KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
4 bin 358 daireye yapı ruhsatı
4 bin 358 daireye yapı ruhsatı
Ticari davaların ortalama bitirilme süreleri açıklandı
Ticari davaların ortalama bitirilme süreleri açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslendi
Erzurumspor, Diabate’yi kadrosuna kattı
Erzurumspor, Diabate’yi kadrosuna kattı
Cindilli’yi ziyaret eden Aydemir: Erzurum yaz aylarında gurbeti memlekete bağlıyor
Cindilli’yi ziyaret eden Aydemir: Erzurum yaz aylarında gurbeti memlekete bağlıyor
HABERLER>GÜNDEM
26 Ağustos 2026 Çarşamba - 03:26

Malazgirt'te milli coşku

Malazgirt Zaferi'nin 955'inci yıl dönümü etkinlikleri coşkuyla devam etti.

Malazgirt te milli coşku

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Malazgirt Zaferi'nin 955'inci yıl dönümü dolayısıyla Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen etkinlikler, ikinci gününde de çeşitli programlarla devam etti.
Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar ve çocuklar, gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdi. Etkinlikler kapsamında İçişleri Bakanlığı Polis Bandosu konser verirken, çocuklara yönelik uçuş gösterisi ile Jandarma Helikopter Üzüm Salkımı gösterisi düzenlendi. Etkinlik alanında oluşturulan okçuluk deneyim alanı ile çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan at binme alanı yoğun ilgi gördü. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından çocuklara yönelik etkinliklerin yanı sıra şişme oyun parkuru, voleybol, futbol, badminton, masa tenisi, langırt, golf, halat çekme ve matrak etkinlikleri düzenlendi.
Gün boyunca devam eden etkinliklerle Malazgirt Zaferi'nin tarihi ve kültürel mirasının gelecek nesillere aktarılması hedeflenirken, vatandaşlar da etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Malazgirt Zaferi'nin 955'inci yıl dönümü etkinliklerinin, farklı programlarla devam edecek.
Etkinlik alanını gezen ziyaretçilerden Hebun Şancı, "Malazgirte iki gündür etkinliklerde çok eğlendik. At yarışları düzenlendi, ok atma etkinlikleri gerçekleştirildi. Bu akşam da Sinan Akçıl'ın konseri var, çok eğleneceğimi düşünüyorum. Malazgirt çok güzel bir yer. Ülkenin dört bir yanından insanlar gelmiş. Memleketimize hep birlikte burada eğleniyoruz" dedi.
Denizli'nin Tavas ilçesinden gelerek Malazgirt etkinliklerine katılan Hasan Keskin, "10 yıldan bu yana Malazgirt'e geliyorum. Malazgirt'i çok seviyorum. Askerliğimi 1974 senesinde Malazgirt'te yaptım. Sultan Alparslan'ı tanıtmak için şehir şehir geziyorum. Malazgirt'te insanların bana yaklaşımı çok güzel. Herkes benimle fotoğraf çekiliyor. Malazgirt gençlerini seviyorum. Şenlikler de çok güzel" ifadelerini kullandı.

 
Beşiktaş, Jean Onana ile yollarını ayırdı
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İspir Fasulyesinde hasat zamanı
İspir ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde hummalı bir çalışma yürüten üreticiler, ...
Milli Park 955'inci gurur yılına hazır
Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Malazgirt Zaferi’nin 955’inci yıl ...
Ahlat'ta milli coşku
Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 955. yılı dolayısıyla fener alayı ve bayrak yürüyüşü yapıldı.
 
Aydemir: Sakarya milletin kaderini değiştiren büyük iradedir
TPGYB Bşk. Aydemir, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 105’inci yılında, 22 ...
Bakü - Kars direkt uçak seferleri başlıyor
Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ulaşım, ticaret ve turizm ilişkilerinde ...
Şehit Arslan Kulaksız dualarla anıldı
Muş'un Malazgirt ilçesinde, 11 yıl önce PKK'lı teröristlerin düzenlediği ...
 
Kenenin ısırdığı yetiştirici hastaneye kaldırıldı
Erzincan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ...
Mobil KETEM ilçe yollarında
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, Ağustos 2026 dönemine ait Mobil KETEM (Kanser ...
Erzurum’da iki ilçe hastanesi daha 'Anne Dostu' oldu
Erzurum’da anne ve bebek sağlığını ön planda tutan kaliteli sağlık hizmetleri, ...
 
YAZARLAR
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
Dünyanın en köklü ordusu Türk'ün ordusu
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Kars'ta Türk'çe buluşma...
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva