Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>SPOR
8 Mayıs 2018 Salı - 13:12

Balıkesirspor başkanını seçti

Spor Toto 1. Lig takımı Balıkesirspor’un yapılan Olağan Genel Kurulu toplantısında Remzi Boncuk'un yerine Mustafa Bahçeci oy çokluğu ile Balıkesirspor Kulübü başkanlığına seçildi.

Balıkesirspor başkanını seçti

Spor Toto 1. Lig takımı Balıkesirspor’un yapılan Olağan Genel Kurulu toplantısında Remzi Boncuk'un yerine Mustafa Bahçeci oy çokluğu ile Balıkesirspor Kulübü başkanlığına seçildi.

Balıkesirspor, yapılan olağanüstü genel kurulda yeni başkanını seçti. Divan başkanlığına Mehmet Çalışkan, divan üyeliklerini de Hüseyin Dayanç ve Nefi Egemen yaptı. Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

2017 yılından buyana başkanlık görevini yürüten Remzi Boncuk yaptığı veda konuşmasında Balıkesirspor'un şehrin takımı olduğunu hatırlatarak şehrin dinamiklerinin bu takıma destek vermesi gerektiğini söyledi. Boncuk, “Balıkesirspor’a layık bir başkan olmaya çalıştım. Mali açıdan yapılabilecek şeyler sponsorluk, maç hasılatı ve gelirleri arttırmak, maalesef planlarımızın bir kısmı gelişmedi ve kalıcı gelir sağlayamadık. Göreve geldiğimizde transfer tahtası kapalıydı. Son anda yapılan 5 transferden 4’ü kadroda devamlı oynadı. 3 puan cezası sonrası gelebilecek 12 puan ve küme düşme cezaları hem Edip Uğur hem Zekai Kafaoğlu’nun destekleriyle önlendi. Uğur ve Kafaoğlu olmasaydı sezonu tamamlamak imkansız olurdu. Bu yıl en çok alkışı U21 takımımız aldı ve liginde şampiyon oldu. Bu takımımızı tebrik edip bu başarının devamını dilerim. Bu sezon ne seyirci ne de şehirden istediğimiz desteği bulamadık. Ne yaşanırsa yaşansın Balıkesirspor menfaati her şeyin üstündedir” dedi.

Başkan Boncuk, daha sonra gelir-giderlerle rakamları açıkladı. 38 milyon 580 bin lira geliri olan kulübün, eski ve güncel borçlarla birlikte 38 milyon 580 bin lira olduğunu açıkladı. Boncuk ayrıca, kendi hazırladığı bir borç gider listesine göre Balıkesirspor’un bekleyen halen 31 milyon TL borç yükü olduğunu ifade etti.

KAFAOĞU: “BALIKESİRSPOR’UN BORÇLARI KORKULACAK BİR BORÇ DEĞİL”

Kongrede daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, herkesin hata yapabileceğini söyleyerek, futbolda bunun daha fazla yaşandığını söyledi. Kafaoğu, “1 milyar doların üzerinde ihracat yapan bir iliz. Borç var diye endişe etmeyin. Korkulacak borç değil” dediği konuşmasında şunları söyledi:

“Balıkesirspor Balıkesir’de yaşayan 1 milyon 205 bin kişi olduğu gibi dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan Balıkesirlilerin takımı. Buralarda sen ben kavgası yaparak bu sevdamıza zarar veremeyiz. Kuruluşundan buyana emek veren başkan ve yönetimine tebrik ediyorum. Kolay bir iş değil. Her babayiğit’in harcı değildir. Sorumluluk gerektirir. İnsanın uykusu kaçar. Futbolcuların kaprisi, oyuncuların havası taraftarın ayrı sesi var. Taraftarsız seyircisiz oynanan maçlar seyir zevki olmuyor. Bütün paydaşlar güçlerini birleştirmeli. Herkes Balıkesirspor için nasıl katkı sağlayabilirim diye düşünmeli. Eleştirmek kolay herkes katkı sağlamalı. Bütün müesseselerimizle Balıkesirspor’un arkasında olmalıyız. Balıkesir’de ekmek yiyen Balıkesir’de üretim yapan, istihdam oluşturan, iş adamlarının taşın altına elini koyması lazım. Bizler de yerel yönetimler olarak 20 ilçe belediye ile herkesi taşın altına koymayı davet ediyoruz. Büyükşehir olarak bu işin yanında olacağız. Biz 1 milyon 205 bin insanın belediye başkanıyız. Biz birbirimizi dövüyoruz. Birbirimize karşı sevgi ve barış dilin kullanmamız lazım.”

Divan Başkanı Mehmet Çalışkan’ın verdiği önerge ile Balıkesirspor’da futbol oynamış kişilerden aidat alınmaması için ayrı bir karar alındı.

 

Bahçeci: “Balkes’te hedefimiz tesisleşme ve kalıcı gelir oluşturmak”

Balıkesirspor'un yeni kulüp başkanı olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Baltok Genel Müdürü Mustafa Bahçeci Balıkesirspor'un mali açıdan zor bir dönemde olmasına karşın yeni sezonda hedeflerinin tesisleşme, alt yapı ve kalıcı gelirler oluşturmak olduğunu söyledi. Kırmızı-beyazlı takımda 4 ayrı sezonda görev yaptığını ifade eden Bahçeci, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“52 yıllık tarihi pek çok başarılarla dolu bu kulüp Türk futbolunda önemli bir yerdedir. U21 takımını şampiyon olması nedeniyle kendilerini, teknik heyeti ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Balıkesirspor Baltok, Balıkesir’e Balıkesirlilere çok yakışıyor. Balıkesirspor’un soylu ve onurlu mücadelesinde elimden geleni yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Tesisleşme ve kalıcı gelirler konusunda çalışmalar yapmalıyız. Kalıcı başarı için kenetlenmeliyiz. Bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Kongremizin şehrimizi ve kulübümüze hayırlar getirmesini diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey Balıkesir için her şey Balıkesirpsor için.”

Kongrenin sonunda eski yıllarda kulübe başkanlık yapan 7 başkan yeni seçilen Mustafa Bahçeci ile birlikte poz verdi.

Balıkesirspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Mustafa Bahçeci

Kemal Büyükakın, İsmail Meral, Rıza Tekin, Cemal Kocataş, Faruk Özen, Erol Çetin, İsa Tamer Çelik, Hüseyin Gündoğan, Raif Özkan, Mustafa Akyan, İbrahim Toplar, Hazım Köse, Mahmut Özbulut, Osman Ödemiş, Onur Ortaköylü, Fahri Akar, Göktuğ Şeremetli, Ali Altıntaş, İbrahim Mutlu ve İsmail Güleç.

 
Sarıeroğlu, Ankaragücü’nün coşkusunda ortak oldu
 
"Bunlarda vicdan yok"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sarıeroğlu, Ankaragücü’nün coşkusunda ortak oldu
Spor Toto 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen MKE ...
Darısı Erzurumspor taraftarının başına
Spor Toto 1. Lig’i 63 puanla ikinci sırada tamamlayan MKE Ankaragücü Süper ...
Kartal sezonu değerlendirdi
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor maçı sonrası ...
 
Futbolcuların madalyalarını bakanlar verdi
Spor Toto Süper Lig’e bir hafta önce çıkmayı garantileyen MKE Ankaragücü ...
Ankaragücü de memnun Adana Demirspor da : 1-1
Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz hafta 2. olarak Süper ...
Erzurum ilk sınavını verdi
2011 UNIVERSIADE ve 2017 EYOF’a ev sahipliği yapan Erzurum, 2026 Olimpiyatları’na ...
 
Barlak’tan taraftara çağrı
Play-Off’a yükselen Spor Toto 1. Ligin başarılı ekibi Büyükşehir Belediye ...
Gazişehir’de Play-Off mesaisi
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı final ...
Altınordu’da sözleşme telaşı
Spor Toto 1. Lig’de averajla play-off’u kaçıran ve ligi 7. sırada tamamlayan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva