Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
20 Kasım 2020 Cuma - 14:15

Aydemir: ‘Biz ‘yar’ yerine Milleti koymuşuz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz güzel milletiz vesselam. hakikaten çok özel, asil bir milletiz, aziz bir milletiz. Bize rota çizen, bize ufuk oluşturanlar da öyle olmuşlar hep' dedi.

Aydemir: ‘Biz ‘yar’ yerine Milleti koymuşuz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz güzel milletiz vesselam. hakikaten çok özel, asil bir milletiz, aziz bir milletiz. Bize rota çizen, bize ufuk oluşturanlar da öyle olmuşlar hep.  ‘ dedi

‘MİLLETİN YÜREĞİNDE YER BULUYORUZ’

Millet – Devlet bütünleşmesi, milli iradeye saygı ve ona yönelik hizmetlere vurgu yapan Milletvekili Aydemir, Sultan 3. Murad’ın bir gazeline ait beyti paylaşarak,  ‘ “Kalpten kalbe yol vardır.” diyor ve “O yolu da yârim bilir.” diyor. Biz yar yerine milleti koymuşuz, millet adına yol açıyoruz ve milletin yüreğinde yer buluyoruz. Bugüne kadar hep böyle oldu, Allah’ın izniyle ilanihaye de böyle olacak. ‘ diye konuştu.

‘AYRIMIZ, GAYRIMIZ YOK’

Milletvekili Aydemir, ‘Ayrımız gayrımız yok. Bizim bir özelliğimiz var, zaten o yüzden Cenab -ı Hak bize yardım ediyor. Biz, insansa mesele bitmiştir diyoruz, eşrefi mahlukattır diyoruz. Onun ne rengine ne ırkına ne cinsine bakmayız; insan başımızın üstüne alır, yöneliriz çünkü “Hangi yana baksan benim veçhimi görürsün.” mübarek ayetini biz biliyoruz. Onun için de hizmetlerimizle yöneliyoruz, Elhamdülillah karşılık da buluyoruz. ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR SULTAN 3. MURAD’IN BEYTİNİ PAYLAŞTI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı 2021 Yılı bütçesi görüşmelerinde tespit ve öngörülerini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘ Şimdi AK Parti gibi devasa imkânlar sunan hakikaten bir büyük nimet var. Buraya gelen bütün arkadaşlarımız illerine, bulundukları mahallere taleplerde bulundular çünkü biliyorlar ki bir aksülameli var, bir yansıması var. Yıllara sari yaptıklarımız orta yerde. Biz güzel milletiz vesselam. hakikaten çok özel, asil bir milletiz, aziz bir milletiz. Bize rota çizen, bize ufuk oluşturanlar da öyle olmuşlar hep.  Mesela bunlardan bir tanesi 3’üncü Murat. Onun bir kaydı var, çok hoşuma gidiyor, diyor ki:  “Kalpten kalbe yol vardır.” diyor ve “O yolu da yârim bilir.” diyor. Biz yar yerine milleti koymuşuz, millet adına yol açıyoruz ve milletin yüreğinde yer buluyoruz. Bugüne kadar hep böyle oldu, Allah’ın izniyle ilanihaye de böyle olacak. ‘ diye konuştu.

YATIRIMLAR

Sunumunda 18 yıllık süreçte gerçekleştirilen yatırımlara değinen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki hizmetlere değinen Milletvekili Aydemir, ‘Bakın ben de Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan bir ilin milletvekiliyim. Sadece bizim bölgeye, Güneydoğu’ya, Doğu Anadolu’ya yapılan yolların mikyası, ölçüsü, miktarı bütün Türkiye’ye yapılanın fevkinde olmuştur. ‘ dedi.

ESKİ VE YENİ AYIRIMINA TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişle öncesi dönemin muhalefet kesimince ayrı tutulmak istendiğine kayıt düşen Milletvekili Aydemir, ‘biz de eski ile yeninin, mevcut hâlin bir farkı yok ki. Bıraktığımız yerden devam ediyoruz biz, böyle bir hususiyetimiz var, böyle bir özelliğimiz var. Böyle olduğu içindir ki kesintisiz yürütebildik ve inşallah, bakın, göreceksiniz bundan sonraki süreçte de. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR’DEN MİLLET FREKANSINA VURGU

Muhalefetin yapılan hizmetlere yönelik eleştirilerine cevap veren Milletvekili Aydemir, ‘Milletin frekansından uzak düşmek budur. Milletle hemhâl olsanız, mülaki olsanız, girip çıksanız, görüşseniz samimi söylüyorum ki onun yüreğinden geçeni görürdünüz ve 2023’te de zirve bulacak hâlimizi fark ederdiniz. Neyimiz var? Biz millete hizmet etmenin dışında ne yapmışız? Şurada enfüsi hesaplar güdülüyor görüyorum ben, böyle nefse dönük, hakikatle uzak yakın ilgisi olmayan birtakım kavramlarla konuşuluyor, onun farkındayız biz. Eyvallah biz de siyaset yapılsın diyoruz zaten, bir şey demiyoruz. Tenkit de yapılsın, hizmetlerimiz daha da fazla olsun diye bize yönelin, eyvallah ama inkar kadar sevimsiz bir hâl yok. Yapılana en azından inkârsız yaklaşalım, yapılanı görmezden gelmeyelim ama talepte bulunalım. Bu, çok saygıdeğer bir şey. ‘ dedi

AK PARTİ’NİN ÖNCE İNSAN YAKLAŞIMI

AK Parti’nin ‘Önce insan’ yaklaşımını paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Bizim bir özelliğimiz var, zaten o yüzden Cenab -ı Hak bize yardım ediyor. Biz, insansa mesele bitmiştir diyoruz, eşrefi mahlukattır diyoruz. Onun ne rengine ne ırkına ne cinsine bakmayız; insan başımızın üstüne alır, yöneliriz çünkü “Hangi yana baksan benim veçhimi görürsün.” mübarek ayetini biz biliyoruz. Onun için de hizmetlerimizle yöneliyoruz, Elhamdülillah karşılık da buluyoruz. Ve göreceksiniz 2023’ten sonra da şurada -inşallah- ak hizmetlerin devamıyla muhatap olacağız ‘ vurgusunda bulundu.

ESERLERİMİZ İFTİHAR VARAKALARIMIZ

Milletvekili Aydemir, ‘Bakın, biz artık uçma kavramını kullanıyoruz, uçarak gidiyoruz. Eskiden emekliyorduk biz, yürümekten bile aciz durumdaydık. AK Parti’yle beraber uçarak gidiyoruz. Fersah fersah mesafe aldık, çağlar üzerinden aştık ve bunun en güzel resmi, en mütebariz halimiz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının olduğu zemindir. Buradaki eserlerimiz; iftihar varakalarımız, iftihar sayfalarımız. Herkes iftihar ediyor, hep beraber o yolları kullanıyoruz, köprüleri kullanıyoruz. Şimdi, arkadaşlarıma ben ara ara hayret ediyorum yani kafasının arka planında “Ya, bunu niye yaptınız?” diyecek de sıkılıyor, utanıyor, başka bir bahane buluyor. Biz bunu bütün bir millete hizmet olsun diye yaptık. ‘ dedi.

DEVLET BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR

Sunumunda, yapılan devasa hizmetlere ilişkin Erzurum – Artvin arasındaki yatırımları paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Bakın, ben Artvin koordinatörüyüm, Erzurum ile Artvin arasına çok sık gidip geliyorum. 50’nin üzerinde tünel yapmışız, hakikaten aşılmaz yolların aşılmasına vesile olmuşuz. Dolayısıyla, biz hep bu hâl üzere yürüyelim siz de tenkit edin eyvallah. Cenab-ı Hak hakikati kimin dillendirdiğini biliyor ve kalpleri evirip çeviren O’dur, kalplere göre nimet aktaran da O’dur. O yüzden de dahası olacak, ak hareket, ak davayla. Tabii ki Cumhur İttifakı. Başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere onlara da minnettarlığımızın sınırı yok. Çok yiğitçe bir yürüyüşümüz var ve bu yürüyüşümüz milleti daha, daha, daha, daha ilerilere taşıyacaktır. Allah yolumuzu açık etsin. ‘ dedi.

 
Horasan Belediyesi’nde toplu sözleşme gündemi
 
Evlat nöbetine, bir baba daha dahil oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’de Erzurum istişaresi
Covit-19 salgın sürecini ve bu durumun oluşturduğu olumsuz girdabın hep ...
Aydemir: ‘Ne hakları var Türk lafzını kullanmaya?’
Türk Tabipler Birliğine tepki gösteren Aydemir, ‘“Türk” ifadesi onlara ...
Aydemir’den ‘Vefan kadar insansın’ vurgusu
Milletvekili Aydemir, Devlet ve Millete hizmet edenlere takdir ve vefanın ...
 
MHP’den kamu istişaresi
Yoğun çalışmalarını kurum ve kuruluş ziyaretleriyle sürdüren MHP İl Başkanlığı ...
Aydemir: ‘Gençlik Cumhurbaşkanımıza minnettar’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘Gençlerimiz için Sayın Cumhurbaşkanımızın ...
Milletvekili Aydemir’den Erzurum ANT talebi
Milletvekili Aydemir, ‘Biz millet olarak, mazlum oluruz ama asla zulmetmeyiz. ...
 
Aydemir: ‘Milletiz elhamdülillah, hem Ordu Milletiz’
Milletvekili Aydemir, ‘Biz millet olarak, mazlum oluruz ama asla zulmetmeyiz. ...
Altınok, AGİTPA üyeleriyle gündemi değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, korona virüs salgınından, ...
MHP’de Palandöken ve Narman gündemi
Geçtiğimiz aylarda olağan kongreyle birlikte yeniden MHP Erzurum İl Başkanı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva