KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
HABERLER>SPOR
10 Ağustos 2024 Cumartesi - 03:18

Mavi Beyazlı Taraftar takımına güveniyor

Taraftar Kaptan Yumlu başta olmak üzere Mavi Beyazlı ekibin efsane haline gelen futbolcularına güveniyor.

Mavi Beyazlı Taraftar takımına güveniyor

TRENDYOL 1. Ligde 2024 – 2025 sezonu başladı. Erzurumspor sezonun ilk maçında son iki sezonda görev yapan kadrosuyla Bandırmaspor karşısında puan arayacak. Taraftar Kaptan Yumlu başta olmak üzere Mavi Beyazlı ekibin efsane haline gelen futbolcularına güveniyor. Orhan Ovacıklı’dan Eren Tozlu’ya, Mustafa Akbaş’tan Furkan Özhan’a, Göktuğ Bakırbaş’tan Celal Hanalp’e, efsane kadroya güvenlerinin tam olduğunu belirten taraftarlar, ‘Sonuç ne olursa olsun yareğimiz onlarla’ mesajında bütünleşti.

ADAMA FOFANA, ADANASPOR'DA
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Adanaspor ekiplerinden Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Adama Fofana'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
Turuncu-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Kulübümüz son olarak Dijon forması giyen Adama Fofana ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı" denildi. 24 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, geçen sezon Fransız kulübü Dijon kulübüyle 21 maça çıkıp 3 asistlik katkı sağladı.

CİHAT ARSLAN: “TRANSFER DÖNEMİNİ KAPATTIK”

Hazırlık döneminde takımdaki bazı oyunculara transfer tekliflerinin gelmesinin kendilerini yorduğunu söyleyen Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Dün yönetim kuruluyla beraber yapmış olduğumuz toplantıda takımda kimsenin gitmesine müsaade etmeme kararı aldık. Artık transferi de kapattık, gelecek oyuncumuz da yok” dedi.

Trendyol 1. Lig'de ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Cihat Arslan, kulübün gelecek hedefleri ve takımın son durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu yıl TFF 3. Lig'e yükselen Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ziyaret için kente gelen Arslan, Yozgat ile bir gönül bağı olduğunu ve 1998-2002 yılları arasında Yozgatspor'da forma giydiğini hatırlattı. Arslan, Bozokspor Kulüp Başkanı Bahadır Yılmaz, Bozokspor Teknik Direktörü İlhan Özbay ve Bozokspor Sportif Direktörü Şaban Akyol ile de sohbet ederek eski günleri yad etti.

“Ankaragücü olarak şampiyonluğu hedefliyoruz”

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arslan, Ankaragücü'nün Türk futbolunda önemli bir camia olduğuna değinerek, “Ankaragücü çok büyük bir camia ve geçen sene çok da hak etmediği bir şekilde ligden düştü. Tekrar şampiyon olabilmek için uğraşacağız. Tabii ki Şanlıurfaspor da benim geçen sene ve 9 sene önce de çalıştırdığım bir kulüp. Hem Urfa'yı hem de Urfaspor'u çok seviyorum. Ama mesleğimiz gereği tabii ki artık Ankaragücü ve Ankaragücü'nün şampiyonluğunu hedefliyoruz ve Ankaragücü'nün şampiyonluğu için de biz bütün enerjimizi harcıyoruz. Ankara'ya gelmişken de Tabii ikinci memleketim olan Yozgat'a da gelmek istedim. Hem Şaban ağabeye hem de İlhan Özbay'a başarılar dilemek için geldim. İnşallah bizim zamanımızda yaşanan şampiyonluklar onlara da nasip olur. Çok daha güzel günler tekrar Yozgat'ımıza, Bozokspor'umuza nasip olur” dedi.

"Hafta sonu zor maç olacak"

Hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Şanlıurfaspor karşılaşmasına da değinen Teknik Direktör Cihat Arslan, transfer sezonunu kapattıkları da duyurarak, “Başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik. 3 maç yaptık. Çok şükür daha mağlubiyetimiz yok. Kayserispor'u 3-1, Gençlerbirliği'ni 4-0 yendik, Samsunspor ile de 1-1 berabere kaldık. Halen transfer teklifleri alan oyuncularımız var. Biraz o yönde birkaç gün huzursuzluk yaşadık. Ama dün yönetim kuruluyla beraber yapmış olduğumuz toplantıda kimsenin gitmesine de müsaade etmeme kararı aldık. Artık transferi de kapattık. Gelecek oyuncumuz da yok. Bunu kamuoyunun da bilmesi gerekiyor. Hafta sonu için zorlu bir maç bekliyorum ama kazanmayı da bekliyorum” şeklinde konuştu.

MANİSA FK, İSTANBULSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi akşamı saat 19.15’te Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda İstanbulspor’a konuk olacak. Manisa FK, mücadelenin hazırlıklarını Teknik Direktör Çağdaş Çavuş yönetiminde gerçekleşen ter antrenmanıyla noktaladı.

SAKARYASPOR, FERNANDO ANDRADE'Yİ KADROSUNA KATTI

Trendyol 1. Lig takımlarından Sakaryaspor, Fernando Andrade'yi kadrosuna kattı.

Sakaryaspor'da yeni sezon transfer hareketliliği sürüyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarını devam ettiren yeşil-siyahlılar son olarak Fernando Andrade ile 2 yıllık anlaşma sağlayarak kadrosuna dahil etti.

BOLUSPOR, IĞDIR FK MAÇINA ODAKLANDI

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Serhat Gülpınar, "Tribünlere gelen seyircilere iyi bir futbol izlettireceğimizi düşünüyorum. Onun için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Pazar günü evinde oynayacağı Iğdır FK maçına odaklanan kırmızı-beyazlı takım, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Teknik Direktör Serhat Gülpınar yönetiminde günü tek antrenmanla tamamlayan Bolu temsilcisi, kuvvet, kondisyon ve koordinasyon çalışmaları yaptı.

"Seyircilere iyi bir futbol izlettireceğimizi düşünüyorum"

Karşılaşma öncesinde İHA'ya konuşan Teknik Direktör Serhat Gülpınar, "Biz geldikten sonraki süreçte planladığımız şekilde hazırlıklarımızı devam ettirdik. Ama tabii bu demek değildir ki istediğimiz seviyeye gelebildik. Maalesef elimizde olmayan şartlardan dolayı tam da istediğimiz seviyede değiliz ama çalışıyoruz. Bu süreyi nasıl kısa hale getiririz onun için uğraşıyoruz. Maç haftasına da girdik. Hem bir taraftan lige hazırlanıp hem hazır olmayan oyuncuları hazırlayıp bir taraftan da oyun sistemini yerleştirmeye çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biraz zaman alacaktır ama inşallah tam anlamıyla da oturtabildiğimiz zaman futbol anlamında taraftarımıza tribünlere gelen seyircilere iyi bir futbol izlettireceğimizi düşünüyorum. Onun için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu hafta Iğdır maçıyla da bir başlangıç yapıp ondan sonrasına adım adım ilerlemeyi düşünüyoruz" dedi.

"İmza aşamasına gelinebilir"

Transferler hakkında açıklamalarda bulunan Gülpınar, "Sağ bek, sol bek, stoper, orta sahaya ve kaleye takviyeler yaptık. Bugün de bir iki tane işte denediğimiz oyuncular onlarla alakalı da henüz karar verilmedi ama onun akabinde imza aşamasına gelinebilir. Şu an için ön bölgeyle alakalı biraz eksiğimiz var. Santrafor mevkiyle alakalı. Onun için de yönetimimiz ve bizler her türlü araştırmayı yapıyoruz. Buraya olabilecek hem maddi anlamda hem de takım bütünlüğünü bozma katkı sağlayabilecek bir oyuncu bulabilirsek onu da takıma katmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"Onları yanımızda görmek istiyoruz"

Taraftarlara mesaj veren teknik direktör Gülpınar, "İnşallah bize ilk maçtan itibaren Iğdır maçıyla başlayarak bütün sezon boyu desteklerini ve yanımızda olmalarını istiyoruz. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Tabii bu tek taraflı bir istek değil. Onların da mutlaka bizden iyi bir futbol iyi sonuçlar, puan sıralamasındaki yerde iyi bir konumlanma isteyecektir. İnşallah onlar üzerine düşeni yaparsa biz de adım adım onların istediği futbolu sergileyebilecek seviyeye gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah onlar bize yardım ederse onlarla birlikte iyi bir şekilde futbolumuzu sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.

 
KOSGEB’den 81 ilde girişimcilere destek
 
Kutlu Antrenör eğitimine konuk oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikeç: 'Ülkemiz adına da çok mutluyuz'
Ekipmansız ve tek eli cebinde yaptığı atışı ile Paris 2024 Olimpiyatları'na ...
Erzurumspor – Bandırma maçını Olcar yönetecek
Olcar Erzurumspor’un 9 maçına çıkmış, bu maçların 6’sında dördüncü hakem ...
Hedefleri Olimpiyatlarda yarışmak
Erzurumlu milli kick boks sporcuları bir yandan katılacakları dünya ve ...
 
Erzurumspor 2 sezonluk kadrosuyla kaldı!
*ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - 2022 – 2023 ile 2023 – 2024 sezonlarında olağanüstü ...
Futsal A Milli Takımı Erzurum’da buluşacak
Futsal A Milli Takımımızın 2026 Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıkları ...
Bandırmaspor’da Erzurumspor maçı gündemi
2025 sezonu profesyonel ve amatör futbol ve basketbol müsabakalarının ...
 
GSİM’de atıcılık gündem oluşturdu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki havalı atış poligonunda ...
U18 Millî Takımı Erzurum’da kamp yapacak
U18 Millî Takımı 11-16 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da yapacağı ...
Erzurumspor hazırlık kampını tamamladı
Trendyol 1. Lig 2024/2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz’dan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva