Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
27 Eylül 2016 Salı - 10:40

Aydemir: ‘Önceliğimiz Hakkın Rızası, halkın duasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir AK Belediyeciliğin yerel hizmetlerde emsalsiz bir model oluşturduğunu vurgulayarak, ‘Belediyecilikte AK Konsept’ yalnız ülkemizde değil, Batı ülkeleri metropollerinde de ilgi uyandırmış, örnek alınmış ve benimsenmiştir.’ dedi.

Aydemir: ‘Önceliğimiz Hakkın Rızası, halkın duasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir AK Belediyeciliğin yerel hizmetlerde emsalsiz bir model oluşturduğunu vurgulayarak, ‘Belediyecilikte AK Konsept’ yalnız ülkemizde değil, Batı ülkeleri metropollerinde de ilgi uyandırmış, örnek alınmış ve benimsenmiştir.’ dedi.

AYDEMİR, BAŞKAN BULUTLAR’LA İSTİŞARE ETTİ

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Palandöken Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Orhan Bulutlar’la yerel hizmetler odağında istişarelerde bulundu. Başkan Bulutlar ile birlikte Belediyenin yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Sayın Başkanımızın başarılı ve örnek çalışmalarıyla Erzurum’un kuzeyinde bir belediyecilik ufku oluşuyor. Bu ufuk AK Hizmet ve Çağdaş Belediyecilik ufkudur. ‘ kaydını düştü.

Yeni Hizmet binasının gerek mimarisi ve gerekse fonksiyonelliğiyle ilçe için büyük bir hizmet yaklaşımı olduğunu bildiren Aydemir, ‘Bu hizmet binasında, Palandöken Belediyesi, adının manasında zirve hizmetler vermeyi sürdürecektir.’ yorumunu yaptı.

BULUTLAR: ‘UFKUMUZ, BELEDİYECİLİKTE AK MODEL’DİR’

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçedeki değişim ve dönüşümün belediyecilikteki AK Model’in ifadesi olduğunu belirterek, yeni hizmet binasının belediye hizmetlerine yeni işlev kazandıracağı ve hizmetlerin daha da fonksiyonel hale geleceğini söyledi. İlçenin Kış Turizm Merkeziyle iç içe bulunması sebebiyle özel bir konum ve durumu bulunduğuna işaret eden Bulutlar, ‘ilçemiz, Erzurum’un turizm vizyonunu temsil ediyor. Bir yerde il Turizminin kapısı durumunda. Bu durum, bizim hizmet hassasiyetlerimizi şekillendiriyor. Klasik belediye hizmetlerinin yanı sıra, ilçenin ve dolayısıyla Erzurum’un geleceğine hizmet edecek yatırımlara yoğunlaşıyoruz. ‘dedi.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Palandöken Belediyesi ziyareti sonrasında bir değerlendirme yapan  ve AK Dava’nın sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, turizm alanları başta olmak üzere hayata geçirdiği reformların yanı sıra, Belediyecilikte de reform kaydeden bir anlayış ve üslubu sergilediğini söyleyen Milletvekili Aydemir, ‘Belediyelerimizin başarılarına kaynaklık eden yegane tema, insanı eşrefi mahlukat olarak görmek ve ‘önce insan’ vurgusundan ayrılmamak olmuştur.’ diye konuştu.

AK BELEDİYECİLİĞİN TEMA’SI

AK Belediyecilik konseptinin ‘Hakkın rızası, Halkın Duası’ ekseni üzerinde hayat bulduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Bu reformu önce İstanbul yaşadı. Bu dönem, Türkiye Cumhuriyeti Belediyeciliğinde bir milat olmuştur. Bu çığırı izleyen Başkanlarımız il il, ilçe ilçe, belde belde, halka refahı ve yaşama kalitesini taşımışlardır. Büyükşehirler bazında bunun en bariz göstergelerinden birisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Sekmen’in Erzurum’da kaydettiği AK Belediyecilik üslubu ve beraberinde gelen değişim ve dönüşümdür. Erzurum’da her kesimin teveccühünü kazanan bu yaklaşım, AK Dava’nın öngörüsüdür.’ ifadesini kullandı.

PALANDÖKEN’İN ÖNEMİ

Palandöken Belediyesi’nin kapsadığı alan ve taşıdığı mana bakımından Erzurum için özel bir misyonu taşıdığını belirten Milletvekili Aydemir, AK Parti hizmet anlayışının en iyi ve en çağdaş biçimde sergilendiği yaşam alanlarından birinin de Palandöken Belediyesi olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın önderliğinde, ilçenin yeni ve göz alıcı bir cazibe ve vizyon kazandığına dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Başkanımızın kaydettiği hizmetlerle alt yapısından modern yapılaşmaya değgin tüm vizyonuyla Palandöken Belediyesi, yerel bazda örnek oluşturacak bir düzeye erişmiştir.’ dedi.

AYDEMİR’DEN BAŞKAN BULUTLAR’A ÖVGÜ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın, Palandöken’in Erzurum Kış Turizmi Vizyonunu temsil ettiği şeklindeki tespitini paylaştıklarını aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Konaklı ve Palandöken Kış Turizmi alanlarının Büyükşehir Belediyesine devri tarihi bir yaklaşımdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sekmen önderliğinde, bu merkezlerimiz yeni bir ivme kazanacaktır. Palandöken Belediyemiz de, çağdaş görünümüyle,  bu kapsamda Erzurum kış turizmi değerlerini ifade ve tarifte bir imaj vurgusu ve kış turizmi diyalektiğimizin önsözüdür. Sayın Başkanımıza minnettarız’ ifadelerine yer verdi.

 
Erzurum SGK’dan Yeniden Yapılandırma uyarısı
 
Erzurum’un 30 bin mükellefi var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir’den çözüm odaklı yaklaşım
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yeni seçilen Erzurum Şoförler ...
Ömeroğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal ...
'Bizim kaynağımız millettir’
Başbakan Yıldırım, ‘Bizim kaynağımız, bizim umudumuz değerlendirme kuruluşları ...
 
Aydemir: ‘Erzurum basını milli irade öncüsüdür’
ydemir, ‘Erzurum’da dik duruşlu, ilin temsil ettiği manaya hizmet eden, ...
Akdağ'dan, anlamlı düğün davetiyesi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, oğlu Ramazan Akdağ'ın düğünü için gönderdiği ...
15 Temmuz Şehitlerine vefa
Başbakan Binali Yıldırım:"Hepsinin ismi bir yerlere verilecek, hepsinin ...
 
Aydemir’den öğrencilere “15 Temmuz” dersi
Her fırsatta 15 Temmuz hain darbe girişimi ile FETÖ terör örgütünün gerçek ...
Dadaşlardan milli irade destanı
Akdağ, vatana uzanan hain ellerin bu iğrenç emellerine hiç bir zaman ulaşamayacağını, ...
"Asgari ücret bin 300 liranın altına düşmeyecek"
Başbakan Binali Yıldırım, "Artık yıl sonuna kadar vergi dilimi ne olursa ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva