilçelerin performansını yükselten bir süreci başlattığını, SODES, KÖYDES ve SRAP atılımlarının ilçelere yeni bir vizyon kazandırdığını söyledi.

Aydemir Karayazı yı ziyaret etti

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti iktidarının sosyal ve ekonomi projeleriyle ilçelerin performansını yükselten bir süreci başlattığını, SODES, KÖYDES ve SRAP atılımlarının ilçelere yeni bir vizyon kazandırdığını söyledi.
İLÇELERE ÇAĞDAŞ UFUK
Karayazı ilçesi ve köylerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Aydemir, ilçe parti teşkilatında vatandaşlarla istişare etti. AK Partinin 8.5 yıllık iktidar döneminin Türkiye’de bir değişim ve ekonomik bağlamda bir yeniden yapılaşma dönemi olduğuna dikkat çeken Aydemir, “ AK Parti geçmiş iktidarlar döneminde oluşturulan karamsarlığı, insanımızı çağdaş yarınlara kavuşturacak AB standartlarındaki ak hizmetlerle aydınlığa taşıyor. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan turizme, alt yapıdan üst yapı imarına kadar hemen her alanda Türkiye büyük ve önemli bir değişim yaşadı. Vaatlerle değil yatırımlarla hizmet yaklaşımı sergilendi. Herkesin AK Parti iktidarı öncesiyle bugünü kıyaslaması gerektiğine inanıyorum. İnsanımıza çağdaş ufuk oluşturan AK Parti iktidarı hizmetleriyle, geçmişin karamsar dönemini değerlendirmenizi istiyorum. Herkes elini vicdanına koyup AK Parti’nin hakkını teslim etmelidir” dedi.
MARKALAŞMA ATILIMI
AK Parti iktidarı öncesinde, hükümetlerin ilçe ve köylere dar ve ufuksuz bir bakış sergilediğini, buralara yaklaşımın sadece yol ve elektrik hizmetleri olarak algılandığını belirten Aydemir, “ AK Parti ilçelerimize sinerji kazandıracak, buraların ekonomik ve sosyal değerlerini birer marka haline getirecek bir atılım dönemini başlatarak, yeni bir çığır açmıştır. Biz önce insan diyoruz. Nerede bir vatandaşımız varsa orada hizmet olmalı diyoruz. Bugün en ücra köşelere kadar sağlık hizmetleri hava ambulanslarıyla taşınıyor. İnsanımız sağlık alanında çağdaş hizmetler alıyor. Eğitimde gençlerimizin gelecek korkusunu giderecek şekilde hayata geçirilen yatırımlar ortada. AK Parti iktidarı öncesinde 20 üniversite varken bugün Türkiye’de 200’e yakın üniversite hizmet veriyor. Erzurum ikinci üniversite yatırımıyla bölgenin tek teknik Üniversitesine sahip ili haline geldi. Yine Erzurum kış turizmi ve sporları alanındaki yatırımlarıyla bir Dünya markası oldu. Ulaşım alanında duble yollarla çevrilen il, lojistik köyle ulaşımda strateji çizecek konuma ulaştı. “ diye konuştu.
İNSAN, YARATILMIŞLARIN EN ŞEREFLİSİDİR
AK Partinin hizmet felsefesini, insanı yaratılmışların en şereflisi olarak görmek gerçeğinin ve insan sevgisinin bulunduğunun altını çizen Aydemir, şunları kaydetti, “ KÖYDES’le ilçelerimizde bir atılım dönemi başladı. Altyapı sorunları giderildi. İlçelerimiz yaşanabilir olma standartlarına eriştirildi. SODES yatırımlarıyla bu yörelerdeki gençlerimize girişimcilik destekleri sunuldu. İlçe belediyeleri muhtaçlıktan kurtarılarak hizmet üretme kapasitesine yükseltildi. Bakın artık yolu, suyu elektriği değil, ilçelerimizi hangi alanlarda marka haline getirebileceğimizi konuşuyoruz.”
SOSYAL DAYANIŞMA
AK Parti iktidarları döneminde sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunun en üst düzeye çıktığını, yardım organizasyonlarının sadaka anlayışından devlet desteği haline getirildiğini ifade eden Aydemir şunları söyledi, “ Bugün mezralarımızda, köylerimizdeki yoksul kardeşlerimize bile devlet destek ve yardımları, onların onurları rencide edilmeden ulaştırılıyor. Yakacaktan giyeceğe yiyeceğe kadar tüm temel ihtiyaçları karşılanıyor. AK Parti iktidarı bunu sosyal dayanışma anlayışıyla yürütüyor. Bu bir paylaşma, bu bir toplumsal kucaklaşma yatırımıdır”

 
Türkü Paşa'ya anlamlı ziyaret
 
Aksak gündemi değerlendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk tarım politikalarını paylaştı
Erzurum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Oktay Öztürk, ...
Palandöken Aile sigortasını anlattı
Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, ...
MHP adayları Tortum'daydı
MHP Erzurum Milletvekili adayları, Tortum ilçesinde gezi ve incelemede bulundular.
 
Yılmaz'dan bölgesel kalkınma vurgusu
12 Haziran’dak genel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını ...
Aydemir'den MMO ziyareti
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Sivil Toplum Kuruluşları ve ...
Küçükler otobüsçüleri uyardı
Erzurum’da şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren halk otobüsü ve minibüslerin ...
 
Korkut'a esnaf teşekkürü
Yakutiye Parkı ve çevresi peyzaj düzenlemesi çalışmaları, park çevresindeki ...
'Allah rızası için bir oy'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Erzurum'un Oltu İlçesinde partisinin ...
'SMMMO ekonomiye yön veren teşekkül'
AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir üyesi olduğu meslek Odası ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva