Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
SGK’dan 7 bin anne ve bakıcıya destek
SGK’dan 7 bin anne ve bakıcıya destek
Şubat ayı işsizlik verileri açıklandı
Şubat ayı işsizlik verileri açıklandı
Gazze’de can kaybı 33 bin 729’a yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 729’a yükseldi
Türk Medyası Filistin’in yanında
Türk Medyası Filistin’in yanında
HABERLER>SÄ°YASET
12 Kasım 2018 Pazartesi - 15:06

Orhan Aziziye vizyonunu paylaştı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 4,5 yılda yaptığı hizmetlerin sunumunu yaparak gençlerle istişare etti.

Orhan Aziziye vizyonunu paylaştı

Türkiye’nin en genç belediye başkanlığı görevini elinde bulunduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 4,5 yılda yaptığı hizmetlerin sunumunu yaparak gençlerle istişare etti.

Genlik Kolları İlçe Başkanı Haluk Ziya Yağma tarafından ilçe binasında karşılanan Başkan Orhan, yönetim kurulu üyeleri ile sohbet havasında geçen toplantıda gençleri dinledi. Gençlik Kolları İlçe Başkanı Haluk Ziya Yağma, Başkan Orhan’ın gençlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Başkan Orhan’ın kapısını çalan tüm gençlerin taleplerinin olumlu yanıt bulduğuna dikkat çeken Yağma, “Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan ve gençlerin sorunlarına ve beklentilerine vakıf kıymetli başkanımızın katkılarından dolayı tüm yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürü borç biliyorum. Bundan sonraki dönemde de katkılarının süreceğini ümit ediyoruz” diye konuştu.

Yerel yönetimlerin hizmette mutlaka gençleri dikkate alması gerektiğini söyleyen Başkan Orhan, yapılan yatırımlarda gençlerin fikirlerini de esas aldıklarını vurguladı. Yakın zamanda açılışı yapılması planlanan Millet Kıraathanesi ve Engelsiz Yaşam Merkezinde gençlerin aktif olacak bu yerleri değerlendirmesinin önemine değinen Başkan Orhan, “Belediye hizmetlerinde gençlerimizin sosyal aktivitelerden faydalanması hususunu dikkate alıp onlar içinde sosyal mekânlar açmayı amaçladık. İlçemiz sınırları içinde bulunun açılışı beklenen Millet Kıraathanesi ve Gençlik Merkezimiz ile çoğunluğu öğrenci olan gençlerimizin beklentilerine cevap vereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

İnşaatı tamamlanan Aziziye Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Gençlik Merkezinin arsa tahsisinde öncü olduklarını hatırlatarak bu yerin açılışı ile birlikte gençlerin favori mekânı olacağını anlattı. Gençlik merkezinin ileriki dönemde çevresinde aynı anda erkek ve bayanların istifadesine sunulacak ayrı ayrı iki olimpik yüzme havuzunun yapımı içinde start vereceklerini söyleyen Orhan, “Gençlerimizden gelen tüm talepleri değerlendiriyoruz. Aziziye genç nüfusun ağırlıkta olduğu bir ilçe. Türkiye’nin en hızlı nüfusu artan ilçelerinin de başında geliyor. Dolayısıyla belediye yatırımlarında genç nüfusu görmezden gelmemiz düşünülemez” şeklinde konuştu.

Avrupa Komisyonu koordinasyonunda 2014-2020 yıllarında yürütülen Erasmus+ Programı’na Gönüllü Kuruluşları alanında akredite olan Aziziye Belediyesi çok yakında gençlerin uluslararası etkinlikler aracılığıyla yurt dışına gidip sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım sağlaması için projeler üreteceğini söyleyen Başkan Orhan, “Akreditasyon belgemizi aldık. Bu alanda gençlerimize rehberlik edecek bir uzman görevlendirdik. Sadece Erzurum’da değil Doğu Anadolu Bölgesinde akredite kurum ihtiyacını gördük. Aziziye ve Erzurum için özverili çalışmalarımız sayesinde belgemizi aldık. Yakın zamanda Portekiz’e ilk kafilemizi uğurluyoruz” dedi.

 
5 terörist öldürüldü
 
Engelliler Meclisinden Gazi Saylanlar’a destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Atatürk tarihin yetiştirdiği ender değer’
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa ...
‘Türkiye Cumhuriyeti milli bir eserdir’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Türkiye ...
Aydemir: ‘Ecdadımıza ebediyen minnettarız’
Milletvekili Aydemir, ‘Vefatının 80’inci yıldönümünde Cumhuriyetimizin ...
 
‘Yarın dünden daha iyi olacak’
Aydemir, hayatın tüm alanlarında AK Partiyle kaydedilen reform, yatırım ...
'Türkiye tarihinden aldığı ilhamla 2023'lere yürüyor'
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Cumhuriyeti’nin ...
Öz: ‘Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ...
 
"AK Parti koşacak ki, Türkiye yürüsün”
Partililere seslenen Erdoğan, "AK Partililer koşacak ki, Türkiye yürüsün. ...
‘Tarih, AK Hakkı teslim edecektir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK iktidarlarla, Türkiye ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çalışıyoruz, üretiyoruz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ana Muhalefet Partisinin gerçekten ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva