Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>SÄ°YASET
3 Kasım 2012 Cumartesi - 23:17

MHP'de rezil benzetme!

Erzurum'dan yayın yapan erzurumflaş isimli haber sitesi'nin verdiği haber Erzurum'da şok etkisi yarattı. Habere göre, "MHP’de Genel Başkanlığa aday Koray Aydın’a yakınlığı ile bilinen habererk isimli sitede Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya için ”dadaş değil godoş” ifadesine yer verilmiş"

MHP de rezil benzetme!

Erzurum'dan bir bildiri yayınlanarak buhabere tepki verilirken, tartışmaya Yılma Durak'ın adının karışması da ayrıca ilginç bulundu.

MHP İl Başkanı Zekai Kaya için "O bir Dadaş değil Godoş" nitelemesinin yapıldığı Habererk'e tepki gösteren bir grup MHP'linin yayınladıkları bildiri aynen şu şekilde: 

ÜLKÜDAŞLIK HUKUKUMUZ KALMAMIŞTIR

‘’Koray Bey’in finansını yaptığı “habererk” adlı sitede,site sahibi Trabzonlu İsmail Türk’ün, Erzurum il başkanı Zekai Kaya’nın haberinin altına Erzurumlulara “dadaş değil godoş” yazmasının ve yüzde yüz, Erzurum delegesinin devlet bahçeli tarafı olmasından dolayı, Erzurumlu ülkücülere “godoş” ithamında bulunmasının akabinde Erzurumlu ülkücülerden saygı ve seviye bekleyenlere; bizim Trabzonlu ülküdaşlarımızla kongre sonrası birlikte yürüyüşümüzde sıkıntı yoktur, ama bizlere, Erzurumlu ülkücülere, Erzurum il başkanı’mıza nezdinde Erzurum’un dadaş’ına “dadaş değil godoşlar” diyen-dedirten Koray Aydın ile ve “habererk” adlı site sahibi İsmail Türk ile ne gönül bağımız nede ülküdaşlık hukukumuz kalmamıştır. Erzurumluya “godoş” demenin ve dedirtmenin bedelini bu şahıslar ödeyecektir ,tabi ki sandıkta demokratikçe…
işte o gün paracıkları ,dolarcıkları kurtuluşları olmayacaktır.
Erzurumlu ülkücü bunu asla unutmayacaktır-unutturmayacaktır.
(not:bizim trabzonlu ülkücülerle tarihimizde hiçbir problemimiz olmadığı gibi muhatap Erzurum’un Dadaş’ına “godoş” diyenlerdir. Erzurumlu ülkücüler için ülküdaşlık hukuku hemşehricilik hukukundan çok üstündür.)

 YILMA DURAK’TAN AÇIKLAMA

Yılma Durak Zekai Kaya hakkında yazılanları şiddetle kınarken Koray Aydın’a desttek verdiği yolundaki iddiaları ise yalanladı. Durak, şunları söyledi:

“Ben hiç bir kimseye Koray Aydın’ı destekliyorum şeklinde bir şey söylemedim. Bir gün  ülkücü olduğunu iddia eden İsmail Türk adlı birisi kendisinin haber sitesi sahibi olduğunu söyleyerek bana telefon açtı. Ülkücü hareketin geleceği ile ilgili önerilerimi sordu. Ben de yapıcı temennilerimi şahısa iyi niyetimle ilettim. Fakat şahsın sonradan haber sitesine konuşmalarımı cımbızlayarak ”ben her adayı destekliyorum. Hiç bir adaya uzak değilim. Demokratik bir yarış olsun.” diyerek temennilerimi söylememe rağmen, şahsımın Koray Aydın’ı destekliyormuşum gibi haberler yapması, yine buna benzer diyalogumu konuşmalarımın geçtiği yeniçağ gazetesi konuşmalarımızı cımbızlayarak sunumu yaparken yeniçağ gazetesindeki manşette ”Yılma Durak Koray Aydın’ı destekliyor, şeklinde haberlerin yapılması beni çok derinden üzmüştür.
hele hele Doğu Perinçek gibi dava arkadaşlarımın bir çoğunun, şehadete yürüyüşünde imzası olan Doğu Perinçek’in Sabahattin Önkibar gibi adamlarıyla ne geçmişte ne geleceğimde bir ilişkim zaten olamaz.
ben MHP nin başarılı olmasını isterim. İktidara yürüyen bir MHP görmek isterim. Bu görüşlerimi de sayın Devlet Bahçeli’ye ifade ettim. Ben hiç bir kimseye “Koray Aydın’ı destekliyorum” diye bir söz söylemedim. Böyle bir sözü söylemekte bana yakışmaz. Ben 72 yaşındayım. Bölücü örgütün ölüm listesindeyim. Refaransım Alparslan Türkeş’tir. Ülkücü ahlaklı ve edepli olmak zorundadır. Ben bunların mücadelesini veriyorum.
ben Koray Aydın’ı destekleyecek olsam toplantılarına katılırdım. Bugüne kadar Koray Aydın’ın hiç bir toplantısına katılmadım. Kongreyle ilgili hiç kimseyle telefonla dahi konuşmadım. bu iftirayı atanları allah’a havale ediyorum. Bu arada Erzurum il başkanı hakkında godoş ifadesini sitesinde kullanılmasına izin vere is mail Türk’ü ve haber erk’i kınıyorum. Bu şerefsizliktir, alçaklıktır.”

 
Erzurum'da mahkeme komedisi
 
Değer mi Yılma Bey?
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gurbetçi dadaş 10 Kasım 2012 Cumartesi 23:28

Kanım dondu okurken, bir Dadaş olarak utandım yazıklar olsun böyle bir hakareti yutamayız.Bu tüm dadaşlığa yapılmış bir hakarettir.

Yorumu oyla      4      0  
misafir 5 Kasım 2012 Pazartesi 00:15

Tek kelimeyle yazıklar olsun. bir de bunlardan ne kadar uzak olursan Allaha o kadar yakın olursun. Benden demesi ey milliti müslim vede müminler.

Yorumu oyla      2      3  
Ülkücü 4 Kasım 2012 Pazar 14:04

Bunları yapanlar ülkücü olamazlar. Çünkü ülkücü ülküdaşını kardeşi gibi bile-ir. Godoş demek ne demek hepimiz biliyoruz. Bir il başkanına bunu diyen de nasıl terbiye var yahu!!!!!!!!!!!!

Yorumu oyla      6      2  
Özcan İnce 4 Kasım 2012 Pazar 14:04

Gine düştüler birbirlerine.

Yorumu oyla      1      6  
orhan tamer 4 Kasım 2012 Pazar 14:03

Bune iş ya, kim bu pis benzetmeyi yapmış ne kadar ayıp. Bumu türk terbiyesi.

Yorumu oyla      3      4  
Selim 4 Kasım 2012 Pazar 12:45

Bu nasıl ülküdaşlık ki, birbirlerine bu kadar ağır benzetmeler yapabiliyorlar. Yazıklar olsun.

Yorumu oyla      0      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Gerçek cumhuriyetçiler geldi'
Başbakan Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen 19. İstişare ve ...
Başbakan'ın tavrı insani değilmiş!
Uludereli olan PKK'nın sözde Van Sorumlusu Mehmet Guyi kod adlı teröristin ...
Samimiyseniz söyleyin şehid asker için ne yaptınız?
İnsan Hakları Derneği çağırmış. Mehmet Bekaroğlu, Gencay Gürsoy, Kezban ...
 
SP'den ekonomi değerlendirmesi
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, 1999 depreminden sonra bir ...
Meclis turizme yoğunlaştı
Erzurum İl Genel Meclisi Ekim dönemi toplantılarına dün yapılan oturum ile devam edildi.
Kadın Meclisi sandığa gitti
Palandöken Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Kent Konseyi ...
 
Aksak mesaj yayımladı
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Dünya Çocuklar Günü ve Dünya Yaşlılar ...
SP'liler Pasinler'de buluştu
Sadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl yönetim kurulu ...
Erzurum'da Çığlık sevinci
Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, dün yapılan AK Parti kongresi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva