Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SPOR
20 Ocak 2018 Cumartesi - 10:45

Erzurumspor için dönüm maçı

Erzurumspor sezonun ilk yarısının ilk maçında golsüz berabere kaldığı Ankara ekibini puansız yollayarak, zirvede iddiasını göstermeyi hedeflerken, konuk ekip ise liderliği korumak için sahaya çıkacak.

Erzurumspor için dönüm maçı

TFF 1. Ligde ilk yarı itibariyle 24 puanla 7’inci sırada bulunan Erzurumspor, Pazar günü evinde, lig liderini ağırlayacak.  Erzurumspor sezonun ilk yarısının ilk maçında golsüz berabere kaldığı Ankara ekibini puansız yollayarak, zirvede iddiasını göstermeyi hedeflerken, konuk ekip ise liderliği korumak için sahaya çıkacak.

ERZURUMSPOR ALTIPARMAK’LA HİÇ YENİLMEDİ

Ankaragücü karşılaşması Teknik Direktör Mehmet Altıparmak için de ciddi bir sınav olacak. Mavi beyazlı ekibin başında çıktığı 6 maçta yenilgi görmeyen, 3 beraberlik ve 3’de galibiyet kazandıran Mehmet Altıparmak da başarı sürecini devam ettirmek de kararlı. Altıparmak, bu kararlılığını, Erzurumspor’un şampiyonluk adayı olduğu sözleriyle de teyid ediyor.

ANKARAGÜCÜ KARNESİ

Ankaragücü ilk yarıda oynadığı 17 maçın 10’unu kazanırken, 4 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Sahasında 1 maç kaybeden Ankara ekibi  deplasmanda oynadığı 9 maçının 4’ünü kazandı.  26 gol atan ekip kalesinde 12 gol gördü. Ankaragücü lig iç sana sıralamasında 19 puanla Erzurumspor’un bir sıra üstünde 4’üncü olurken, deplasman maçları başarı sıralamasında 15 puanla lider konumunda.

DEPLASMANDA 9 MAÇ OYNADILAR

Sarı lacivertli ekip  deplasmanda 9 maça çıktı. Bu maçlarının 4’ünü kazanan Ankara ekibi 3 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Deplasmanda 14 gol atan Ankaragücü kalesinde 10 gol gördü. Ankaragücü sezonun ilk yarısında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4-1, Eskişehirspor’u da 3-1 yenerek, ev sahibi ekiplerin korkulu rüyası olmuştu.

ERZURUMSPOR SAHASINDA YENİLGİ GÖRMEDİ

Toplamda 24 puanla 7, iç saha maçlarında topladığı 18 puanla 5, deplasman performansı başarı sıralamasında ise 6 puanla 14’üncü olan Erzurumspor sahasında yenilmezlik unvanını devam ettirmeyi amaçlıyor. İç saha statüsünde olmasına rağmen deplasmanda oynadığı Boluspor maçı dışında, sahasında kaybetmeyen mavi beyazlı ekip Ankaragücü maçını kazanması halinde evinde puan vermeyen takımların lideri olacak.

ANKARAGÜCÜ’NÜN GOLCÜLERİ

Ankaragücü 17 maçında kazandığı gollerin 14’ünü ayakla buldu. Sarı lacivertli ekibin golcüleri 9 golü kafayla kaydetti, ekibin 1 golü de penaltıdan geldi. Ankaragücü’nün ilk yarıda en golcü futbolcuları  İlhan Parlak ve Mehmet Umut Nayir oldu. 6 gol kaydeden bu futbolcuları 4 golle Alihan Kubalas, 3’er golle Kenan Özer ve Olanrewaju Muhammed Kehınde takip ediyor.

ANKARAGÜCÜ SERT TAKIM

Ankaragücü 49 sarı, 1 kırmızı kartla en fazla sarı kart gören takımlar sıralamasında 3’üncü durumda bulunuyor. Ankaragücü sezonun ilk yarısında futbolcuları 54 sarı kart gören Samsunspor ve Denizlispor, 52 kart gören Altınordu’nun ardından 49 sarı kartla Altınordu ile birlikte 3’üncü sırayı paylaşıyor. Erzurumspor ise sarı kart sıralamasında 43 kartla 7’inci sırada.

DEPLASMANDA ZORLU EKİPLERİ YENDİLER

Ankaragücü deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçını 4-1, Eskişehirspor maçını 3-1, Gaziantepspor maçını 2-1, Giresunspor maçını ise 1-0’lık skorla galip tamamlamıştı. Ligin güçlü ekiplerini deplasmanda yenme başarısı gösteren ekip, Altınordu ile 1-1, Adanaspor ile 0-0 ve Gazişehir ile 2-2 berabere kalmış, Elazığspor’a 2-0, Adanademirspor’a ise 2-1 mağlup olmuştu.

11 AĞUSTOSTAKİ MAÇIN YILDIZI ERHAN ÇELENK’Tİ

Erzurumspor sezonun ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşmış, karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlanmıştı. Ankaragücü maçı  Korcan Çelikay, Yusuf Abdioğlu, Alihan Kubalas (Alaaddin Okumuş), Gençer Cansev, Ferhat Çulcuoğlu, Cheikhou Dieng(Sercan Kaya), Mehmet Sak, Arif Morkaya, Kibong Mbamba, Ferhat Kiraz(Enes Kubat) ve İlhan Parlak’lı kadrosuyla tamamlamıştı.

Erzurumspor kadrosunda ise Kaya Tarakçı, Tolga Ünlü, Ozan Tahtaişleyen, Lokman Gör, Abdulkadir Özdemir, Gökhan Karadeniz(Murat Gürbüzerol), Burhan Eşer (Kubilay Sönmez), Boubacar Mansaly, Erhan Çelenk, Jasmın Trtovac, Hamza Younes (Mert Nobre) yer almış, maçın yıldızı Erhan Çelenk olmuştu.

ANKARAGÜCÜ DEPLASMAN MAÇLARI

Çaykur Rizespor A.Ş. 1-4 MKE Ankaragücü

Gaziantepspor 1-2 MKE Ankaragücü

Eskişehirspor 1-3 MKE Ankaragücü

Akın Çorap Giresunspor 0-1 MKE Ankaragücü

Altınordu A.Ş. 1-1 MKE Ankaragücü

Adanaspor A.Ş. 0-0 MKE Ankaragücü

Gazişehir 2-2 MKE Ankaragücü

Elazığspor 2-0 MKE Ankaragücü

Adana Demirspor 2-1 Mke Ankaragücü

 
Transfer tabelasını açamadılar
 
20 Yanvar şehitlerine vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Transfer tabelasını açamadılar
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’da transfer tabelası açılamadı. ...
Antrenmana çıkmadılar
Samsunspor’da alacakları ödenmeyen Ayite ve Samed antrenmana çıkmadı
Erzurumspor'da sözleşme heyecanı
B.B. Erzurumspor, Elazığspor’dan stoper Erman Bulucu ve Grandmedical Manisaspor’dan ...
 
Aksu, milli şampiyonu ağırladı
Aşkale İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Kayaklı Oryantirig ve Kayaklı Koşu ...
'Türk Kızılayı'nın malı peşkeş çekilmemiştir'
Başkanı Erol Yarar, Erzurum'da başlayacak Snowboard Boardercross Dünya ...
Segbefia Gazişehir Gaziantep’te
TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, Togolu orta saha oyuncusu ...
 
Erzurumspor Başkanından birlik çağrısı
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü, MKE Ankaragücü ...
'TFF 1. Lig, zor lig'
Elazığspor’un başarılı savunma oyuncusu Mehmet Yiğit, TFF 1. Lig’in zorlu ...
Erzurum voleybol ANALİG'de çeyrek finalde
Antrenörler Mehmet Kırık ve Sinan Erhan yönetimindeki Yıldız Erkekler ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva