KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>GÜNDEM
3 Mart 2010 Çarşamba - 07:41

DADAŞLARDAN ERMENİ PROTESTOSU

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, Türklerin Ermenilere soykırım yaptıklarının ileri sürüldüğü Amerikan CBS televizyonunu e-posta yoluyla protesto ettiler. Atatürk Üniversitesi Edebiyat Bölümü Bilgisayar Laboratuvarında toplanan öğrenciler, kanalı protesto etmek için çok sayıda e-posta gönderdiler.

DADAŞLARDAN ERMENİ PROTESTOSU

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencileri, Türklerin Ermenilere soykırım yaptıklarının ileri sürüldüğü Amerikan CBS televizyonunu e-posta yoluyla protesto ettiler. Atatürk Üniversitesi Edebiyat Bölümü Bilgisayar Laboratuvarında toplanan öğrenciler, kanalı protesto etmek için çok sayıda e-posta gönderdiler.

ERMENİ DİASPORASININ TETİKÇİLERİ

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği Başkanı (ASİMED) Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Amerikan CBS televizyonunun 60 dakika isimli programının 28 Şubat Pazar günü yayınlanan bölümünde 1915 olayları ile ilgili habercilik tarihine geçebilecek kadar taraflı bir yayın yapıldığını belirtti. Programın hazırlayıcısı ve sunucusu Bob Simon'un 12 dakika boyunca habercilik anlayışında tarafsızlık ilkesini katlettiğini ifade eden Eğilmez, "Her yıl Mart ayında Ermeni disporasının tetikçisi olarak ortaya çıkanCBS televizyonu ve Bob Simon'un bu yılki en ilgi çekici yanı Suriye'nin Deyrizor şehri yakınlarında 450 binden fazla Ermeninin Türkler tarafından katledilerek toplu mezarlara gömüldüğü iddiasıyla ortaya çıkması olmuştur. Bu iddianın kanıtı olarak da Ermeni asıllı Suriyeli bir dişçi olan Harut Kahveciyan'ın anlattıkları ve birkaç kemik parçası gösterilmiştir. Ama nedense bölgede şimdiye kadar hiçbir kazı yapılmamıştır. Oysa ki bu iddialar yapılacak bir kazı çalışmasıyla rahatlıkla kanıtlanabilir. Taraflı bakışaçısını gizlemeye çalışan Bob Simon, Türkiye'nin Washington eski Büyükelçisi Nabi Şensoy ile yaptığı görüşmenin tamamını vermek yerine, konuşmalardan parçalar yayınlamıştır. Yayınlanan bölümde ise kendisi bir gazeteciden çok Amerikan filmlerinde sıklıkla gördüğümüz rüşvetçi polis rolüne bürünmüştür" dedi.

GAZ ODASI YALANI

Programın diğer büyük yalanının ise gaz odası olduğunu belirten Eğilmez, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yine herhangi bir tarihsel belgeye dayanmayan bu iddia da tam bir habercilik katliamıdır. O dönemde gaz odasının ne aradığını sorgulamayan bu davranış aslında Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nin Yahudi milletvekillerini etkilemek için yapılan ucuz bir propagandadan ibarettir. Diğer bir aldatmaca ise Hrant Dink'in öldürülmesine, Türklerin duyarsız kaldığı imasıdır. Bu üzücü olayı, programına dahil ederek duygu sömürüsü yapan sunucu bu cinayetin Türkler tarafından nefretle kınandığından

tetikçilerinin ve azmettiricilerinin yakalanarak adalete teslim edildiğinden bahsetmemiştir. Programdaki diğer bir skandal ise olayların tarihi arka planının, yalnızca Ermeni tarihçi Peter Balakyan'a anlattırılmasıdır. Tamamen yanlı hazırlanmış olan bu programın ve diasporanın tetikçisi olan program yapımcısı Bob Simon'un asıl amacı Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'ni 4 Mart'ta gerçekleştirileceği oylamada Ermeniler lehinde etkileyebilmektir."

Eğilmez, dernek olarak, sözde gazeteci ve haberci Bob Simon ile yanlı televizyon programı '60 Minutes' ve bunları ekrana taşıyan CBS TV'yi şiddetle kınıyıp, protesto ettiklerini ifade ederek, protestoya katılmak isteyenler 60m@cbsnews.com adresine elektronik postalarını veya '60 minutes, 524 minutes west 57th st. New York, NY 10019 USA' adresine mektuplarını gönderebileceklerini söyledi.

 
BULUTLAR ÖNCEKİ DÖNEMLERİ SUÇLADI...
 
ORGAN NAKİL MERKEZİNE BRAVO...
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ermeni Tasarısı 6 Mart 2010 Cumartesi 03:36

Tasarıyı oylayan komite başkanı Yahudi ve intikam aldı bizi sırtımızdan vurdu,bu tür şerefsizler kadar, içimizdeki ş..... de bunda etkili olmuştur mesela en basitinden Orhan Pamuk bu olayları başımıza saran işbirlikçilerin başındadır ve ülkemizde aç insanlar varken bu çakal trilyonlarla oynamakta ve de hala ödüller almaktadır. Kendi kendine yetemeyen ve sesi bile çıkmayan Erzurum ise katliamı yaşayan en büyük tanık olmasına rağmen mazlum olarak boynu eğik izliyor herşeyi.

Yorumu oyla      0      0  
misafir 5 Mart 2010 Cuma 10:19

belliydi böyle olacağı ve Ermeni tasarısı onaylandı tüm dünya bizi katliamcı olarak tanıyacak beceriksiz hükümet yüzünden pkk'ya da ermeniye de boyun eğdik kucak açtık çiçeklerle karşıladık bunların yüzünden geldiğimiz noktaya bakın durumumuz içler acısı.

Yorumu oyla      0      0  
ERMENİ TASARISI 4 Mart 2010 Perşembe 17:43

Uyuyan Erzurum uykudan uyan ! Bir avuç Ermeni şu an amerikada temsilciler meclisinde tasarıyı görüşüyor komite meclis başkanı çakkal da Türkiye soykırımı tanısın diyor ! en çok ses çıkması gereken Erzurum uyuyor uyutuluyor uyanın Profesörler, akademisyenler yöneticiler nerdesiniz ne iş yaparsınız? Delik deşik edilmiş katledilmiş dedelerim akrabalarımızın kemikleri sızlıyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2011 ALVARLI EFE YILI OLSUN
DOSİAD Başkanı İbrahim Aydemir'in "2011 Alvarlı Efe yılı Olsun" teklifi ...
KOMUTAN'A 15 YIL TALEBİ
Türkiye’yi sarsan soruşturma tamamlandı, iddianame mahkemece kabul edildi. ...
BAŞSAVCI GİZLİ TANIK KURBANI
Tutuklanan Başsavcı Cihaner’in adli olayı geç bildirdiği gereçkesiyle ...
 
Başsavcı'nın Tahliye Talebi 3. Kez Reddedildi
Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in Tahliye ...
BELEDİYE BAŞKANI FERYAT EDİYOR!
Erzurum'un Tortum İlçesine Bağlı Şenyurt Belde Belediye Başkanı Ali Anlar, ...
Şok Gelişme
Cihaner'in Tutuklanmasına Karar Veren Mahkemenin Üye Hakimi Değişti
 
Cihaner'in Avukatı Tutukluk Haline 3. Kez İtiraz Etti
Tutuklu Bulunan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in Avukatı ...
Aziziye’nin Dadaş yöneticileri gönül yaptılar…
Kaymakam Çobanoğlu ile Başkan Cengiz’den anlamlı girişim… Aziziye ilçesinin ...
AnadoluJet’ten Bursa müjdesi
Sunexpres Hava Yolları’nın Erzurum-Bursa seferlerini iptal ettiğini açıklamasının ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva