Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Gazze'de can kaybı 34 bin 622'ye yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 622'ye yükseldi
Tekin: 'Öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yılda atandı'
Tekin: 'Öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yılda atandı'
Yumaklı’dan ‘Orman Benim’ projesi açıklaması
Yumaklı’dan ‘Orman Benim’ projesi açıklaması
Erdoğan’a anlamlı hediye: ‘One Minute’ hattı
Erdoğan’a anlamlı hediye: ‘One Minute’ hattı
HABERLER>SÄ°YASET
8 Kasım 2009 Pazar - 23:51

MHP POLAT İLE ÇİMEN'İ DEFTERDEN SİLDİ...

MHP 9. Olağan Büyük Kurultayı çalışmalarını tamamladı. Eski milletvekili Cezmi Polat ile Eski İl Başkanı Ertürk Çimen MYK dışında kaldılar… Bu iki isim günlerdir çok yoğun bir gayret ile MYK’ya girmeye çalışıyorlardı.

MHP POLAT İLE ÇİMEN İ DEFTERDEN SİLDİ...

MHP 9. Olağan Büyük Kurultayı çalışmalarını tamamladı. Eski milletvekili Cezmi Polat ile Eski İl Başkanı Ertürk Çimen MYK dışında kaldılar… Bu iki isim günlerdir çok yoğun bir gayret ile MYK’ya girmeye çalışıyorlardı.

DADAŞ TV, Ertürk Çimen’in  kardeşinin AK Parti Belediye Başkan adayı olması ve teşkilatların bu duruma büyük tepki göstermeleri yüzünden Devlet Bahçeli tarafından istenmeyen adam ilan edildiği, Cezmi Polat’ın ise, teşkilatlar tarafından istenmediği için listeye konulmadığı bilgisine ulaştı.

Buna karşın Prof. Zeki Ertugay ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Kamil Aydın Erzurum’dan listeye giren isimler oldular.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kongreye tek genel başkan adayı olarak katılan Devlet Bahçeli, yeniden bu göreve seçildi.   Kongrede, 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile 9 kişilik Merkez Disiplin Kurulu (MDK) için seçim yapıldı. Divan Başkanı, MHP Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcı Faruk Bal, MYK ve MDK seçim sonuçlarının ilanının ardından, ''hayırlı olmasını'' dileyerek, kurultayın çalışmalarını tamamladığını bildirdi.

Aralarında Tuğrul Türkeş, Erkan Haberal ve Celal Adan'ın da yer aldığı MYK, şu isimlerden oluşuyor:

''Sabahattin Çakmakoğlu, Faruk Bal, Cihan Paçacı, Metin Çobanoğlu, Mehmet Ekici, Tuğrul Türkeş, Deniz Bölükbaşı, Tunca Toskay, Osman Çakır, Osman Durmuş, Münir Kutluata, Zühal Cafoğlu, Vedat Bilgin, Edip Semih Yalçın, Mevlüt Karakaya, Mustafa Erdem, Zeki Ertugay, Doğan Cansızlar, Atila Kaya, Emin Haluk Ayhan, Recai Yıldırım, Ümit Şafak, Bülent Didinmez, Ali Işıklar, Murat Şefkatli, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Kürşat Atılgan, Ertuğrul Kumcuoğlu, Hamza Hamit Homriş, Reşat Doğru, Cemalettin Uslu, Kamil Erdal Sipahi, İsmet Büyükataman, Metin Ergun, Cumali Durmuş, Mustafa Enöz, Süleyman Turan Çirkin, Mustafa Mit, Mehmet Taytak, Yaşar Yıldırım, Yusuf Günay, Hidayet Vahapoğlu, Nazım Onmuş, Abbas Bozyel, Hayrettin Nuhoğlu, Erkan Haberal, Celal Adan, Ercan Güvenç, Hediye Akdere, Ruhsar Demirel, Pınar Ergenekon, Saime Palancıoğlu, Muzaffer Çakmaklı, Recep Dumanlı, İsmail Hakkı Yücel, Mansur Yavaş, Kemal Çelik, Ahmet Turgut, Hikmet Çay, Mustafa Erarslan, Enver Toçoğlu, Kamil Aydın, Lütfü Türkkan, Hamit Ayanoğlu, Zekeriya Gündoğdu, Kadir Boy, Abdurrahman Başkan, Timurcan Ulusoy, Nusret Okumuş, Sami Uzun, Kadir Şekerci, Fuat Fettahoğlu, Hasan Özarslan, Sadir Durmaz ve Özgür Bayraktar.''

Merkez Disiplin Kurulu'nda ise Mehmet Nacar, Mahmut Ziya Yılmazbilen, Adnan Fatin Özdemir, Feridun Bahşi, Erdem Şenocak, Adnan Serbes, İlhami Yılmaz, Fevzi Zırhlıoğlu ve Halil Öztürk yer aldı.

 
ERZURUMSPOR YİNE KAYBETTİ..
 
Sanayi’de gerideyiz
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gökhan 22 Aralık 2009 Salı 04:14

cezmi polatın bu listede olmaması onun için hayırlı olmuş bir yanda çin in devlet başkanına devlet nişanı veren bahçeli kıbrısın uyum yasalarında ıkız yasa denen teslimiyet yasasında imzası olan bahçeli diğer yanda mhp ıle ilişkisi olmayan zeki ertugay kamil aydın yok cezmi bey ben seni zaten boyle bir yonetıme ıhanete hizmet edecegını dusunmuyodum ıyı olmuş saolsun bahcelı dyp ve anap ın butun artık sıyasetcılerını doldurdu başarı bahçeli için bir muamma biz ulkuculer sızı dısardan ızlıyoruz ..

Yorumu oyla      2      1  
Pasinli 3 Aralık 2009 Perşembe 18:03

Adam Erzurum MHP'nin finansörü idi hayret nasılda üzerini çizmişler cezmi polat ağabeyimiz de bir şey yapmamıştı Erzurum'a ama;şuda unutulmamalı Zeki Ertuğay ne yaptı. seçilen kim olursa olsun bence MHP yi yıpratıyor seçildikten sonra MHP nin çizgisinden çıkıp kendileri için çalışıyorlar diye düşünüyorum. Herkese saygılar

Yorumu oyla      0      1  
CEMAL 11 Kasım 2009 Çarşamba 22:21

ERZURUMDA MHP DİYE BİR PARTİ VAR MI?

Yorumu oyla      0      0  
sn Vedat Refahiyeli 10 Kasım 2009 Salı 23:51

12 Eylül öncesini yaşamış Erzurumlu Ülkücü abiler arasında bilgi camiada saygınlık maruz kaldığı işkenceler insanların gönlünde yer tutmuş edep haya timsali ve hala fakir fukaraya cizli cizli yardım eden fukara babası insanlar varken, borçlu olduğu tefecileri MHP yönetimine alarak MHP il başkanlık koltuğunu geçim kaynağı yapanları savunarak, temsilde yetenek noktasında nice insana sayğısızlık etmiş olmuyormusun. el insaf ya...

Yorumu oyla      1      0  
Suat Canik 10 Kasım 2009 Salı 13:48

Vedat Abi, partiye emeği geçen nice insanları bu iki şahıs kapı önüne koyarken de bunu demeliydin. Bu işler etme bulma dünyasının işleri. Cezmi bey nice emektarların kuyusunu kazmıştır, nice. O hiç değilse haketmediği halde milletvekili yapıldı bu parti tarafından. Öbürünü demeye bile gerek yok. Kardeşi AKP, baba DYP kendi MHP. Yok böyle birşey. Kardeşini ikna edemeyenden partili olabilir mi? Gümüşhanede MHP kaybetsin diye bunun ailesi canla başla çalıştı. Utansalar çekilirler kenara.

Yorumu oyla      2      2  
Vedat Refayeli 10 Kasım 2009 Salı 13:17

Partiye emeği geçenlerin bu şekilde refüze edilmesinden ben şahsen üzüntü duyarım. Olsa olsa Polat ve Çimen yeni yönetimde yer alamamışlardır. Başka anlamlar yüklemenin anamı yoktur!

Yorumu oyla      0      0  
M.NURİ AKBAŞOĞLU 10 Kasım 2009 Salı 09:26

ERZURUMUMUZ İÇİN,MİLLETİMİZ İÇİN VE TÜRKİYEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR DİLİYORUM

Yorumu oyla      0      0  
Reha Muhtarrrr 9 Kasım 2009 Pazartesi 22:00

Çizik yiyenlerden birisinin 12 Eylül öncesi polise intikal etmiş tek vukaatı, G...evde havaya ateş etmek, ACI varmı, ACI

Yorumu oyla      1      1  
İzzet Şengel 9 Kasım 2009 Pazartesi 16:40

PARASI İÇİN MHP DE GÖREV VERİLMİŞTİ. BAŞKADA BİR BEKLENTİ YOKTU. MİLLİYETÇİLİKLE İLGİLİ TEK KELİME BİLGİSİ OLMAYAN BİRİSİ.

Yorumu oyla      1      1  
keriman 9 Kasım 2009 Pazartesi 16:39

ya zaten ertürk çimen yüzünden geçen seçim başarısız sonuç alındı. iyi olmuş, ne işi var onun MHP'de. gitsin kardeşi için gümüşhanede çalışsın. Onun yeri kardeşinin yanı. Yani AKEPE

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAŞBAKAN'DAN FIRÇA YEDİ...
Domuz Gribi aşısı Başbakanla Sağlık Bakanının arasını açtı. Başbakan Grup ...
ÖZDĞAN ŞİMDİ DE SARIGÜL'LE
Erzurm eski Milletvekili Özdoğan yeni bir rekorun peşinde. RP, FP, AKP, ...
KİM KİMİ GÖREVDEN ALACAK!
Bir süre önce bazı üst düzey memurları görevden alacakları yönünde görüş ...
 
AKDAĞ ERZURUMLU BÜROKRATLARA SAHİP ÇIKTI MI?
Sağlık Bakanı'na en sık yöneltilen eleştirilerin başında Erzurumlu Bürokratlara ...
AYDEMİR'E DUYULAN TEPKİ ÇIĞ GİBİ!
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir'in işe gitmeden maaş aldığı ...
DEVLET MEMURUNA SİYASET YASAK DEĞİL Mİ?
Hafta sonu Dedeman Otel'de yapılan toplantıya vatandaşın tepkisi var. ...
 
Palandöken’de siyaset zirvesi
İstanbul AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Erzurum'da düzenlenen yemekte bir araya geldiler.
HALKIN SABRI TAŞIYOR!
Sağlık Bakanının 7 yıldır dişe dokunur bir icraat sergilememesi Erzurum'da ...
Erdoğan, 21 Ekim'de Ağrı ve Erzurum'a Gidecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Ekim Çarşamba Günü Bir Dizi Açılış Gerçekleştirmek ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva