Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Işıkhan müjde verdi
Işıkhan müjde verdi
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
HABERLER>GÜNDEM
16 Ağustos 2010 Pazartesi - 04:07

Kaya sert konuştu

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, referanduma 'evet' oyu vereceklerini açıklayan din adamlarını eleştirdi. Kaya, "Allah kimseyi şaşırtmasın" dedi.

Kaya sert konuştu

"ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN"

MİLLİYETÇİ Hareket  Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, referanduma 'evet' oyu vereceklerini açıklayan din adamlarını eleştirdi. Kaya, "Allah kimseyi şaşırtmasın" dedi.

MHP Erzurum İl binası'nda düzenlediği basın toplantısı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'a gelişi ve bazı din adamlarının referandumda 'evet' oyu kullanacakları yönündeki açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Zekai Kaya sert konuştu. Referandum'da sandıktan 'evet' oylarının fazla çıkması için eline geçirdiği her fırsatı insafsızca kullanmaktan çekinmeyen, devletin tüm imkÔnlarını, holding ve para babalarının desteğini arkasına alan AKP'ye bunlar yetmiyormuş gibi kanaat önderi olarak görülen, saygıda kusur etmediğimiz din adamlarından da ardı ardına 'referandumda evet oyu vereceğiz' açıklamaları yaptığını söyleyen MHP İl Başkanı Zekai Kaya, "Allah kimseyi şaşırtmaya görsün. Cenabı Peygamber, ilmi ile amel etmeyeni lanetliyor. Şimdi o kanaat önderinden çok AKP'nin amigoluğuna soyunan hocaefendilere sormak gerekmez mi, aldıkları ilim siyaset ilmi midir, yoksa din ilmi mi?" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı palavraları ünlü Erzurumlu Teyyo Pehlivana benzeten Zekai Kaya, "AKP Genel Başkanı'na bile rahmet okutacak kıvraklıkla taraf olduklarını açıklayan o din adamları, kim bilir belki bir gün de bertaraf olurlar, belli mi olur? Oysa, mübarek Ramazan Ayı'nın feyiz ve bereketinden nasiplenmeye çalışan saf, temiz ve berrak insanımızın, sözde "çok daha özgürlük, çok daha demokrasi" vaadleriyle aklının karıştırıldığı bir dönemde, inaçları gereği doğruları, sadece doğruları Allah'ın rızasını kazanmak amacıyla söylemesi, "Durun ey insanlar, gittiğiniz o yol yol değil, o yol çıkmaz sokak" diyerek uyarması gereken kanaat önderlerinden biz ayrıştırmayı, kamplaştırmayı, safları daha da derinleştiren açıklamaları değil, birliği, beraberliği, kardeşliği öne çıkaran akil mesajları duymak isterdik. Ne yazık ki, ilim ve irfan sahibi olarak bildiğimiz, geçmişte de 12 Eylül Anayasası'na "evet" dediklerine şahit olduğumuz o hocaların "Bu anayasa değişikliğinde evet oyu kullanacağız" diyerek ortaya çıkması, dini bir, peygamberi bir, milleti bir, bayrağı bir insanlar olarak çoğumuzu üzmüştür. Ancak "her şerde bir hayır vardır" sözünü hatırlatan bu mesajlar, bugüne kadar samanı hep suyun altından yürütmeye alışmış o insanların gerçek yüzlerini göstermesi açısından da fayda sağlamıştır" dedi.

 
Zamanlama yanlış oldu
 
Askeri yargıda atamalar
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet kaya 20 Ağustos 2010 Cuma 13:10

cehalaetin bu kadar yakıştığı edepaizliğin sırıtmadığı ülkücülüğen hiç yanına uğramadığı siyaset madrabazı ararsan ..... bak.

Yorumu oyla      0      0  
MÜFTÜYÜ SÜRDÜLER !! 17 Ağustos 2010 Salı 18:21

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ DİYEN BAKIRKÖY MÜFTÜSÜ MERSİNE SÜRGÜNE GÖNDERİLDİ.SİZ SİZ OLUN SAKIN ŞEHİTLER ÖLMEZ FİLAN DEMEYİN DADAŞLAR. ________________________________________ BUYURUN AYRINTILI HABER : http://www.enkisa.com/bakirkoy-muftusu-surgune-gonderildi-11710.html

Yorumu oyla      0      0  
İsimsiz Kahraman 17 Ağustos 2010 Salı 17:03

Allah'a , Kur-an'a , Vatana , Bayrağa yemin olsun !!! Şehitlerim , Gazilerim emin olsun ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme , Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir !! Mücadelemiz son nefer , son nefes , son damla kana kadardır !! Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye turana kadardır !! ülkücü Türk Gençliği olarak , Yılmayacağız , Yıkılmayacağız , Başaracağız , Başaracağız , Başaracağız !! Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin !! Amin...

Yorumu oyla      0      0  
MHP İktidar 17 Ağustos 2010 Salı 15:55

Bırakın şu saçma Referandum muhabbetlerini de seçimden haber verin Seçimlerde geliyoruz İnşallah, MHP 7-8 yıl daha bu ülkede iktidar olabileydi şu an Türkiyeyi kimse tutamazdı ne işbirliği yapar ne de memleketi satardı.Türkiyenin önünü açar pislikleri temizlerdi fakat iktidar yapmadılar İşbirlikçiler ve Amerika buna izin vermez veremez kendi çıkarları var Kökten dinciler buna izin vermez vermediler Her türlü işbirliğini yaptılar kendi adamlarını zenginleştirdiler inanılmaz servetler yaptılar...

Yorumu oyla      0      0  
Taner bey 17 Ağustos 2010 Salı 15:50

7-8 senede herşeyi hallettiniz her türlü işbirliğini yaptınız da şu Şerefsiz köpeği niye asamadınız ???

Yorumu oyla      0      0  
:) İsimsiz arkadaş 17 Ağustos 2010 Salı 15:48

Herkes sizin gibi dönek değil akıllı olun...Neye gülüyorsun ki ?

Yorumu oyla      0      0  
Taner 17 Ağustos 2010 Salı 14:45

Sayın Bahçeli bile EVET oylarının yüksek çıkacağını gördüğü için programlarını iptal edip, meydanlardan çekildi. Neyin Hayır'ını arıyor ülkücüler. Genel Başkanı bile tabanına hakim olamıyor, demek ki, bebek katilleriyle aynı oy kullanmanın milliyetçilere yakışmayaacağını o da anladı.

Yorumu oyla      0      0  
ALİ 17 Ağustos 2010 Salı 12:09

1999 YLYINDA BİZ MHPYİ NİÇİN ELEŞTİRDİK, DSP İLE KOALİSYON ORTAĞI OLDUĞU İÇİN RAHŞAN HANIMIN MHPYE SARFETTİĞİ KELİMELERDEN DOLAYI, BAKIYORUM ŞİMDİ TAYYİP ERDOĞAN BİZE, BUNKARIN ELİ KANLI, KAFATASÇI, IRKÇI, KAVGACI GİBİ YAKIŞTIRMALARI YAPIYOR, DAHA SONRA KALKIP ÜLKÜCÜLERDEN DESTEK İSTİYOR. MADEM BENİM ELİM KANLI O ZAMAN NİYE BENDEN DESTSK İSTİYOSUN. ÇİLE ÇEKMİŞ ÜLKÜCÜ ABİLERİMİZİN UMARIM BU KONUYA VERECEKLERİ BİR CEVABI OLUR. AKP İLE BİRLİKTE ADIM ATMAK ONLARIN HAKARETİNİ KABÜLLENMEDİR.

Yorumu oyla      0      0  
:) 17 Ağustos 2010 Salı 11:32

Bence sayın başkanda "Evet" diyecek, Sadece genel merkezle ters düşmemek için bu şekilde konuşuyor. :)

Yorumu oyla      0      0  
Sn Başkan 16 Ağustos 2010 Pazartesi 23:27

Allah başımızdan eksik etmesin seni Zekai başkanım eski Ülkücüler paçavra şimdi de din adamları vallahi sen neymişsin be başkan millet mankut sen bilge adam vallahi bravo, mhp neden geriliyor tezi zekai başkan gibi yöneticiler, elbet fikrini savun tabii ki eleştir ama vatandaşı değil....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zamanlama yanlış oldu
Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bazı büfeler dün kaldırılırken, Şükrüpaşa ...
Müftü uyardı
Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, bazı camilerde çok hızlı biçimde Teravih ...
Dadaşlar başaracak
Erdoğan, İstasyon Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitingin ardından, ...
 
Başbakan Erzurum'da sert konuştu
Başbakan Erdoğan’ın İstasyon Meydanında ‘hayır’cılara yüklendiği mitinge ...
Su Müdürü ucuz atlattı...
ERZURUM merkez Aziziye İlçesi'ndeki tek ana caddenin içme suyu hattı döşenmesi ...
Evet için toplantı yaptı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, köy ve esnaf ziyaretlerinde ...
 
20 yılın parası
Erzurumlu Oltu Taşı işletmecisi 20 yıl önce başladığı koleksiyonunda bugün ...
Yol-İş geri döndü
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok’un verdiği ikramiye müjdesinin, ...
SGK ceza yağdırdı
Özel Halk Otobüsleri ve minibüslerde çalışan bazı şoförler, sigortasız ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva