Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>GÜNDEM
30 Nisan 2010 Cuma - 13:32

SORUN DİNLEMEYE GELDİLER

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi ve Erzurum İl Koordinatörü Mine Lök Beyaz ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Ayfer Yıldırım Erzurum’a gelerek, AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle toplantı düzenlediler.

SORUN DİNLEMEYE GELDİLER

Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve Gençlik Kolları başkanı Zafer Tarıktaroğlu ve ilçe kadın kolları başkanları katıldı.
Toplantıda söz alan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nimet Aydemir, kadın kolları olarak son dönemlerde ilçelerdeki faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını belirterek, genel merkezden aldıkları destekle teşkilatçılıkta profesyonellik anlayışının yaygınlaştığını kaydetti.
Kadın Kolları olarak toplumun her kesimiyle birliktelik olduklarını belirten Aydemir, “ iktidarımız döneminde kadın hakları önemli bir ivme kaydetti. Böyle bir partide siyaset yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
KILIÇ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE VURGU YAPTI
AK Parti İl Başkanı murat Kılıç, gündemdeki konulara değindi. Kılıç, “Anayasa değişikliği milletin iradesinin daha etkin olması için yapılmaktadır. Millet iradesinin artması ile olumsuzluklar aşılacaktır. Biz AK Parti olarak samimi bir partiyiz. CHP böyle değil. Partiye giren çarşaflı kadınlara rozet takıp, daha sonra seçim otobüsüne binen çarşaflı kadını otobüsten atıyorlar. Bunların samimiyetleri bu kadar” dedi.
Kılıç, Ak Parti Hükümeti döneminde gerek ekonomide gerek hizmet açısından çok büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi. Türkiye’nin dünyada yaşanan ekonomik krizden en az etkilenen ülkeler arasında yer aldığını belirten Kılıç, Ak Parti AK Parti olarak hizmet aşklarının her zaman süreceğini, gelecekte insanların daha iyi yaşam içerisinde olmaları için çaba harcadıklarını belitti.
2 BİN 600 KADINA TEŞKİLAT EĞİTİMİ
Toplantıda söz alan MYK üyesi Mine Lök Beyaz’da Erzurum koordinatörü olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Erzurum’u gezme imkanı buldum, çifte minareler kentin çok önemli değerlere sahip olan tarihi bir kent olduğunu gösteriyor. Teşkilatımızın sorunların dinlemek için buradayız. Başbakanımız kadınların etkin siyasette yer almasını çok önemsiyor. Verdiğimiz teşkilatçılık eğitimine 2 bin 600 kadın üyemiz katıldı. Erzurum’dan da bu eğitimlere 40 siyasetçi kadın katılarak sertifika aldı. Başbakanımızın talimatı ile bu eğitimler genel merkezimizde yapıldı. Kadın siyasetçilere önem veren bir Başbakanla çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
“ANALAR AĞLAMASI ANLAYIŞINI SİZLER ANLATACAKSINIZ”
konuşmasında demokratik açılım konusuna da değinen Beyaz Lök, “ Milli birlik ve kardeşlik projesi sizlere emanet, analar ağlamasın diye yola çıktık. AK Partili kadınların bu anlayışı iyi algılayıp, iyi anlatması gerekiyor” dedi.
Toplantıda teşkilatçılık alanında slaytla sunum yapan Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Ayfer Yıldırım’da ilçe teşkilatlarından gelen soruları cevaplandırdı.
Teşkilatçılıkta eğitimin önemine değinen Yıldırım, “ AK Parti kurumsallaşma başarısını elde etmiş bir partidir. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özellik, eğitime ve profesyonelliğe önem vermektir. Kadın kolları çalışmalarını çok önemsiyoruz. Erzurum kadın kolları başarılı çalışmalarıyla bizleri mutlu ediyor” dedi.

 
AŞIK GÜLHANİ'YE ZİYARET
 
ERZURUM TÜRKİYE'NİN DAVOS'U OLACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AŞIK GÜLHANİ'YE ZİYARET
Erzurumlu ünlü halk ozanı Mehmet Gülhani yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini sürdürüyor.
YGS SONUÇLARI SEVİNDİRDİ
Erzurum 2010 YGS sonuçlarına göre 9 basamak birden yükselme başarısı gösterdi. ...
ÇATIDAN DÜŞTÜ
Erzurum’da onarım yapmak için çıktığı çatıda dengesini kaybeden vatandaş ölümden döndü.
 
AK PARTİLİ GENÇLERDEN ÇİF KÖFTE GÜNÜ
Ak Parti Erzurum gençlik kolları il yönetim kurulu toplantısında çiğ köfte günü düzenlendi.
HES'E BİR TEPKİ DE STK'LARDAN
Tek Tortum Sivil Toplumu Destekleme Derneği Başkanı Durak Bulut, Tortum ...
ERZURUM SANALA AÇILIYOR
Erzurum’u merak edipte bir türlü gelemeyenler, kurulacak olan üç boyutlu ...
 
TARİHİ PROJEYİ ESNAF ONAYLAYACAK
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce Taşmağazalar semtine daha modern bir ...
ET İTHALATINI DUYAN BESİCİ EBK'YA KOŞTU
Hükümetin Et ve Balık Kurumu'na et ve canlı hayvan ithal izni vermesiyle ...
ANITLAR ONAYLADI
Yakutiye Belediyesi tarafından hazırlanan, Türk İslam Eserleri Müzesi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva