Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SÄ°YASET
9 Mart 2019 Cumartesi - 10:04

Horasan’da Cumhur İttifakı buluşması

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Horasan mitinginde konuştu. Sekmen, “Gönül belediyeciliği zor iştir; kumaşı milletten olmayanlar bunu anlayamazlar” dedi.

Horasan’da Cumhur İttifakı buluşması

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Horasan mitinginde konuştu. Sekmen, “Gönül belediyeciliği zor iştir; kumaşı milletten olmayanlar bunu anlayamazlar” dedi.

AK Parti’nin seçim çalışmaları ilçelerde son sürat devam ederken, AK Parti’nin Horasan İlçe Başkanlığı binasının açılış töreninin ardından gerçekleştirilen miting, Horasanlıların büyük ilgisiyle karşılaştı. 40 bin nüfuslu ilçede coşkunun adeta adresi olan buluşmada, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Selami Altınok ve Zehra Taşkesenlioğlu ile AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz yer aldı. Burada Horasan halkına hitap eden Başkan Sekmen, 5 yılda ilçeye yönelik olarak yapılan yatırımları sıralamakla kalmadı, 31 Mart seçimlerinin taşıdığı önemi de anlattı.

BAŞKAN SEKMEN HORASAN’A YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

Aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da olan Mehmet Sekmen, Horasan’da altyapı başta olmak üzere ulaşıma büyük önem verdiklerini hatırlatarak, “Horasan’da içme suyu ve kanalizasyon hatlarına yönelik önemli çalışmalar yaptık. Okulların bakımından camilerin onarımına, taziye evlerinden, köy ve grup yollarının yapımına varıncaya kadar ulaşım hizmetlerine ağırlık verdik. İlçe merkezimizde kültürel yatırımlarımız oldu, bilgi evleri yaptık, sokak sağlıklaştırma projelerini hayata geçirdik. Horasan’la ilgili hedeflerimiz elbette bu kadarla sınırlı değil; yeni dönemde inşallah ilçede ilk işimiz asfalt seferberliği başlatmak olacak. Bu ilçeyi tarımın ve hayvancılığın merkezi haline getirmek için muazzam projeler hazırladık; başladığımız işler oldu, başlayacaklarımız olacak. Biz 5 yıl önce Horasan’a neyin sözünü verdiysek, hamdolsun yerine getirdik” diye konuştu.

ONLAR GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDEN ANLAMAZLAR

Konuşması sık sık “Erzurum seninle gurur duyuyor” sloganları ile kesilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi. Başkan Sekmen, AK Parti iktidarlarını ve AK Parti’nin yerel yönetim tarzını hazmedemeyenlerin başvurdukları ilk yolun halkı ayrıştırmaya çalışmak olduğunu vurgulayarak, “Bunu her yerde yapıyorlar; AK Parti’mizin önüne engel çıkarabileceklerini düşünerek insanımızı fikir ayrılıklarına düşürmeye, ayrıştırmaya ve hatta daha ileri gidecek olursak; akrabalık bağlarını bile kullanarak istismar etmeye çalışıyorlar. İşte bizim farkımız bu; biz hizmet diyoruz, yatırım diyoruz, proje diyoruz, gönül belediyeciliği diyoruz. Onlar ise, insanları nasıl kamplaştırırız, nasıl ayrıştırırız diye düşünüyorlar. Onlar belediyecilikten de anlamaz, yöneticilikten de anlamaz! Hele hele kumaşı bu milletten olmayanlar, gönül belediyeciliğinden hiç anlamaz!” ifadelerini kullandı.

HORASAN’I GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Erzurum’un diğer tüm ilçeleri gibi Horasan’ı yepyeni bir dönemin beklediğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Biz Horasan’ı tanıyoruz, biliyoruz; bu ilçede hangi adımların atılması gerektiğine de vakıfız. Bu sebeple Horasan’da bu yeni dönem, yepyeni başlangıçların dönemi olacak. Abdulkadir Aydın başkanımızla birlikte el ele vererek, Allah’ın izniyle bu güzide ilçemizin yarınlarını sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Bunun için de desteğinize talibiz; çünkü yarınlara yönelik düşlerimizi gerçekleştirebilmemiz için sizin gücünüze ve sizin enerjinize ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

 
Aydemir’den ‘1048 Pasinler Ruhu’ vurgusu
 
Sekmen’den Cumhur İttifakı istişaresi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir’den ‘1048 Pasinler Ruhu’ vurgusu
Aydemir, ‘Pasinler Ovasından neşet eden 1048 ruhu, Rabia ahdinde yüreklerini ...
Kurtulmuş: "Bu ülkeyi yolda bulmadık”
Kurtulmuş, “Muhalefet sadece iktidara laf söylemek adına 15 Temmuz hain ...
Aydemir’den AK Belediyeciliği dadaşça tarif
Milletvekili Aydemir, Erzurum’da yaygın olarak kullanılan ‘töreli olmak’ ...
 
“Doğu’nun tercihi cumhur ittifakı”
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel ...
Bulutlar Meclisle vedalaştı
Palandöken Belediyesi, Mart ayı meclis oturumunu belediye meclis salonunda ...
Sekmen Erzurum 2023 hedefini paylaştı
Sekmen, ‘Yürüttüğümüz projelerle Tebrizkapı’ya yepyeni bir çehre kazandırmaya ...
 
Bakan Turhan'dan Pasinler çıkarması
31 Mart yerel seçimler öncesi Erzurum’un Pasinler ilçesine gelen Ulaştırma ...
“Kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmamız gerekiyor”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ...
“Kimse Türk milletine racon kesemez”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Erzincan’a gelerek Sivil ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva