Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>SPOR
21 Haziran 2018 Perşembe - 12:23

Erzurumspor’da transfer gündemi

BB Erzurumspor yönetimi transfer çalışmalarına start verdi .Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sezon öncesi transfer hedeflerini belirledi.

Erzurumspor’da transfer gündemi

BB Erzurumspor yönetimi transfer çalışmalarına start verdi .Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sezon öncesi transfer hedeflerini belirledi.

Kulüp yönetimince yapılan yazılı açıklamada, 2017-18 futbol sezonunun özellikle ikinci yarısında kendine yakışan bir futbol oynayıp, bunu skorlara da yansıtan BB Ezurumspor’un ligin ikinci yarısındaki müthiş çıkışı ile sezon sonu play off finali ile TFF Süper Lig'e yükselmeyi başardığı belirtilerek, “Bilinmelidir ki hem Erzurum olarak hem de BB Erzurumspor olarak, olmamız gereken yani ait olduğumuz yerdeyiz. Yönetim olarak Süper Lig'de kalmanın kıymetini bilmekle birlikte, hedefimiz üst sıralara olacaktır. Onursal Başkanımız, Başkanımız ve Yönetim kurulumuz olarak belirtmiş olduğumuz hedefler doğrultusunda gerekli tedbirleri alarak tüm sezon boyunca teknik heyet, yeni transferlerimizin de dahil olacağı oyuncu grubu ve büyük taraftarımızla omuz omuza, inançla zirvelere ulaşmaya çalışacağız” denildi.

KULÜP YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPTI

Geçtiğimiz hafta içerisinde Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Ovat ve Tuncay Akpınar’ın istifalarının yönetim kurulunca kabul edildiği belirtilen açıklamada, “İstifa eden iki yöneticimize de verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Büyük ve kalıcı hedeflerimiz doğrultusunda, takımımızın geçen yılki teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve oluşturmuş olduğumuz transfer komitesi ile birlikte tüm çalışmalar devam etmekte, bu arada takıma düşünülen oyuncu takviyeleri ile ilgili çalışmalar büyük titizlik ile yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

ERZURUMSPOR 9 TRANSFER YAPACAK

Kulübün açıklamasının devamı ise şöyle: "Transfer Komitemiz ve teknik heyetin yapmış olduğu çalışmalar sonunda takviye yapılması gereken bölgeler tespit edilmiş, 1 kaleci, 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 stoper, 2 orta saha ve 2 kanat oyuncusu ve santrfor takviyesinin hedeflerimiz açısından isabetli olacağına karar verilmiştir. Transferi en erken tamamlayıp, hazırlık kamplarına eksiksiz giren takımlardan birisi olmak için büyük çaba göstermekteyiz.

Gerek ulusal, gerekse de yerel basın ve sosyal medyada adı geçen oyuncular ile ilgili yazılıp çizildiği gibi kulübümüzün hiçbir girişimi olmamıştır. Transfer ciddi bir iştir ve sorumluluk ister beceri ister. Transferler ile ilgili geçmiş yıllarda yapılmış bütün hatalar bugün önümüze maddi manevi boyutları ile gelmektedir. Bu yüzden kulübümüz resmi sitesinden ve yetkili ağızlarından açıklanmadıkça hiçbir transfer gelişmesine itibar edilmemelidir. Önümüzde ki hafta başından itibaren, transferlerimizi kamuoyuna açıklamaya ve sözleşme imzalamaya başlayacağız

Dış transfer ile aynı anda iç transfer görüşmelerimiz de devam etmekte olup, kaleci Hakan Canbazoğlu ile iki yıllık yeni sözleşme ve Erhan Çelenk ile de 2+1 yıllık yeni sözleşmeler yapılmış olup kalması yönünde karar verilen diğer oyuncular ile de görüşmelerimiz en kısa sürede tamamlanacaktır.

Bu çalışmalar ve transferler yapılmaya çalışılırken maddi-manevi hangi zorluk ve sıkıntılarla karşılaştığımızı tahmin etmek zor olmayacaktır. Ülkemizde Futbol kulüplerinin ekonomik olarak geldikleri noktayı herkes görmektedir. Bu nedenle hem bugünümüzü hem yarınımızı düşünerek hareket etmeye çalışmaktayız. Büyük BB Erzurumspor taraftarı yönetim kurulumuza inanmaya güvenmeye devam etsin.”

 
PKK/KCK operasyonu: 4 gözaltı
 
Erzurum istihdam Fuarı’na hazırlanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tamer Tuna ile 1 yıllık sözleşme imzaladılar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Gurp Sivasspor daha önce ön protokol ...
55 yıl sonra amatöre düştü
1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu ...
Kent Konseyi Seven’i ödüllendirdi
Tanfer, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi ...
 
Yamaç Paraşütü Oltu spor gündeminde
Oltu’da yamaç paraşütü kursu açıldı. Oltulu gençlerin yamaç paraşütüne ...
“Toplam 11 transferle işi bitireceğiz”
Boluspor, transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki Bilal Sebaihi ve ...
Konyaspor’da Aykut Kocaman beklentisi
Süper Ligde Erzurumspor'un rakiplerinden Atiker Konyaspor, Fenerbahçe ...
 
Bakan Bak’tan ‘Erzurum 2026’ açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak , ‘Biz 2026 Erzurum’da olimpiyat ...
Erzurumspor’a 2.5 milyon TL destek
Türk sporunun en büyük sponsoru olan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, 2017-2018 ...
Erzurumsporlu Fatih Gül Manisa Büyükşehirde
Spor Toto 1. Lig’e yükselen Altay’da özellikle son haftalarda sergilediği ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva