Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
TBB Şubat ayı Erzurum Çek verilerini paylaştı
TBB Şubat ayı Erzurum Çek verilerini paylaştı
HABERLER>SÄ°YASET
23 Ağustos 2017 Çarşamba - 08:06

Milletvekili Aydemir Ak Süreci değerlendirdi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti 6. Olağan Kongre sürecinde Narman’da gerçekleştirilen ilçe kongresine katıldı.

Milletvekili Aydemir Ak Süreci değerlendirdi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti 6. Olağan Kongre sürecinde Narman’da gerçekleştirilen ilçe kongresine katıldı. Kongrede bir selamlama konuşması yapan Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti bir vefa ve sadakat davasının adresidir. Hakka sadık olmak, bizi hakikate taşıyanlara vefa göstermektir davamız. ‘ dedi.
‘AK UFUKTA YÜRÜMEYE KARARLIYIZ’
‘Milli irade uğruna, halk uğruna ve hak yolunda tarihi bir dirayeti yüksek şahsiyetiyle ortaya koyan, bir dünya liderine, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun temsil ettiği davaya vefadır bu hareket.’ tarifini yapan Milletvekili Aydemir, ‘AK önderimiz ve onun ecdat duruşunu kaydeden vizyonuna sadakattir bu hareket. Diyoruz ki Vallahi vefalıyız, Billahi sadığız. Bu mübarek dava uğrunda nefislerimizi adamaya kararlıyız. Allah yolumuzda, kararımızda bizleri sabit kılsın.’ niyazında bulundu, AK Parti İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Metin Okumuş, yönetim kurulu ve parti üyelerine başarı dileklerini sunarak kutladı.
AYDEMİR KONGRE SONRASI DEĞERLENDİRME YAPTI
Kongre sonrasında bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, Tortum ve Uzundere Kongrelerinden sonra Narman ilçe Kongresinin de yüksek katılımlı bir heyecan ve kalbi bir coşku içinde tamamlandığını bildirerek, ‘Biz tarihin, biz muhteşem ecdadımızın, biz bu muazzez coğrafyanın, biz dünyanın kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına meridyen meridyen mazlumların, çaresizlerin, sahipsizlerin, biz bin 500 yıl öncesinden kainatın tek doğrusunu müjdeleyenin verdiği bir vazife ile yükümlüyüz. Bu ulvi vazife, hakkı korumak, zulümleri durdurmak, mağdurların gözyaşlarını silmek, kıta kıta insanlığa hakkı taşımaktır. Bu özel vazife, eşrefi mahlukat olan insana, yaratanın verdiği değer gereğince hizmet sunmaktır. Bu kutsal vazife, nefsimizi hak için halka adamaktır. ‘ ifadesini kullandı.
AYDEMİR AK SÜRECİ PAYLAŞTI
Değerlendirmesinde AK Parti’nin 16 yıllık iktidar sürecini de ele alan Milletvekili Aydemir, ‘Biz bu ülkede söyleyecek sözü, ortaya konacak özü ve halka hizmette ak yüzü olan tek siyasi hareketiz. Erzurum’un ‘dili varsa dilceği de var’ diye bir deyimi vardır. AK Parti 16 yılda ortaya koyduğu hizmet felsefesi, gerçekleştirdiği reformları, hayata geçirdiği çağlar üstü yatırımlarıyla dili varsa dilceği de olan bir siyasi oluşumdur. Şerefli bir yaklaşımla hafızalarını tazeleyenler ülkenin gerek içeride ve gerekse küresel boyutta nereden nereye yükseldiğini teslim edeceklerdir. Türkiye’nin Dünyada lider ülkeler arasına girdiği gerçeğini ikrar edeceklerdir.’ dedi.
SAYMAKLA BİTMEYEN BİR DEĞİŞİM.. SÖYLEMEKLE TÜKENMEYEN BİR DÖNÜŞÜM
Türkiye’nin AK iktidar süreciyle her alanda köklü bir gelişme ve kalkınma ivmesi yakaladığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Duble yollarla örülmüş karayolları ağı, her ilin kavuştuğu modern havaalanları, kıtaları birleştiren denizaltı tünelleri, dağları aşan geçitleriyle gönüllerin buluştuğu bir ülkemiz var.
Artık gençlerimiz üniversite kapılarının önünde çaresiz değil, irfanlarıyla, umutlarıyla il il tesis edilmiş üniversitelerde geleceklerini kuruyorlar. Artık inanca vurulmuş prangalar yok, 28 Şubatlar yok. Başörtülü kardeşlerimiz üniversitelerde, kamuda. İnanmış gençlerimiz, mukaddeslerini ifadede özgür. Artık hastane kapıları önünde yaşamlarını yitiren çaresizler yok. İl il, ilçe ilçe modern sağlık kurumlarının hizmet verdiği bir Türkiye var. Artık yaşlılarımız muhtaç değil. Artık hastalarımız umutsuz değil. Artık engelli kardeşlerimiz sahipsiz değil. Artık yoksullarımız ekmeksiz değil. Saymakla bitmeyen bir değişim. Söylemekle tükenmeyen bir dönüşümün adresi Türkiye. Bu eserlerin sahibi AK harekettir.. Bu eserlerin mimarları AK dava mensuplarıdır. AK önderin ufkunda yürümeye ahdetmiş olanlardır.’ sözleriyle AK Parti iktidarlarıyla gelinen adresi kaydetti.

 
Yüzde 55'i tamamlandı
 
Azizoğlu yatırım sürecini değerlendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: “Ak dava bir gönül hareketidir”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti 6. Olağan Kongre ...
AK Parti’de kongre heyecanı başladı
Yapılan seçimler sonucunda da Tortum’da mevcut ilçe başkanı Ömer Hancı ...
Bakan Eroğlu ve Milletvekili Aydemir Tunceli'deydi
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ, Orman Genel Müdürlüğü ile ...
 
Aydemir: Ak Dava, Ak Tarihimizin Ak Sayfasıdır
Aydemir, ‘AK Dava: mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin bin yıllık ...
Sekmen: “AK Parti, milletimize olan sevdamızın adıdır”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti’nin kuruluşunun ...
Palandöken Belediyesinden toplu açılış
Bulutlar, belediye tarafından yaptırılan 35 taziye ve konuk evinin açılışını ...
 
'Allahım bizi utandırmasın'
AK Parti Aşkale İlçe Başkanı Kerim Polat bayrak yarışını teslim almaktan ...
Palandöken Belediyesi Gemalmaz'ı ağırladı
Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanlarından Prof. Dr. Ersan Gemalmaz, ...
Eroğlu'na Erzurum brifingi
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ ile Orman ve Su İşleri Bakanı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva