Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>GÜNDEM
12 Ağustos 2020 Çarşamba - 13:50

Milletvekili Aydemir selzedelerle istişare etti

Aydemir, ‘Erzurum’un 2023 vizyonunun oluşmasını sağlayan, ili turizm yatırımlarıyla bir Dünya markası konumuna kavuşturan, ekonomik ve sosyal alandaki destek ve yaptırımlarla bir farkındalık kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımızın sahabetliğine minnettarız' dedi.

Milletvekili Aydemir selzedelerle istişare etti

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum’un 2023 vizyonunun oluşmasını sağlayan, ili turizm yatırımlarıyla bir Dünya markası konumuna kavuşturan, ekonomik ve sosyal alandaki destek ve yaptırımlarla bir farkındalık kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımızın sahabetliğine minnettarız. ‘ dedi.

AYDEMİR SELZEDELERLE BULUŞTU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir sel felaketinden etkilenen Uzundere ilçesi Ulubağ, Gölbaşı ve Çamlıyamaç köylerinde incelemelerde bulundu.  Sapaca köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Tortum ilçesinde parti teşkilatıyla gündem istişaresi yaptı, esnafı ziyaret ederek öngörü ve tespitlerini aldı.

AK HEYETTEN UZUNDERE ÇIKARMASI

AK Parti Erzurum Teşkilatı yöneticileri, Uzundere ilçe Başkanı Fatih Ertek, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte sel felaketinden etkilenen Uzundere Çamlıyamaç köyündeki çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Aydemir, selzedelerle görüşerek taleplerini dinledi. Sel alanında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ekiplerine teşekkür eden Aydemir, ‘Devlet tüm imkanlarıyla selzedelerimizin yanındadır. Minnettarız‘ dedi.

GÖLBAŞI KÖYÜNDE İNCELEME

Milletvekili Aydemir, daha sonra, Uzundere İlçe Başkanı, AK Parti Belediye Meclis üyeleriyle birlikte selden etkilenen bir başka köy olan Gölbaşı köyünde incelemelerde bulundu. Gölbaşı sakinlerini dinleyen heyet, DSİ yetkililerinden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti heyeti Gölbaşı incelemesinin ardından sel olayının yaşandığı Ulubağ Köyünde muhtar ve köy ahalisiyle bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu. Ulubağlıların talep ve beklentileri odağında istişari görüşmeler gerçekleştirdi.

SAPACA KÖYÜ İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir ve AK Parti heyetinin Uzundere’deki son ziyaret durağı Sapaca köyü oldu.

Köy Muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelen heyet köyün sorunlarını dinledi ve beklentilerini konuştu. Sapaca’da istişarenin odağını kırsal kesim destekleri, tarımsal gelişmeler oluşturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandırdığı ufukla birlikte kırsal kesimde refah düzeyinin yükseldiği, tarıma yönelik yatırımlarla kırsal kesimce üretilen katma değerin artış gösterdiğini belirten Sapacalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduklarını kaydettiler.

TORTUM’DA AK BULUŞMA

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti Uzundere ziyaretinin ardından Tortum’a gelerek, parti ilçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2020 yılı yatırım ve çalışmalarını ele aldı.

İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Tortum 2023 vizyonu hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

ESNAFLA GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

Parti yöneticileriyle beraber ilçe esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Cennet parçası Tortum’umuzda esnaf ve vatandaş ziyaretimiz çok verimli geçti. Salgın sürecine dönük hükümetin maddi, manevi destek ve çalışmalarına minnettarlık had safhada. Kadirbilir hemşehrilerimizle iftihar ediyoruz. ‘ paylaşımını yaptı.

VALİ MEMİŞ VE BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

AK Parti heyetinin bir başka ziyaret adresi Tortum Şelalesi oldu. Bu alanda yürütülen çalışmaları inceleyen Milletvekili Aydemir ve AK Parti heyeti hayata geçirilen yeni çevre düzenlemesinin şelaleye yeni ve otantik bir imaj kazandırdığını kaydettiler. Milletvekili Aydemir, ‘Uzundere ilçemizin güzelliğine güzellik katan “Tortum Şelalesi” çevre düzenlemesiyle müstesna bir hal aldı. Emek ve katkılarından dolayı valimiz Sayın Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sahabetliğine minnettarız' dedi.

 
‘Oğluma kefen değil, damatlık giydirmek istiyorum’
 
Koca: ‘Ağır tedbirlere dönmemiz gerekebilir’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Koca’dan maske uyarısı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maske kullanımının önemine vurgu yaparak, ...
Iğdır'da deprem
Iğdır’da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre ...
Ailelerin evlat nöbeti 344’üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
Orhan: 'Asfaltsız köy yolumuz kalmadı'
Aziziye Belediyesi sınırları içinde bulunan Kandilli yolu üzerindeki mahalle ...
Doğu Anadolu’da covid19’la mücadele seferberliği
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde valilikler korona virüsle mücadele denetimlerine ...
Muş Belediye Başkanı Asya, korona virüse yakalandı
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın korona virüs testi pozitif çıktı.
 
Aşkale’de maske ve sosyal mesafe denetimi
Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının 81 İl'e gönderdiği ...
'Maske takılması zorunlu olan illerden biriyiz'
Memiş, “Biz Nisan ayından itibaren maske takması zorunlu olan illerden ...
Ağırman Oltu Birlik ve Beraberlik vakfı vizyonunu paylaştı
Her yıl öğrencilerini ve sevenlerini bir araya getiren Oltu Birlik ve ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva