Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
13 Şubat 2018 Salı - 13:17

Aziziye’de AK gündem

Aziziye Belediyesi ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nın birlikte gerçekleştirdiği eğitim kampı sona erdi.

Aziziye’de AK gündem

Aziziye Belediyesi ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nın birlikte gerçekleştirdiği eğitim kampı sona erdi.
Ilıca Termal Tesisleri’nde gerçekleşen kamp programına, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, Aziziye Belediye meclis üyeleri, AK Parti Aziziye kadın ve gençlik teşkilatları üyeleri katıldı.
Açılış programıyla başlayan kamp programı Eğitimci Tarkan Zengin’in Siyasal İletişim Berecileri konulu eğitimi ile devam etti. Programın ikinci bölümünde ise Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan belediye çalışmalarıyla ilgili katılımcılara sunum yaptı ve ardından soru cevap bölümüyle program devam etti.
Programda AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Haluk Ziya Yağma ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, teşkilatlarında geçmişte bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlattılar ve programın hayırlara vesile olması dileklerini ilettiler.
Türk askerinin Afrin’nde teröristlere karşı önemli bir mücadele sergilediğini anlatan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun; Mehmetçiğin Suriye’de insanlığın, Müslümanların, Türklerin, Kürtlerin ve Arapların haklarını savunduğunu söyledi.
Coşkun,” Afrin’ndeki şehit olan askerlerimiz mertebe olarak en yüksek noktaya ulaştılar. Erzurum olarak bizde Piyade Teğmen Ahmet Aktepe kardeşimizi Afrin’de şehit verdik. Bu kardeşimize ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu nedenle gece gündüz hem çalışacağız hem de dualarımızda askerlerimize yer vereceğiz. Bizlerde çalışmalarımıza başladık. Sandık kurullarımızı oluşturarak, köy ziyaretlerimize devam ediyoruz. 2019 için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’a, teşkilatımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyor, toplantının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum” diye konuştu.
Sözlerine Afrin’de teröristlere karşı mücadele sırasında şehit olan Mehmetçiklere rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyerek başlayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan sözlerini şöyle sürdürdü:
”Biz ne kadar büyük bir milletiz ki; orada devletimiz teröristlere karşı mücadele verirken bizler burada tek vücut olarak dualarımızla onların yanında oluyoruz. Öyle bir liderimiz var ki;’ Önce ben gideceğim sonra da sizi götüreceğim’ diyen bir lidere sahibiz. Eğer böyle bir durum olursa İnşallah bizler orada Reisimizle birlikte her türlü mücadeleye hazır olduğumuzu buradan bir kez daha bildirmek istiyorum.”
Başkan Orhan, ” Aziziye ilçemiz sahip olduğu 1702 kilometrekare yüz ölçümüyle Büyükşehir ilçeleri arasında en büyük sorumluluk alanına sahip olan bir bölge. Geçtiğimiz günlerde açıklanan sonuçları incelediğimizde yine Erzurum’da nüfusu en fazla artan ilçenin Aziziyemiz olduğu görülecektir. Bizler çalışmalarımızı sürdürürken, İlçemizin cazibesinin artması için ne tarz çalışmalar ne tarz faaliyetler yapabiliriz diye sürekli düşünüyoruz. İlçemizin nüfusu 2014 yılında yaklaşık 51 bin civarlarındayken 2017 Aralık ayı rakamlarına göre 59 bin 309 sayısına ulaştığı görülmektedir. Bu da demek oluyor ki; elbette Erzurum’un nüfus sayısının düşmesi istediğimiz bir durum değil fakat Aziziye ilçe cazibesi açısından değerlendirildiğinde gerek şehir merkezinden gerekse diğer ilçelerden göç alan bir konumdadır” şeklinde konuştu.
Nüfus artışıyla birlikte çok büyük sorumlulukların ve yükümlülüklerin kendilerini beklediğini ifade eden Başkan Orhan, nüfusun artmasının ilerleyen süreç içerisinde hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları açısında da büyük bir sorumluluk yüklediğini anlattı. Nüfus artış hızını teşkilat çalışmaları açısından değerlendiren Başkan Orhan, teşkilatlara önemli bir sorumluluğun yüklenildiğini ve teşkilat üye sayısının da aynı oranda artacağından şüphelerinin olmadığını bildirdi. Başkan Orhan, ayrıca AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun’a ve yönetimine çalışmaları için teşekkür etti.
Toplantıda özellikle ilerleyen süreçte acil ihtiyaçlar bakımından belediye çalışmalarını değerlendireceklerini söyleyen Başkan Orhan, sözlerine şöyle devam etti:
” Toplantımızda önümüzdeki süreçte belediye çalışmaları açısından ivedilik gerektiren konular, ne tarz faaliyetler yürütmek gerektiğini burada bulunan teşkilatımızla birlikte tespit edeceğiz. Toplantımızda ilçe teşkilatımızın her kademesinden partililerimiz bulunuyor. Bunun yanı sıra mahalle temsilcilerimiz de bizimle birlikteler. Yine kurumumuzda bizimle birlikte hizmet üreten meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve kurum müdürlerimiz buradalar. Dolayısıyla ilçemizde yapılması gereken her şey bu toplantıda konuşulacak. Bunun haricinde burada yapılması gerekenlerin dışında görüş ve önerileri olanlar var ise bunları istişare edeceğiz, birlikte çözüm üreteceğiz. Buradaki en büyük amacımız istişare kültürünü hareket geçirmektir. Bu anlamda istişare mekanizmasını harekete geçirerek ortaya çıkacak fikirleri hayata geçirmek en önemli hedefimiz. İlçemize hizmet ettiğimiz yaklaşık 4 yıllık süre içerisinde her zaman istişare kültürüne önem verdik. Gerek vatandaşlarımızla, gerek teşkilatımızla gerekse siyasi olarak büyüklerimizle sürekli istişare içerisinde olduk. Sonuç olarak çalışmalarımızı istişareler neticesinde alınmış olan kararlara göre yürüttük.”
2019 yılının seçim yılı olduğunu ifade eden Başkan Orhan, seçim çalışmalarının şimdiden başladığını söyledi. Başkan Orhan sözlerini şöyle sürdürdü:
”2018 yılını çalışmalarımız açısından değerlendirdiğimizde İnşallah 2018 Nisan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlarımıza seçim vaadi olarak ifade ettiğimiz bütün projeleri hayata geçirmiş ve kalan çalışmalarımızı tamamlamak üzere olacağız. Rabbime şükrediyorum ki; Yaptığımız çalışmalarla seçim vaatlerimizin hemen hemen tamamına yakınını hayata geçirdik. Hayata geçiremediğimiz kısımları ise yine bu önemli toplantıda tartışacağız. Böyle bir toplantının düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda bizlere destek olan İlçe Başkanımız Ensar Coşkun ve yönetimine, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İl Başkanımız Mehmet Emin Öz beye teşekkür ediyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’ya teşekkür ediyorum. Toplantımızı yaptığımız tesislerin ilçemize kazandırılmasında gerçekten çok büyük emekleri bulunuyor. Başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Recep Akdağ olmak üzere milletvekillerimizin tamamına teşekkür ediyorum. Ne zaman kapılarını çalsak ve bir sıkıntımızı anlatsak mutlaka ilgileniyorlar ve ilgili yerleri harekete geçiriyorlar. Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalarda Büyükşehir Belediyemizin desteğini her zaman hissediyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde en güzel hizmetleri yapmayı diliyorum.”
Kamp programı teşkilat üyelerinin iyi temenni dileklerini iletmeleri ve birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

 
İlk cemre 19 şubatta düşecek
 
Erzincan’da 100. Yıl coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bugünkü listeye bakmak lazım’
Ilıcalı, Salih Müslim'in kırmızı listede yer almasına ilişkin, "Geçmişte ...
Metiner, Rektör Çomaklı’yı ziyaret etti
Gençlere yönelik bir konferansa katılmak üzere Erzurum’a gelen AK Parti ...
AGD-MGV Erzurum Şubesi'nde nöbet değişimi
AGD-MGV Erzurum Şubesi Başkanı Celal Alğan görevi Aktay Eşsiz'den devr aldı.
 
AK Parti'de Halk Günüydü
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Parti Binasında ...
Akdağ ve Ağbal, Erzurum’da
Başbakan Yardımcısı Akdağ ve Maliye Bakanı Ağbal, Erzurum’da
Aydemir: ‘Ak kadro adalet tecellisinin takipçisi’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Kadro, şehitlerimiz, ...
 
Aydemir: “Atatürk Üniversitesi bizi gururlandırıyor”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörü ...
Yakutiye borçsuz belediye
Yakutiye İlçe Belediyesinin kuruluşundan sonra sürekli biriken ve 148 ...
TBMM'de Reform Paketi Gündemi
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 93 maddeden oluşan reform paketinin kanunlar ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva