KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
8 Haziran 2011 Çarşamba - 10:42

Aydemir STK yaklaşımlarını açıkladı

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Hizmet-İş ve Orman İş Sendikalarını ziyaret ederek, AK Parti’nin sendikacılık ve sivil inisiyatif yaklaşımlarını paylaştı. AK Parti’nin toplumun dinamizmi, heyecanı ve beklentilerine cevap verecek yatırım ve yaklaşımlara odaklanan bir siyasi hareket olduğuna dikkat çeken Aydemir, 9 yıllık ak parti iktidarı döneminde sivil toplum kuruluşları ve meslek teşekküllerine ufuk yatırımı yapıldığını belirtti.

Aydemir STK yaklaşımlarını açıkladı

UZLAŞMA VE KAYNAŞMA HASSASİYETİ
AK Davanın toplumsal uzlaşma ve kaynaşma hassasiyetlerine destek verdiğini, özellikle kamu çalışanlarının refah düzeyinin artması noktasında her türlü girişim ve etkinliğe katkı sağladığını söyleyen Aydemir, Türk Sendikacılık hareketinin ak iktidar döneminde en parlak dönemini yaşadığını kaydetti. Memurların sendikalaşması noktasında ilk ciddi hamlenin AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirildiğini anlatan Aydemir, AK Partinin kamu çalışanlarına AB Normunda yaklaşım sergilediğini aktardı.
AK PARTİNİN HEDEF KİTLESİ TÜM TOPLUMDUR
Muhalefet partilerinin toplumun ancak belirli kesimlerine hitap edebilecek şekilde dar ve kapsamsız siyaset ürettiğine, öngörülerinin söylemden öteye geçemediğine değinen Aydemir, “AK Parti sendikalaşmada yeni ve çağdaş bir ufuk oluşturdu. Memur ve işçi sendikaları beklentilerine ve taleplerine bu dönemde cevap buldu. AK Partinin bu başarısı hedef kitle olarak toplumun belirli kesimlerini değil, tüm toplumu kucaklaması ve görmesidir” dedi.
ERZURUM SENDİKACILIKTA MARKA İL
Sendika ziyaretlerinde AK Parti’nin hizmet vizyonunu da ele alan Aydemir, AK Parti iktidarının Erzurum yaklaşımını anlattı. Erzurum’un sağlık, ulaşım, enerji, ulaştırma, turizm, eğitim ve kış sporlarında bölgesinde bir marka il haline geldiğini ifade eden Aydemir, siyasette de Sağlık Bakanı Akdağ’ın temsil ettiği biçimde bir Erzurum markası oluştuğunu, TBMM’de üstün hizmetleriyle dadaş duruşu sergilediğini söyledi. Aydemir, ‘Erzurum artık sendikacılık hareketinde de marka il olma durumundadır. Sendikalarımızın kabiliyet, imkan, tecrübeleriyle, bu sendikaları yönetenlerin çağdaş yaklaşımları bunu gerçekleştirebilecek düzeydedir.” diye konuştu.
ERZURUM AMBİYANSI
Ak Parti iktidarının yatırım ve hizmetleriyle eğitim’de, sağlıkta, ulaştırmada, enerji’de, turizmde ve kış sporlarında markalaşmış bir Erzurum’a kavuşulduğuna işaret eden Aydemir, “Yeni dönemde yapılacak en önemli şey, Erzurum’u yokluk ve yoksulluklarla değil, değerleri, imkanları, kabiliyetleri ve heyecanlarıyla gündemde tutmak, ülke gündemine sokmaktır. Sayın Bakanımız, örnek hizmet ve devlet adamı Akdağ’ın temsil ettiği siyasette marka duruşu sürdürmek, Erzurum ambiyansını TBMM çatısı altında dadaş duruşuyla güçlendirmek önceliğimiz olacaktır. Biz siyaset dünyasına Erzurum’un ufkunu taşımayı sürdüreceğiz. Dikkat yoğunlaşmasının Erzurum’a olmasına hizmet edeceğiz. İnsanımıza, şehrimize ve bölgemize vefa yaklaşımıyla hizmet üreteceğiz. Bizce en önemli olan şey, önce Erzurum’un değerini iyi anlatmak ve bu gerçekte buluşmaktır. Erzurumlunun kendini fark etmesini sağlamaktır. Kendi kalkınma ve gelişmesine yol haritası oluşturacak bir frekansta buluşmaktır.”dedi.

 
Aksak’tan üniversite ziyareti
 
Vakıf İş Merkezi Kasım'da tamamlanacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ispir 8 Haziran 2011 Çarşamba 16:07

sayın İbrahim AYDEMİR abimizin meclise girmesi elzemdir meclis salonlarında erzurum,ispir ve diğer ilçelerimizin sesi yankılanmalıdır bir ayağı ankara bir ayağı seçmeninin yanında olacak olan ibrahim beyin kesinlikle meclise girmesi şart neden şart güçlü iktidarda güçlü düşünen paylaşımdan yana olan içinde insan sevgisi bulunan fikir adamının mecliste olması yöremiz için kazançtır gençliğimiz için kazançtır ozamAN MECLİSTE görmek dileğiyle

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aksak’tan üniversite ziyareti
12 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 4 gün gibi ...
Yavilioğlu seçim turunda
AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Oltu, Tekman ve Palandöken ...
Aydın seçmenlere seslendi
12 Haziran’daki genel seçimlere 5 gün kala ziyaretlerini sürdüren MHP ...
 
Erzurum seçime huzurla gidiyor
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk 12 Haziran Pazar günü yapılacak olan ...
Akdağ'dan yüzde 87 hedefi
Bakan Akdağ, AK Parti’nin Türkiye genelinde hem sağlıkta hem de diğer ...
'Milli irade en büyük güç'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Belki Sayın Kılıçdaroğlu'na Ergenekon sanıklarını ...
 
'12 Haziran tarihi dönemeç'
Seçimlere sayılı günler kala heyecan doruk noktaya ulaşırken, adayların ...
'Dadaş tercihine güvenimiz tam'
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Ak Parti için her ...
HAS Partiden Pasinler ziyareti
Halkın Sesi Partisi Erzurum Milletvekili adayı Teoman Kümbet Erzurum’un ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva