Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
HABERLER>SÄ°YASET
20 Haziran 2018 Çarşamba - 16:48

Aydın: “Adayımız Sayın Erdoğan'dır'”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Narman mitinginde Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı.

Aydın: “Adayımız Sayın Erdoğan dır ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Narman mitinginde Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı. İttifakın, ülke için zorunlu olduğunu belirten Aydın, “Söz konusu vatan olduğunda, siyaseti yangından sonra da yaparız. Ev yanarken kavganın anlamı yok” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Cumhur İttifakı’nın Türkiye için zorunluğu olduğunu söyledi. Narman İlçesi’nde partisinin düzenlediği mitingde konuşan Aydın, “Söz konusu vatan olduğunda, siyaseti yangından sonra da yaparız. Ev yanarken kavganın anlamı yok” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, beraberindeki İl Başkanı Naim Karataş ile birlikte seçim programları kapsamında Narman’ı ziyaret etti. Burada parti otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Kamil Aydın, konuşmasında 15 Temmuz süreci ve ittifakı anlattı. 15 Temmuz gecesi MHP olarak dik durduklarını ifade eden Aydın, MHP’nin önceliğinin vatan olduğunu söyledi. Aydın, “Başbakan Bolu’da, cumhurbaşkanı Marmaris’te, ana muhalefet partisi lideri İstanbul’da programda, üst düzey komutanların hepsi bir düğünde. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, baktı ki uçaklar alçaktan uçuyor. Telefon açıyor başbakana ulaşamıyor, Kurmay Komutanlığına ulaşamıyor. Garip şeyler oluyor arkadaşlar dedi. Dönün, eve gitmiyoruz genel merkeze gidiyoruz, ışıkları yakıyoruz. Bu ülkede illegal bir yapı Türkiye’yi ele geçirmeye çalışıyor. ‘Işıklarımızı yanık tutacağız bu milletin evlatlarına kast edenler önce gelsin bizi bulsun” dedi. MHP’li olmak böyle bir şey. Önce vatan diyebilmek. O zaman bizi iktidar değil muhalefettik ama diğerleri gibi sinsice pusuya yatsaydık bugün burada konuşamazdık. Bölük pörçük olurduk iç savaş yaşanırdı” diye konuştu.

15 Temmuz’dan sonra birçok şeyin değiştiğini ifade eden Aydın, ittifakın temellerinin de o gece atıldığına işaret etti. Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: “O gece sokakta AK Partili MHP’li birbirine sarıldı. Siyaset orada bitti, parti falan kalmadı. Genel başkanımız ve cumhurbaşkanı Yenikapı’da bir araya geldiler. Milyonlarca insanın önünde, ‘biz biriz, beraberiz’ dediler. Söz konusu vatan olduğunda, siyaseti yangından sonra da yaparız. Bir eve yangın düştüğü zaman kardeşler arasında kavga olmaz. Önce yangını söndüreceğiz, vatanda bir ev gibidir. Ev yoksa inanın kavganın, çekişmenin bir anlamı yok. Onun için o gece bir ev yanıyordu Allah’a şükür bu milletin evlatları bir araya geldi o yangını söndürdü. Ama her an küllerinden yeniden bir ateş çıkabilir. Biz diyoruz ki OHAL devam etsin. Terörle mücadele sonuna kadar devam etsin. MHP olarak biz net duruyoruz. Biz bu ülkeyi böldürmeyeceğiz, parçalatmayacağız. Onun için cumhurbaşkanı adayı çıkarmadık, fitneye düşmedik, nefis yapmadık. Önce ben demedik, önce ülkemiz dedik. Biz ülkücü iradenin temsilcileriyiz. Bizim cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim ona buna verecek oyumuz yok.”

Ülke selamete çıksın, sorunları çözeceğiz

MHP olarak ittifakta önemli sorunları çözmeyi başardıklarını kaydeden Aydın, “Bakın 35 kişi mecliste neler yaptık? Düne kadar PKK ülkede cirit atıyordu artık bir tanesi bile kafasını kaldıramıyor, biz kararlı mücadele istedik. Taşeron çocuklarına kadro için ortalığı velveleye verdik. İttifak yaptık ve iyi niyetle çözdük. Bir milyona yakın kardeşimiz bu sayede kadrolarını aldı. KİT’lerde 200 bin kardeşimizin de olduğunu biliyoruz. Bunlara devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Asgari ücreti cumhur ittifakı ile bir araya gelip asgari ücreti yükselttik. Vaatlerimiz belli, yeter ki ülkenin önü açılsın, selamete çıksın, ben Narman’ın sıkıntılarını da Erzurum’un sıkıntılarını da Türkiye’nin sıkıntılarını da biliyorum. Hepsini çözeceğiz inşallah” dedi.

Konuşmanın ardından Kamil Aydın, beraberindekilerle birlikte ilçedeki vatandaşları ziyaret ederek sohbette bulundu.

 
Akpınar Cumhur ittifakına destek istedi
 
Kent Konseyi Seven’i ödüllendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akpınar Cumhur ittifakına destek istedi
MHP Erzurum Milletvekili adayı Şimşek Akpınar, eğitim kurumları ve sendikaları ziyaret etti.
‘Devlet olmazsa Millet ne yapacak?’
Seçim çalışmalarını kapsamına AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ...
Gençler sordu Akdağ cevaplandırdı
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ Kardelen TV’de gençlerle canlı yayında bir araya geldi.
 
Manisa siyaset camiasında dadaş ağırlığı
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ali Özkan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ...
“Vesayetçi anlayış, tarihin çöp sepetinde”
Yılmaz, “Farklı kimlikler farklı ideolojiler adı altında vesayetçi sistemin ...
Milletvekili Aydemir’den Ak güven vurgusu
Aydemir , ‘Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sosyo ekonomik ritim ve ahengi ...
 
AK gençlerden sandık bazlı çalışma
Gece geç saatlere kadar yaptıkları organizasyonlarla göz dolduran AK Aziziye ...
İşte AK Parti'nin yeni reklam filmi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadan AK Parti'nin yeni reklam filmini paylaştı.
SP’de şok istifa
Saadet Partisi (SP) 1. sıra Milletvekili adayı Sezgin Yıldız, partisinden ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva