Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>SPOR
9 Ağustos 2010 Pazartesi - 05:43

Efsanelere coşkulu karşılama

Kapanmanın eşiğine gelen Erzurumspor’un yaşatılması için Erzurum'a gelen Sadi Tekelioğlu yönetimindeki efsane kadro, Atatürk Üniversitesi stadyumunda bir gösteri maçı yaptı. Erzurumspor'u 1997 - 1998 futbol sezonunda Süper Lig'e taşıyan kadronun büyük bölümünün yer aldığı gösteri maçına, yaklaşık 5 bin Erzurumlu ilgi gösterdi.

Efsanelere coşkulu karşılama

//COŞKULU KARŞILAMA

Geçtiğimiz Pazar günü düzenlenmesi beklenen ancak golcü futbolcu Coşkun Birdal'ın annesinin rahatsızlığı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen organizasyon dün gerçekleşti. Son yıllarda zor günler geçiren, geçen yıl maddi imkansızlar nedeniyle maçlara çıkamadığı için 3’üncü Lig’e düşürülen Erzurumspor’u 1997 - 1998 futbol sezonunda Süper Lig’e taşıyan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ve yardımcısı Fethi Türkoğlu'nun yanı sıra, kaptan Atilla, Kürşat, Alirıza, Alparslan, Altaycan, Hüseyin, Muzaffer, Zafer, Abdulkadir, Coşkun, İlhan, Atay, Furkan, Günay'ın aralarında bulunduğu efsane kadronun oyuncuları Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği tarafından görkemli bir törenle karşılandı.

//GÖSTERİ MAÇI

Şampiyonluk sevincini yaşadıkları eski kulüplerinin kapanmaması için vefa örneği sergileyen futbolcular, tıpkı şampiyonluk kutlamalarındaki gibi Atatürk Üniversitesi stadyumunda Erzurumspor Genç Takımı’yla yaklaşık 5 bin kişilik taraftar topluluğu önünde bir gösteri maçı yaptı.

//HERŞEY ERZURUMSPOR İÇİN

Şampiyonluk yaşadığı Erzurumspor için düzenlenen bir organizasyona katıldığı için mutlu olduğunu belirten efsane takımın Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, “Buraya geldiğimiz için mutluyuz. İnşallah bizim buraya gelmemiz Erzurumspor’a bir canlılık getirir. Kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olan Erzurumspor’un yeniden başarılı günlerine dönmesini istiyorum” dedi.

//EKMEĞİMİZİ ERZURUM’DAN KAZANDIK

Efsane kadronun Erzurum'a geliş organizasyonunu üstlenen Muzaffer Bilazer, amaçlarının bir dönem formasını büyük bir gururla giydikleri Erzurumspor'un yaşatılması için gerekli kamuoyunu oluşturmak olduğunu söyledi.

Bir dönem ekmeklerini Erzurumspor kazandıklarını anlatan futbolculardan Zafer Biryol, “Şampiyonluk yaşadığımız Erzurumspor’un bu duruma düşmesi çok acı verici. Öncelikle vali, belediye başkanı, şehrin ileri gelenleri ve vatandaşlar üzerlerine düşeni yaparsa bu takım yeniden Süper Lig’e çıkar” dedi. Futbolculardan Abdulkadir Şakşak ise kapatılmak üzere olan bir Erzurumspor’a değil de şampiyon olmuş bir takımın mutluluğunu paylaşmaya gelmeyi istediğini kaydetti.

 
Vali Öztürk'ün katkılarıyla
 
Erzurumlu gözüyle Erzurum
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
NE OLUR YARDIM EDİN 30 Ağustos 2010 Pazartesi 01:21

Erzurumspor eğer ilgi gösterilmezse kapanacak.İyi bir kadro ve yönetim seçilmezse Erzurumspor diye birşey kalmayacak Gurbetteyiz birşey yapamıyoruz Allah aşkına yumruğunuzu masaya vurun Erzurumlular birşeyler yapın kurtaralım, Erzurumspor maçlarını izlemek istiyorum coşmak istiyorum, 2011 Kış olimpiyatları masalıyla Erzurumu uyutan zihniyet oyalıyor sadece,kesinlikle Erzurum ve Erzurumsporun gelişmesini istemiyorlar eğer istiyorlarsa samimilerse önce Erzurumspora el atardılar,olimpiyatlara değil

Yorumu oyla      0      0  
ALİ GÜVEN 14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:00

LÜTFEN ŞU REFERANDUMA VERDİĞİNİZ DESTEK KADAR ERZURUMSPORA DA DESTEK VERİN.. UYMAYIN ERZURUMLULAR HER SİYASETÇİ GELİP GEÇİCİDİR. AMA ERZURUM VE ERZURUMSPOR KALICI OLMALIDIR.

Yorumu oyla      0      0  
ALİ GÜVEN 14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:56

UMARIM ERZURURU OY DEPOSU OLARAK GÖREN SİYASETÇİLER BU DURUMDAN KENDİ PAYLARINA DÜŞENİ ALIRLAR . NE HALE GELDİN ERZURUM .GÜYA 6 MİLLETVEKİLİ VAR BÜYÜKŞEHİR VAR. AMA HERHALDE HEPSİ UYUYOR.ERZURUMLU ARTIK BİR KARAR VERMELİ ERZURUMSPORU SİYASİLER YAŞATAMIYORSA BU TAŞIN ALTINA TÜM TÜRKİYEDEKİ ERZURUMLULAR EL ATMALI VE YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENMELİ. MALÜM RAMAZAN AYINDAYIZ VE ERZURUMLULAR DERNEĞİNİN TÜRKİYE ÇAPINDA DÜZENLEYECEKLERİ İFTAR YEMEKLERİNDE ERZURUMSPORA MADDİ ANLAMDA DESTEK VERİLMELİ.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Efsane kadro pazar günü Erzurum'da
Erzurumspor’u 1997-98 futbol sezonunda Süper Lig’e taşıyan kadronun Pazar ...
Erzurum şaşırdı
Adı her dönem Trabzonspor’la anılan Fatih Tekke, arkadaşı Muzaffer Bilazer ...
Efsaneler destek için geliyor
1998 yılında Erzurumspor’u 1. Lig’e çıkararak bir tarih yazan Teknik Direktön ...
 
Büyükşehir'e sert tepki
Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği (BESTDER) yönetimi, Büyükşehir Belediyesi’nin ...
BESTDER açtı ağzını yumdu gözünü
Büyük Erzurumspor Taraftarları Derneğince yapılan açıklamada 2011 Dünya ...
'Erzurumspor tesisleri' bakıma alındı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM), sahipsizliğe terk edilen ...
 
Mavibeyaz kızlar elendi
TFF Bayanlar 2. Lig'e yükselme maçlarının ilk gününde TFF Bayanlar Ligi ...
Büyük Erzurumspor Tarftarlar Derneği çalışıyor!
Herkesin sükut edip, Erzurumsporu unuttuğu bir dönemde, Büyük Erzurumspor ...
Türkiye'de ilk, Erzurum'da yapıldı
Türkiye Kızak Federasyonu tarafından düzenlenen “Tekerlekli Kızak Yarışları”, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva