Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>EKONOMÄ°
16 Kasım 2020 Pazartesi - 12:46

ETSO’dan Kadın Girişimciliği protokolü

Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) / Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

ETSO’dan Kadın Girişimciliği protokolü

Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) / Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
TOBB / ETSO KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi İl Başkanı Zeynep Polat arasında ETSO’da imzalanan protokolle; iki taraf arasında işbirliğini geliştirmek, kadın girişimciliği ile kadın istihdamı alanında birlikte projeler üretmek ve bu projelerde tarafların birbirine destek vermesi, paydaş olması amaçlanıyor.
Protokolün Erzurum için hayırlı olması temennisinde bulunun Erzurum KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu, Erzurum’un gelişmesi ve kalkınması için çaba gösteren tüm kadın oluşumlarıyla çalışma ve ortak proje üretme gayretinde olduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz günden bu yana, kurul olarak en fazla dikkat ettiğimiz husus; şehrimizde birlik ve bütünlüğü tesis ederek tek yumruk olmaktı. Bir buçuk yıldır bunu başardığımızı görmek, çalışmalarımız için bizi daha da heyecanlandırıyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği gibi dünya çapında yapılanması güçlü bir kuruluşun Erzurum Kadın Komitesi ile birlikte iş birliğine girmek; hedef kitlemiz kadınlarımızın girişimcilik, istihdam ve bürokratik alanlarda tek vücut hareket ettiğinin en güzel örneğidir.”
Erzurum KGK olarak yürüttükleri faaliyetlere değinen Çalıkuşu, “Erzurum'da kadınlarımıza öncülük ederek; yaptığımız online eğitim, seminer ve konferanslarla global düzeyde destek vermeye hız kesmeden devam ediyoruz. Yaşadığımız pandemi sürecini pozitife çevirme niyetindeyiz. Tüm bu çalışmalarımızda koordinatör odamız Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, tüm imkanlarını bizlere sunarak, sonuna kadar girişimcilerimize desteğini sürdürmektedir. Elimizdeki tüm bu imkanlarla ilimizde faaliyet gösteren kadınlarımıza girişimcilik, istihdam ve kadın kooperatifçiliğinde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi ile birlikte şehrimizde kadın girişimciliği ile ilgili tüm süreçleri birlikte daha verimli yöneteceğimize olan inanıyoruz. Yaptığımız protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, şehrimizde birlik ve beraberlik adına güzel bir örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi İl Başkanı Zeynep Polat ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “TOBB ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği; ülkemizi, dünyada saygın, bölgesinde etkin müreffeh bir ülke haline getirmek için evrensel değerlerimizi koruyarak, sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik alanlarda kalkınmasını sağlamak gibi ortak amaçlarla varlığını sürdüren iki büyük oluşum Bu oluşumların çatısı altında faaliyetlerini yürüten TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi arasında imzaladığımız bu protokolle; Erzurum’da faaliyet gösteren ve/veya faaliyet planı içinde olan kadın girişimcilerimizin çalışmalarına öncülük etmeyi, potansiyelleri nispetinde doğru işi, doğru yer ve doğru zamanda yapmaları için onları yönlendirmeyi, teşvik etmeyi ve motivasyon sağlamayı hedefliyoruz. Gerçek amacı kazanmak ve kazandırmak olan tüm kadın girişimcilerimizle bize gelecek tüm projeleri değerlendirmeye hazırız. Protokolün her iki taraf içinde hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 
‘Daha çok çalışacağız’
 
Karabağ zaferini coşkuyla kutladılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum nakdi kredi verileri açıklandı
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - TBB 2020 Eylül dönemi Erzurum nakdi kredi ...
Erzurum ticaret performansında 2’inci sırada
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Ocak- ...
Vali Memiş’ten İŞGEM incelemesi
Erzurum Valisi Okay Memiş, 2. Organize Sanayi Bölgesinde inşaat çalışmaları ...
 
Erzurum’da besicilere şap aşısı uyarısı
Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, il genelinde şap hastalığın karşı aşılama çalışmalarını sürdürüyor.
ETB’den yapılandırmaya destek
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, kamu alacaklarına ...
'81 ilde İhracata İlk Adım’
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 81 İlde İhracata İlk Adım Programı ile ihracat ...
 
Aydemir, enerjide Erzurum’un beklentilerini seslendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’daki enerji kaynaklarını ...
'Erzurum Ateşi' ilgi uyandırdı
Tarih araştırmacısı Oğuzhan Türk, Antik Mısır döneminde kullanılan ve ...
Erzurum’da besiciliğe projeli destek
Erzurum’da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla "Köyümde Yaşamak ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva