KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
26 Nisan 2011 Salı - 08:20

Aydemir'e yoğun ilgi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Tortum ilçesini ziyaret ederek, AK Parti’nin 12 Haziran seçim perspektifini paylaştı. Aydemir, yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Aydemir e yoğun ilgi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları çerçevesinde Tortum’u ziyaret etti. İlçede yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Aydemir ve Ak Partili heyet, başta esnaf olmak üzere, kamu kurum kuruluşları, hastaneler ve bazı köylere de ziyarette bulundu.
Tortum, Serdarlı, Bağbaşı ve Şenyurt Belediye Başkanları ile Ak Parti Tortum teşkilatıyla birlikte gezi ve incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili adayı Aydemir, Tortum Kaymakamlığı ile Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret etti.
Tortumluların yoğun ilgisiyle karşılanan İbrahim Aydemir, burada yaptığı açıklamalarda AK Partinin 8 buçuk yıllık hizmet kervanının artarak devam edeceğini belirterek, “Ak hizmet kervanı, herkesi ve herkesimi mutlu ve mesut etmeyi sürdürecektir” dedi.
KAZANAN TORTUM OLACAKTIR
Ak Parti Hükümetinin sadece merkezi şehirlere değil, ilçelere, hatta ülkenin en ücra yerlerine dahi tarihi hizmetler taşıdığını kaydeden Milletvekili adayı Aydemir, “Tortum ilçemiz tarihinde görmediği hizmetleri sayın Başbakan ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başında bulunduğu Ak Hükümet ile gerçekleştirmiş ve bu hizmetler 12 Haziran seçiminden sonra da artarak devam edecektir. Kıymet bilen, hizmet ehline vefalı değerli Tortumlu hemşehrilerim partimizin çalışmalarının karşılığını 12 Haziran seçimlerinde verecektir. Değerli hemşehrilerimizin şahsiyeti ve karakteri ülkeye ve millete hizmet edene sırt dönmeyi değil, onları bağırlarına basmayı gerektirir. Ak Partinin şahsiyetli siyaseti, Tortumlunun şahsiyetli kişiliğiyle örtüşecek ve kazanan Tortum, dolayısıyla Erzurum olacaktır” diye konuştu.
AK PARTİNİN ERZURUM TARIM VE HAYVANCILIĞINA KATKISINI ANLATTI
AK Parti’nin özellikle kırsal kesimlerdeki tarım ve hayvancılık alanlarında devrim niteliği taşıyan hizmetler yaptığını belirten AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir şunları kaydetti: “2006 ile 2010 yılları arasında partimizin yürüttüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesiyle Erzurum’da 44 tarımsal tesis projesine yüzde 50 oranında hibe desteği sağlanmıştır. Ayrıca 2002 yılında 49 milyon 892 bin TL olan tarımsal destek bütçesi, 2010 yılında 64 milyon 893 bin TL’ye yükseltilmiş, 2002 yılında 9 adet olan sulama projesi ise 2010’da 25’e çıkarılmıştır. Bunları yapan Ak Parti’dir. Yine Erzurumlu çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu 8.2 milyon TL tutarında bin 331 adet tarım makine ve ekipmanı çiftçilerimize hibe edilmiş, 951 proje ile köy ve beldelerimize su ve yol hizmeti götürmüş bulunmaktayız. Beldelerimize götürdüğümüz yol hizmetini ise yeni yollarla 454 km’ye ulaştırdık”.
ÇORUH HAVZASI
Ziyarette, Çoruh Havzasıyla oluşan yeni sinerjiye de değinen Aydemir, “ Yıllarca ihmal edilen, AK Parti iktidarı döneminde ise yeni bir sinerji kazanan Çoruh Havzasını yalnızca ilçe ve bölge değil aynı zamanda ülke için tarım ve turizmde yeni bir konsept ve bir değer olarak görüyoruz.   Tarımsal potansiyeli yüksek olan Çoruh Havzası aynı zamanda doğa, botanik ve rafting sporlarında da Türk Turizmi için yeni bir soluk durumunda.”dedi.
MARKA İLÇE KONSEPTİ
AK Parti’nin Marka İlçe konsepti hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydemir şunları söyledi, “
Bizim ilçe bazında en mühim öngörümüz Marka İlçeler sürecinin başlamış olmasıdır. İlçelerimizin kendi kaynaklarını katma değer üretecek boyuta kavuşturacak , özgün değerlerini ülke vizyonuna taşıyacak bir yol haritası içinde markalaşması, tüm dünyada da yaygınlaşan bir kalkınma öngörüsüdür. Yani çağın değişmez bir doğrusudur.
Tarihi, ekonomik değerleri ve insan kaynaklarıyla özellikli bir ilçe olan Tortum, aynı zamanda Erzurum’un temel dinamiğini oluşturan bir değerler ilçesidir. Markalaşma sürecinin hız kazanması, Tortum’da sosyo ekonomik kalkınma hızını artıracağı gibi, diğer ilçelere de örnek teşkil edecektir. “
KALKINMA PROJELERİ
AK Parti Hükümeti tarafından hayata geçirilen kalkınma projelerine de değinen Aydemir şöyle konuştu, “ AK Parti iktidarı döneminde KÖYDES, SODES uygulamalarının bölge ve ilçe için yeni bir heyecan ve ritim kazandırdığı inkar edilmez bir gerçektir. Artık yoklukları ifade ederek ilçeleri tarif etmek dönemi, AK Parti iktidarlarıyla kapanmıştır. İlçeler değerleriyle, sosyal ve ekonomik potansiyelleriyle değerlendirilmektedir. İnsanımız yoklukların, sorunların tekrar edilmesini değil, kalkınmasını sağlayacak, sosyal dinamizm kazandıracak özelliklerinin vurgulanmasını istemektedir.
Dikkat ederseniz bugün, Bugün yolsuzluk, susuzluk, elektriksizlik, okulsuzluk değil, büyüme ve gelişme endişeleri gündemdedir. Yani Tortum kendisini hangi kaynaklar üzerinden vizyona taşımalı, Tortum hangi alanlarda markalaşarak kendisine bir Pazar bulmalıdır hassasiyeti önem kazanmıştır.
İlçemizin organik tarım ve tarih, doğa, botanik turizmde markalaşması öne çıkan bir durumdur.
Biz Tortum gibi örnek ilçelerin belirlenerek bunlar üzerinde yoğunlaşılmasını, ilde diğer ilçelerin sosyo ekonomik hareketliliği tetikleyecek bir vurgu olarak görüyoruz. “
 

 
Yılmaz'dan seçim turu
 
CHP adaylarını tanıtacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz'dan seçim turu
24. Dönemde Adalet ve Kalkınma Partisinden 2. sıradan Erzurum Milletvekili ...
Başeğmez adayları tanıtacak
Halkın Sesi Partisi’nin (HAS PARTİ) Erzurum Milletvekili adayları önümüzdeki ...
BBP Seçim Beyannamesi açıklandı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, seçim beyannamesini ...
 
Başbakan 10 Haziran’da Erzurum’da
12 Haziran’daki genel seçimlerin startını 22 Nisan 2011’de Bayburt’tan ...
Yine CHP, yine istifa...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) sular bir türlü durulmak bilmiyor.
AK Parti'den ilçe açılımı
AK Parti’nin Erzurum Milletvekili adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, doğum yeri ...
 
MHP seçim turunda
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili birinci sıra adayı ...
CHP seçim beyannamesini açıkladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki seçimlerde bütün adayları ...
Ak Parti startı Bayburt'ta verdi
Seçim startını Bayburt'tan veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva