Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
16 Eylül 2022 Cuma - 07:45

Kurtulmuş: AK Parti 85 milyon kişinin partisidir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “AK Parti yerli ve milli bir partidir. Bizler 2023, 2053 ve 2071 vizyonundan bahseden tek partiyiz” dedi.

Kurtulmuş: AK Parti 85 milyon kişinin partisidir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “AK Parti yerli ve milli bir partidir. Bizler 2023, 2053 ve 2071 vizyonundan bahseden tek partiyiz” dedi.
Türkiye’nin 72 yıllık çok partili siyasi hayatında 5 darbe ve çok sayıda darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Kurtulmuş, “Allaha çok şükür milletimizin iradesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı dik duruşu ile 15 Temmuz gecesinde darbecileri tarihin tozlu sayfalarına atmayı başardı” dedi.
AK Parti teşkilatının millet ile kol kola yürüyüşünün devam ettireceğini ifade eden Kurtulmuş, “Bu toplantının seçim çalışmalarının başladığı bu süreçte adımlarımızı daha da sıklaştırmamız açısından önemlidir. Böylece kum saatini Eylül ayından itibaren ters çevirdik ve süreç artık işlemeye başladı. Kalan her saatimizi her günümüzü en iyi şekilde değerlendirerek 2023 yılındaki seçimlerde Türkiye’de birinci parti olarak çıkarak olan AK Parti olacaktır. Biz her arkadaşımıza ulaşarak herkesin derdini dinleyerek kok kola yan yana yürüyüşümüze devam edeceğiz. Siyasette nereye gittiğini bilmeyen nereden geldiğini bilmeyen nereye gittiğini unutur ve onu kaybeder. Bizler Türkiye’nin ne türlü zorluklardan geçtiğini yakın siyasetten yaşadığımız olaylardan biliyoruz. Türkiye 72 yıllık çok partili siyasi hayatında 5 darbe ve çok sayıda darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kaldı ama Allah'a çok şükür milletimizin iradesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı dik duruşu ile 15 Temmuz gecesinde darbecileri tarihin tozlu sayfalarına atmayı başardı” dedi.
Herkesi ortak bir paydada buluşturduklarını ve bu çabalarını kararlılıkla sürdüreceklerini dile getiren AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, “Türkiye’de en reformcu parti AK Parti’dir ve AK Parti bir grubun partisi değildir. AK Parti 85 milyon kişinin partisidir ve milletin tamamını kapsayan bir millet partisidir. Biz tüm insanlığı kardeş olarak gören bir dinin mensuplarıyız. Herkesi bu kucaklayıcı anlayışla kapsayan ortak hedeflerimizin istikametinde yürürüz ve bu insanları güçlü Türkiye etrafında toplayacak olan yine AK Parti kadrolarıdır. AK Parti aynı zamanda yerli ve milli bir partidir. Bizler 2023, 2053 ve 2071 vizyonundan bahseden tek parti AK Parti’dir. Tarihler herkesin ortak tarihidir ancak bugün CHP bu tarihleri ortak bir milli değer olarak kabul etmiyor. Bizler yerli ve milli bir parti olduğumuz için bu önemli tarihleri vizyon olarak ortaya koyuyoruz. CHP bu milletin değerlerinden uzak durmaya devam ediyor, yerli ve milli olmaktan çok uzak duruyor. Osmanlı da bizim Selçuklu da bizim Cumhuriyet de bizimdir. Sen Osmanlı ile kavga ederken nutuktan medet umarken Mustafa Kemal Atatürk de bir Osmanlı subayıydı, Fahrettin Paşa da bir Osmanlı subayıydı” şeklinde konuştu.
Türkiye’deki muhalefet partilerinin yerli ve milli bir siyaset izlemediğini söyleyen Kurtulmuş, sözlerini şu sözlerle sonlandırdı:
“Türkiye’de özgüven aşılamasını AK Parti inşa etti. Önceden Türkiye’de herhangi bir konu gündeme gelse yapamayız, yaptırmazlar derlerdi. Ama AK Parti inançla yürüdü. Uçağı bize yaptırmazlar, helikopteri bize yaptırmazlar konusu artık AK Parti iktidarı ile sona erdi. Bunları yaptırmayanlar karanlık zihniyettir. Bugün geldiğimiz noktalarda İHA’larını, SİHA’larını, uçaklarını kendi üreten bir Türkiye var. Eğer 6 artı 1 gibi bir zihniyet bizim gibi 20 yıldır iktidar olsaydı bugün sahip olduğumuz İHA’larımıza SİHA’larımıza sahip olabilir miydik? Eğer bunlar iktidar olsaydı Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki haklarını savunabilir miydi? Eğer bunlar iktidar olsaydı Türkiye bugün dünyanın en büyük ikinci büyüyen ekonomisini gerçekleştirebilir miydi? Eğer bunlara kalsaydı ne başörtüsü zulmü biter ne katsayı sorunu çözülür ne de Ayasofya açılabilirdi.”

 
Tarımda yeni süreç
 
Özer Milli Eğitimdeki süreci paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Türkiye Bölgenin sigortası'
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, “Yunanistan'ın son zamanlarda ...
Kılıçdaroğlu’nun gafı gündem oldu
Sakarya'da partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal ...
Bahçeli: ‘Ermeni saldırılarını lanetliyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı ...
 
Yıldırım: 'Türkiye’yi bölünmüş yollarla donattık'
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, “20 yıl çalışırken hep şunu ...
Aydemir: ‘Ahilik terbiyesi milli duruşumuzdur’
Aydemir, "Ahilik İslam Dininin naslarına ölümüne dikkat, Türk töre ve ...
Milletvekili Aydemir’den kamu istişaresi
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir saha çalışmaları kapsamında il kamu ...
 
‘Zillette umut, hayır, ufuk yoktur’
Bahçeli, ‘Meyvesiz ağaç, susuz dere, hedefsiz ülke, değersiz insan, vatansız ...
AK Parti yol haritasını gençlerle paylaşıyor
AK Parti, 2023 seçim çalışmalarında nüfusun önemli bir bölümünü oluşturan ...
Aydemir sahada dadaşların gündemini paylaştı
Köprüköy, Pasinler ve Horasan saha istişareleri 2’inci etabını tamamlayan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva