KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Atatürk Üniversitesinde bayram buluşması
Atatürk Üniversitesinde bayram buluşması
Trendyol 1. Lig: E. Erokspor: 3 - Ankaragücü: 1
Trendyol 1. Lig: E. Erokspor: 3 - Ankaragücü: 1
Meteorolojiden yağmur uyarısı
Meteorolojiden yağmur uyarısı
Ağrı yolunda trafik kazası: 2'si ağır 4 yaralı
Ağrı yolunda trafik kazası: 2'si ağır 4 yaralı
Karasu'nun debisi arttı
Karasu'nun debisi arttı
HABERLER>SPOR
15 Mart 2025 Cumartesi - 01:05

Bak Gençlere seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye çapında 950 bin gencimizi yurtlarımız da barındırıyoruz. Sabah kahvaltısı veriyoruz, akşam yemeğini ücretsiz veriyoruz. Biz gençlerin bakanlığıyız, gençlerin emrindeyiz "dedi.

Bak Gençlere seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye çapında 950 bin gencimizi yurtlarımız da barındırıyoruz. Sabah kahvaltısı veriyoruz, akşam yemeğini ücretsiz veriyoruz. Biz gençlerin bakanlığıyız, gençlerin emrindeyiz "dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sultanbeyli Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen iftar programına katıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş'ın da yer aldığı iftar programına belediyenin eğitim, gençlik merkezleri ve spor hizmetlerinden faydalanan 3 binden fazla genç katıldı.

"Türkiye çapında 950 bin gencimizi yurtlarımız da barındırıyoruz"
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Türkiye çapında 950 bin genci yurtlar da barındırdıklarını söyleyerek, "Her zaman Sultanbeyli Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında ve destekçisi oldu. İnşallah Sultanbeyli'ye büyük bir spor kompleksi kazandırıyoruz. İçerisinde yüzme havuzu, tiyatro salonu, basketbol ve karate salonu var. Hepsi Sultanbeyli'nin gençleri için. Belediyemiz gençlerimize destek veriyor, bizde Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye çapında 950 bin gencimizi yurtlarımız da barındırıyoruz. Sabah kahvaltısı veriyoruz, akşam yemeğini ücretsiz veriyoruz. Biz gençlerin bakanlığıyız, gençlerin emrindeyiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye'de spor tesisleri yapılmaya devam ediyor. Şuana kadar binlerce tesis, yüzme havuzu ve kapalı spor tesisleri yapıldı yapılmaya devam ediyor. Bunlardan en büyüklerinden bir tanesini de Sultanbeyli'ne kazandıracağız" diye konuştu.

"Mehmet Akif Spor Kompleksi'nin ihalesi bitti önümüzdeki günlerde temelini atacağız"
Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş ise, Mehmet Akif Spor Kompleksi'nin önümüzde ki günlerde temelinin atılacağını ifade ederek, "Sultanbeyli İstanbul'un genç nüfusuna sahip birinci ilçesi. Başı rahmet ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Göreve geldikten sonra kıymetli bakanımız ile birlikte genç nüfusa sahip Sultanbeyli'ne ilk projeyi gençlere yönelik olarak ilan ettik. Sultanbeyli Mehmet Akif Spor Kompleksi Anadolu yakasında birinci İstanbul'da modernizasyon anlamında tek olan spor kompleksinin ihalesini bitirdik, önümüzde ki günlerde temelini atacağız. Bu komplekste; basketbol ve voleybol sahaları olacak, bin 800 kişilik kapasiteli kapalı spor salonu olacak. Boks, karate ve güreş gibi eğitim salonları olacak. Fitnees salonları olacak ve sosyal yaşam alanlarıyla tam donanımlı spor kompleksini sizlerin hizmetine sunmuş olacağız" ifadelerini kullandı.

 
‘Sağlıkta da şiddete asla müsamahamız yoktur’
 
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 2,2 arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 0 - E.Erokspor: 2
Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor, evinde karşılaştığı Esenler ...
Köse tarihe geçti
Erzurum Teknik Üniversitesi’nin (ETÜ) Milli Gururu Damla Köse, Atıcılık ...
Erzurum’un gururu oldular
Erzurum’da düzenlenen Curling Süper lig yükselme müsabakalarında, Aile ...
 
TRENDYOL 1. Lig 30’uncu hafta hakemleri açıklandı
ERZURUM GAZETESİ SPOR - Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 28. hafta ...
Biathlon’da ETÜ farkı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Biathlon ...
Badminton hakem kursu tamamlandı
Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Erzurum’da aday hakem kursu düzenlendi.
 
Erzurumspor 29’uncu haftaya damga vurdu
**ERZURUM GAZETESİ SPOR SERVİSİ ÖZEL - Haftanın sürprizini deplasmanda ...
ETÜ Alp Disiplininde bir kez daha zirvede
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı ...
Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor: 2 - Bandırmaspor: 2
Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva