Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SPOR
14 Ağustos 2018 Salı - 10:42

Bu defa kazanan Erzurumspor olsun

1999-2000 ve 2000-2001 sezonlarında Beşiktaş ile 4 kez karşılaşan ve bu maçlarını kaybeden Erzurumspor, yüzde yüz dolması beklenen tribünlerden gelecek destekle yeni bir sayfa açarak ilk galibiyetini alma peşinde olacak.

Bu defa kazanan Erzurumspor olsun

Erzurumspor bu hafta sonunda Spor Toto Süper Ligin şampiyonluk adayı Beşiktaş’ı ağırlayacak. 1999-2000 ve 2000-2001 sezonlarında Beşiktaş ile 4 kez karşılaşan ve bu maçlarını kaybeden Erzurumspor, yüzde yüz dolması beklenen tribünlerden gelecek destekle yeni bir sayfa açarak ilk galibiyetini alma peşinde olacak.

HAKEM HATASI

Ligin ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşan, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakalayan ve galibiyeti kaçırarak son beş dakikada kalesinde gördüğü golle mağlup olan Erzurumspor, Beşiktaş galibiyeti ile moral bulmak istiyor. VAR’a rağmen hakem hatası sebebiyle üç puan kaybeden Erzurumspor BJK maçına tecrübeli hakem atanmasını bekliyor.

ERZURUMSPOR BEŞİKTAŞ MAÇLARI

Erzurumspor Beşiktaş’a  23 ocak 2000’de deplasmanda 2-0, 21 mayıs 2000’de evinde 4-1, 28 Ekim 2000’de evinde 3-1, 8 nisan 2001’de deplasmanda 2-0 yenildi. 4 maçında  kalesinde 11 gol gören mavi beyazlı ekip rakip filelerini 2 kez havalandırdı. Mavi beyazlı ekibin gollerini Muzaffer Blazer ve Şaşa Kovaçeviç atmıştı.

23 OCAK 2000’DEKİ MAÇ

Erzurumspor 23 Ocak 2000 tarihinde deplasmanda oynanan maçta Beşiktaş’A 2-0 mağlup olmuş, maçın gollerini Ahmet Dursun ve Mehmet Özdilek kaydetmişti.

Beşiktaş maça Fevzi Tuncay, Olıver Schaefer, Tayfur Havutcu, Murat Alaçayır, Sead Dost, Yasin Sülün, Ahmet Dursun, Rahim Zafer, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek, Markus Armin Münch’lü kadrosuyla çıkmış; Erzurumspor karşılaşmayı Adnan Guso, Kürşat Karakaş, Ali Rıza Salcı, Ömer Erdoğan, Sergıy Bezhenar, Altay Can, Ergin Yücetaş, Enes Mesanovıç, Zafer Demir, Mutlu Dervişoğlu, Alparslan Ticeli kadrosuyla tamamlamıştı.

21 MAYIS 2000’DEKİ MAÇ

Mavi beyazlı ekip aynı sezonda 21 mayıs 2000’de Beşiktaş’ı evinde ağırlamış, karşılaşma Erzurumspor’dan Muzaffer Balazer, Beşiktaş’tan ise  Ahmet Dursun(2) ve Nihat Kahveci’nin (2) attığı gollerle 4-1 BJK’nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Erzurumspor maçta,   Altay Nazif Dağdelen, Ali Yılmaz, Eyüp Saka, Ömer Erdoğan, Sergıy Bezhenar, Soner Neliker, Zafer Demir, Muzaffer Bilazer, Selçuk Beyaz, Alexander Löbe, Ergin Yücetaş’tan oluşan kadroyla yer almış; Konuk BJK ise  Fevzi Tuncay, İlhan Şahin, Tayfur Havutcu, Yasin Sülün, Sead Dost, Rahim Zafer, Ahmet Dursun, Nihat Kahveci, Ersen Martin, Mehmet Özdilek, Markus Armin Münch ile maçı tamamlamıştı.

28 EKİM 2000’DEKİ MAÇ

Bir sonraki sezonda Erzurumspor 28 ekim 2000’de evinde Beşiktaş ile karşılaşmış, Erzurumspor’un tek golünü Şaşa Kovaçeviç atarken, Beşiktaş Hasan Vural’ın kendi kalesine attığı gol ve Ayhan akman ile Ahmet Dursun’un golleriyle maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Erzurumspor maçta Mılorad Koraç, Kürşat Karakaş, Ömer Erdoğan, Hasan Vural, Sohrab Bakhtıarızadeh, Zafer Demir, Soner Neliker, Dejan Sımıcıc, Selçuk Beyaz, Saşa Kovaçeviç, Tuncay Aksoy’lu kadroyla yer almış, Beşiktaş ise karşılaşmaya İke İbrahim Shorunmu, Mıroslav Karhan, Tayfur Havutcu, Ahmet Dursun, Nihat Kahveci, Mehmet Özdilek, Markus Armin Münch, Ümit Bozkurt, Erman Güraçar, Pascal Olıvıer Nouma, Yasin Sülün 11’i ile çıkmıştı.

8 NİSAN 2001’DEKİ MAÇ

Erzurumspor Süper Ligden düştüğü 2000-2001 sezonunda Beşiktaş ile 8 nisan 2001’de deplasmanda oynadığı son maçını 2-0 kaybetmiş, BJK’nin gollerini Ahmet Dursun ve Bayram Kadir Bektaş kaydetmişti.

Son karşılaşmaya Beşiktaş, Fevzi Tuncay, Mıroslav Karhan, Tayfur Havutcu, Ali Eren Beşerler, Ahmet Dursun, Nihat Kahveci, Bayram Kadir Bektaş, Ayhan Akman, İbrahim Üzülmez, Jamal Sellami, Yasin Sülün ile çıkmış,  Erzurumspor ise maçı Mılorad Koraç, Ergin Yücetaş, Ömer Erdoğan, Hasan Vural, Sohrab Bakhtıarızadeh, Cüneyt Kocabıçak, Zafer Demir, Yuvuladıo Kıtutele Yvos, Zeki Sonbay, Dejan Sımıcıc, Saşa Kovaçeviç ile tamamlamıştı.

 
Dolara karşı dadaşça duruş
 
PKK'nın sözde bölge sorumlusu öldürüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk Oyunlarında Aşkale’nin gururu oldu
Erzurum'da düzenlenen Türk oyunları Atlı Okçuluk branşındaki yarışmalarda ...
Erzurum kampında Nevşehir rüzgarı
Erzurum’da 2.etap kamp çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyespor, hazırlık ...
Dolar kurunun sabitlenmesini istiyorlar
Artan dolar kuru Vakıf Üniversitelerinde okuyan öğrencileri de olumsuz ...
 
Erzurum Boksta Türkiye üçüncüsü
Erzurum Gençlik Spor Spor Toto Büyükler Boks Ligi’nde Türkiye üçüncüsü oldu
Erzurumspor’un 4 haftalık maç programı açıklandı
Erzurumspor 2’inci haftada 19 ağustos Pazar günü Beşiktaş, 3’üncü haftada ...
Erzurumspor Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Atiker Konyaspor ile yapacağı sezonun ...
 
Erzurumspor Süper Lig’de 3. Sezonunu yaşayacak
Süper Lig'in 61. Sezonu başlıyor. Erzurumspor bu sezonla birlikte tarihinde ...
Sürat Pateni Milli Takımı kaplıcada stres attı
Sürat Pateni Milli takım sporcuları Pasinler Kaplıcalarında stres attı.
Bayburt İl Özel İdare, Erzurum kampında
Spor Toto 3 Ligde mücadele eden Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva