Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum ilk 5 ayın lider ili
Erzurum ilk 5 ayın lider ili
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
81 ilin bereketi 'Anadoludakiler' projesinde buluştu
81 ilin bereketi 'Anadoludakiler' projesinde buluştu
'Huzurum Erzurum'
'Huzurum Erzurum'
Gazze'de can kaybı 37 bin 877'ye yükseldi
Gazze'de can kaybı 37 bin 877'ye yükseldi
HABERLER>SPOR
6 Ağustos 2012 Pazartesi - 07:14

B.Belediyespor Bolu kampında

Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarla birlikte kenetlenip başarıya ulaşacaklarını söyledi.

B.Belediyespor Bolu kampında

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarla birlikte kenetlenip başarıya ulaşacaklarını söyledi.
Erzurum’un profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumundaki Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da 13 Temmuz’da yapılan genel kurulda görevi resmen devraldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Saim Özakalın şunları söyledi; “24 yürekli arkadaşımızla birlikte talip olduğumuz bu zorlu görevde vakit geçirmeden çalışmalara başladık. Göreve geldikten sonra 17 gün gibi kısa bir süre zarfında, teknik direktörümüz Taşkın Güngör ve idari menajerimiz Necdet Gümüşenek’in raporları doğrultusunda eski takımdan 6 futbolcu ve 17 yeni oyuncuyla sözleşme imzaladık. Yapmış olduğumuz transferin hiçbirini menajer veya başka aracılar vasıtasıyla yapmadık. Takip ettiğimiz ve alınmasını istediğimiz oyuncularla birebir görüşerek kendi irademizle transferleri gerçekleştirdik. Birkaç gün içerisinde de yine Bank Asya 1. Lig ve 2. Lig’de görüştüğümüz 1-2 futbolcuyu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz. Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum; kadromuzdaki futbolcuların biri dışında tamamı bonservisleriyle birlikte alınmıştır.”
“TARAFTARIMIZI HER AN YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Mavi-beyazlı ekibin 24 kişilik genç bir kadrosuyla15 günlük ilk etap kampını Polat Holding’in sponsorluğunda İstanbul’da yaptığını dile getiren Başkan Özakalın, takımın 3 günlük aranın ardından ikinci etap kampı için 3 Ağustos Cuma günü Bolu’ya gittiğini söyledi. Bolu Koru Otel’de 19 Ağustos’a kadar yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan takımın 9 Eylül’de başlayacak lige tam anlamıyla hazır olacağını vurguladı. Ligin iddialı takımlarından biri olduklarını belirten Başkan Özakalın, “Bize inananları ve taraftarımızı mahcup etmemek adına bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Takımın itici gücü olacak taraftarımızı her an yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Daima taraftarımızla kol kola, birlik bütünlük içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik sonucunda başarıya ulaşacağız.” dedi.
“ TESİSLEŞME VE ALT YAPI ÖNEMLİ”
Sportif başarıların elde edilmesinde tesisleşme ve altyapının da çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Özakalın, “Genel kurulda şahsım ve yönetimimiz adına ifade ettiğimiz gibi tesisleşme ve altyapıya önem vereceğiz. Her iki konunun başarıya ulaşmada ne derece önemli olduğunun farkındayız. Erzurum’da ilk kez Elit Akademi Ligi’nde 6 yaş grubunda katılmayı programımıza aldık. En kısa sürede altyapı antrenörlerimizle anlaşarak bu konuda ciddi adımlar atmayı planlıyoruz.” diye konuştu. Daha önce Erzurumspor’un kullandığı tesislerde de düzenlemeler yapacaklarını anlatan Özakalın, tesislere 1 adet çim, 2 adet de sentetik saha yapılacağını açıkladı.
“DESTEK VEREN HERKESE MİNNETTARIZ”
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Erzurumlu futbolseverlere yeni heyecanlar yaşatacağını söyleyen Başkan Özakalın, kendilerine destek veren Vali Sebahattin Öztürk’e, kulübün onursal başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e, iş adamlarına ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Özakalın, şimdiye kadar verilen desteklerin de devam etmesini arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

 
Tribünler doldu, heyecan tavan yaptı
 
Ecdad yadigarlarına saygısızlık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tribünler doldu, heyecan tavan yaptı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği ...
Hentbol'de seçim heyecanı
Serdar Eler, Hentbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu Erzurum’da ...
Hancı madalya sözü verdi
Erzurum’un okçuluktaki gurur kaynaklarından biri olan Doğan Hancı, şimdiden ...
 
Türk, derbi hazırlıklarını denetledi
12 Ağustos’ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maça ...
Curlingte Valilik kupası heyecanı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu ...
Karatede Pınarbaşı damgası
Erzurumlu Milli karateci Necati Pınarbaşı yine Karate Milli Takımına seçildi. ...
 
Erzurum'da heyecan dorukta
İlk kez Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bir arada ağırlayacak olan Erzurum'da büyük heyecan yaşanıyor
A.Ü'de Pehlivan ve Bilici heyecanı
2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir ...
Erzurum dev finali bekliyor
Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva