Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
19 Mart 2019 Salı - 10:05

Sekmen: ‘Erzurum yükseliş trendinde’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un AK Parti iktidarları sayesinde yükseliş trendine girdiğini vurgulayarak, “Bu süreçte yerelde ise belediyelerimiz yöresel kalkınmaya öncülük etti.’ dedi

Sekmen: ‘Erzurum yükseliş trendinde’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 31 mart yerel seçimleri kapsamında ev toplantıları ve ziyaretlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimlerinin önemini ev toplantılarıyla anlattığı Erzurum’da, programdan programa koşuyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra başta merkez ilçeler olmak üzere Erzurum’un dört bir yanına adeta mekik dokuyan Sekmen, 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetleri anlatmakla kalmıyor, yeni döneme dair plan ve projeleri de paylaşıyor. Seçim çalışmaları kapsamında organize edilen ev toplantılarından birisini de, Erzurum Ticaret Borsası eski Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu’nun davetiyle gerçekleştiren Sekmen, bir araya geldiği site sakinlerine, yeni dönem hedeflerini anlattı. Kendisini hanesine konuk eden Hakkı Hınıslıoğlu’na teşekkür eden Sekmen, “İnsanımızın en az yürekleri kadar sıcak hanelerine konuk olmak bizler için büyük bir mutluluk” diyerek, 31 Mart seçimleriyle de, Erzurum halkının gönül hanesine konuk olmayı arzuladıklarını söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR KALKINMAYA ÖNCÜLÜK ETTİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un AK Parti iktidarları sayesinde yükseliş trendine girdiğini vurgulayarak, “Bu süreçte yerelde ise belediyelerimiz yöresel kalkınmaya öncülük etti. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de Erzurum’da değişimin, gelişim ve dönüşümün başını çektik. Temel belediyecilik hizmetleri bir yana, şehrimizde turizm, tarım, hayvancılık, eğitim, kültür, sanat, spor gibi hemen her alana yoğunlaştık. Erzurum’a Ortadoğu’nun en büyük fuar merkezini de biz kurduk, Türkiye’nin en büyük kamu yatırımı olan et entegre tesisini de biz kurduk. Göletler, sulama kanalları, kentsel dönüşüm projeleri, ulaşım ağları, arıtma tesisleri, grup yolları, bilgi evleri, kültür merkezleri ve kütüphaneler, yüksek irtifa kamp merkezleri ve bunun gibi daha birçok yatırımı gerçekleştirdik. Bu yatırım seferberliğine şehir merkezimiz gibi ilçelerimizi de dâhil ettik. Bugün nerede bir gelişim varsa, bilinmelidir ki altında kesinlikle Büyükşehir Belediyesi’nin imzası var” diye konuştu.

Esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarında Erzurum’un gelişim seferberliğine dikkat çeken Sekmen, bu seferberliğin sürmesi için 31 Mart seçimlerinin önemli bir dönemeç olacağının altını çizdi.

PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan seçim çalışmalarının dışında kurum içi organizasyonlara da katılan Başkan Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi personeliyle motivasyon programında bir araya geldi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki buluşmaya katılan kurum çalışanları, salona giren Başkan Sekmen’i “Sen bizim her şeyimizsin” sloganlarıyla karşıladı. Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi için yapılabilecek en isabetli tarifin “hizmet ordusu” olacağını vurgulayarak, “Herkes bilsin ki; Erzurum’un çehresinin değişmesinde, bu şehrin gelişim kaydetmesinde ve her geçen gün büyümesinde Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının payı var. Bizi bu yolda yalnız bırakmadıkları için kurumumuzun tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SEKMEN ERBAKAN VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Diğer taraftan Başkan Sekmen’in programı kapsamında Erbakan Vakfı’na da ziyarette bulunuldu. Vakıf yöneticileri ve mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Sekmen, merhum Necmettin Erbakan’ın, Türk siyaset tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir lider olduğunu belirterek, “Bizler bugün hizmetin ve vefanın temsilcisi olmaya gayret ediyorsak, kuşkusuz bunda hocamızın da çok büyük bir payı var” dedi. Merhum Erbakan’ın, siyaset hayatı boyunca dış güçlerin ve bu güçlerin içerideki işbirlikçilerinin sürekli hedefi haline geldiğini hatırlatan Başkan Mehmet Sekmen, “Merhum hocamızın yolunu darbelerle ve muhtıralarla kestiler. Karşısına parti kapatma davaları ve siyaset yasaklarıyla çıktılar. Ama rahmetliyi kesinlikle yıldıramadılar. Aynı süreç bugün de yaşanıyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bunu başaramayacaklar. Milletimiz buna kesinlikle izin vermeyecek” diye konuştu.

 
Güney Afrika’dan Erzurum’a eğitim köprüsü
 
Erzurum Dünya Kış Turizmi gündeminde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Horasanlı Dadaşlardan Başkan Aktaş’a şiir sürprizi
Bursa’daki hemşeri dernekleri ve sivil toplum örgütlerini tek tek ziyaret ...
Karataş: ‘Çanakkale Türk Milletinin diriliş destanıdır’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Çanakkale Destanı, bir milletin şahlanış destanıdır” dedi.
Sekmen: “Vizyon projelerimiz var”
Sekmen, Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen proje tanıtım programında Erzurum’un ...
 
Aydemir Ayvalılarla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhur ittifakı Ak Parti ...
Uysal dadaşlarla istişare etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye ...
Aydemir’den Tekman’da AK meşveret
Milletvekili Aydemir, Birlik, beraberlik ve kardeşlik imanını hiçbir gücün ...
 
Uzundere ve İspir’de Cumhur İttifakı gündemi
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ...
Sekmen: “Mega projelerimiz var”
Sekmen, işyerlerine konuk olduğu Kongre Caddesi esnafıyla hem projelerini ...
Sekmen’den Çat buluşması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çatlı seçmenlere önemli mesajlar verdi.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva