KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’da hane halkı büyüklüğü düşüşte
Erzurum’da hane halkı büyüklüğü düşüşte
Türkiye’nin 2 öncü Üniversitesinden dayanışma
Türkiye’nin 2 öncü Üniversitesinden dayanışma
Sekmen: 'Dönüşüm devam edecek'
Sekmen: 'Dönüşüm devam edecek'
Gazze’de can kaybı 48 bini aştı
Gazze’de can kaybı 48 bini aştı
Erbaş: 'Gençlik devletimizin en büyük hazinesi'
Erbaş: 'Gençlik devletimizin en büyük hazinesi'
HABERLER>GÜNDEM
10 Şubat 2025 Pazartesi - 11:04

Küçükoğlu güven tazeledi

Türk Kızılay Yakutiye Şubesi’nde gerçekleşen genel kurulda Recep Küçükoğlı yeniden başkanlığa seçildi.

Küçükoğlu güven tazeledi

Türk Kızılay Yakutiye Şubesi’nde gerçekleşen genel kurulda Recep Küçükoğlı yeniden başkanlığa seçildi.
Türk Kızılay Yakutiye Şubesi 2025 yılı olağan genel kurul toplantısı, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 8 Şubat tarihinde yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Av. Cengiz Bozkurt’un yaptı. Yapılan seçimler sonucu mevcut başkan Recep Küçükoğlu, üyelerin güvenini tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Seçim sonucunda yönetim kurulu asıl üyeliklerine şu isimler seçildi: Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri: Recep Küçükoğlu, Mehmet Koç, M. Aydın Bozkurt, Hanefi Ekinci, Şükran Sevindik, Bilal Kaçtıoğlu VE Ömer Kadağ. Denetçi Kemal Özarslan oldu. Genel Kurul sonrası üyelere bir teşekkür konuşması yapan Başkan Recep Küçükoğlu, "Bugün burada, Kızılay’ın çalışmalarına gönül vermiş siz değerli dostlarla birlikte olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi" dedi.
"Hep birlikte, insanlığa umut olmaya devam edeceğiz"
Küçükoğlu daha sonra sözlerine şöyle devam etti, "Bana ve ekibime bir dönem daha bu kutsal görevi emanet ettiğiniz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kızılay, sadece bir kurum değil, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü sembollerinden biridir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da insanlığın en zor anlarında yanında olmayı sürdüreceğiz. Afetlerde, yoksullukla mücadelede, kan bağışı kampanyalarında ve sosyal yardımlarda her geçen gün daha fazla insana ulaşmak için çalışacağız. En büyük gücümüz sizlersiniz. Kızılay’ın değerlerini yaşatmaya devam etmek için el ele, gönül gönüle çalışacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, insanlığa umut olmaya devam edeceğiz. Beni ve ekibimi yeniden bu göreve layık gören tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı, başarılı ve verimli bir dönem diliyorum"

 
Trendyol 1. Lig: Boluspor: 1 - Keçiörengücü: 1
 
Erzurum’da FETÖ operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen: 'Dönüşüm devam edecek'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Şehrimizin çehresini değiştirmeye, ...
Aydemir: 'Ne insanlığa, ne de ahlaka sığar'
Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, ...
Sağlık Bakanlığı’ndan 81 ile talimat
Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, son dönemlerde sağlık kuruluşlarının ...
 
ETSO’da ‘Gıda Güvenliği ve Hijyen’ gündemi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), meslek komitelerinin talepleri ...
Şilenkar Viyadükü teknik takipte
Artvin-Erzurum karayolu üzerinde Yusufeli Barajı kapsamında yapılan Şilenkar ...
İbrahim Aydemir: Devlet, Depremzedelerin Yanında Oldu ve Olmaya Devam Ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman’da yaptığı açıklamalar, ...
 
Kuzeydoğu Nüfusu 2 milyon 140 bin 232’ye indi
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum, Ağrı, Kars, Erzincan, Iğdır, ...
KUDAKA nüfusu bir milyon 69 bin 920’ye geriledi
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinden ...
Erzurum’un Büyükşehirler nüfus payı açıklandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Büyükşehirle toplamında Erzurum’un ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva