Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu
Gazze'de can kaybı 33 bin 899'a yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 899'a yükseldi
Tekin’den atama açıklaması
Tekin’den atama açıklaması
Koca randevu sisteminde yeni tedbirleri açıkladı
Koca randevu sisteminde yeni tedbirleri açıkladı
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
HABERLER>SÄ°YASET
12 Mart 2019 Salı - 16:44

Sekmen: “Cumhur İttifakı Milli bir ruhtur”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Cumhur İttifakı’nın ruhu milli bir ruhtur ve bu ruh, hamdolsun ülkemizin dört bir yanını kuşatmıştır” dedi.

Sekmen: “Cumhur İttifakı Milli bir ruhtur”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Cumhur İttifakı’nın ruhu milli bir ruhtur ve bu ruh, hamdolsun ülkemizin dört bir yanını kuşatmıştır” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Sekmen, seçim çalışmaları kapsamında işbirliği ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyor. Erzurum’daki Ülkücü seçmenlerle bir araya gelen Başkan Sekmen, Cumhur İttifakı’nın önemini anlattığı konuşmasında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortaya koyduğu duruşla Türk siyaset tarihine altın harflerle geçtiğine vurgu yaptı.

SEKMEN: “CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ BİR RUHTUR”

Tavşanlı Park’ta gerçekleştirilen toplantıya, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç’in yanı sıra geçmişte görev yapmış olan MHP’li bazı belediye başkanları ve Ülkücü camianın ileri gelenleri katılırken, Sekmen burada da önemli mesajlar verdi. Başkan Mehmet Sekmen, “Aziz milletimiz 15 Temmuz’daki o mel’un girişim karşısında bir kahramanlık destanı yazdı. O gece ve o geceden bu zamana kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortaya koyduğu duruş, siyaset tarihimize vurulmuş bir damga olarak geçmiştir. Adına Cumhur İttifakı dediğimiz bu birliktelik, tamamen milli ve yerli bir ruhtur, dayanışmanın en güzel örneğidir. Bundan dolayıdır ki; bu dayanışmaya omuz veren her bir Ülkücü kardeşimiz, necip milletimizin nazarında her türlü övgüye değerdir” diye konuştu.

“BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZDE ÇANAKKALE VARDIR, AZİZİYE VARDIR”

Siyasetin, sadece hizmet üretmek için bir araç olarak değerlendirilmemesi gerektiğini hatırlatan Başkan Sekmen, siyasetin aynı zamanda kuvvetli bir öngörü de gerektirdiğine dikkati çekti. Sekmen, MHP Genel Başkanı Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz ve sonrasındaki süreci hakikaten de liderliğe yakışır bir biçimde analiz ettiğini dile getirerek, “Sayın Bahçeli, kuvvetli öngörüsü ve geniş ufkuyla milletin başına sarılmak istenen belayı görmüş ve AK Parti’mizle birlikte milli menfaatleri ortak bir payda olarak kabul etmiştir. Bazı kesimler gibi, ülkenin ayağına pranga vurmak isteyenlere yoldaş olmamış, tam tersine vatanı ve milleti için çarpan her yürek gibi, Sayın Bahçeli de yüreğinin sesini dinlemiştir. Bu yüzden bizim birlikteliğimiz öyle başkalarının yaptığı gibi fırsat ve çıkar birlikteliği değildir. Bizim birlikteliğimizde Çanakkale ruhu vardır, Aziziye ruhu vardır, 12 Mart ruhu vardır. Bizim birlikteliğimizde, ateşten bir gömlek giydirilmeye çalışılan bu cennet vatanı canından aziz belleyen Ülkücü kardeşlerimiz ve AK yüreklerimiz vardır. Ne yaparlarsa yapsınlar, ardında millet olan bu hareketi durduramayacaklar. Kimlere alet olurlarsa olsunlar, hangi illet güçlerle hangi zillet ittifaklarını kurarlarsa kursunlar, birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve varlığımızı bozamayacaklar” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SEKMEN’DEN MHP’Lİ YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Sekmen, Ülkücü seçmenlerle birlikte gerçekleştirdiği toplantıda ayrıca, Cumhur İttifakı kapsamında planlanarak yürütülen seçim çalışmalarına dair bilgiler de verdi. Sekmen, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen ve sahalarda bir an olsun boş durmayan MHP’li yöneticilere de teşekkür ederek, “MHP’li kardeşlerimizi yanımızda görmek, onlarla birlikte 31 Mart seçimleri için hazırlanıyor olmak, bizim için de büyük bir mutluluk. Yaklaşımlarından dolayı tüm MHP’li yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 
Erzurum’dan Bulanık’a sanat köprüsü
 
Mandal, TÜBİTAK vizyonunu paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öz: “Erzurum milli mücadelenin sembol şehridir”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 12 Mart Erzurum’un düşman ...
Sekmen: ‘Erzurum milli iradenin sembolü bir şehir’
Erzurum’un, milli iradenin sembolü bir şehir olduğunu dile getiren Başkan ...
“12 Mart hüznün yerini zafere bıraktığı tarihtir”
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 12 Mart Erzurum’un düşman ...
 
Karataş: ’12 Mart kutlu bir diriliştir’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun ...
Bahçeli: 'Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır'
Bahçeli, 8 Mart akşamı İstanbul'da bir grubun ezan okunurken ıslık çalmasına ...
Erzurumlu Taşyürek dua aldı
AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı, Erzurumlu Ebubekir Taşyürek, esnaf ...
 
Aydemir: 'Milli irade ebu cehillere geçit vermeyecektir’
Milletvekili Aydemir, ‘Milli irade, Ebu Cehilin yoldaşlarına geçit vermeyecek, ...
Sunar, Palandöken 2023 vizyonunu açıkladı
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar, seçim çalışmalarını ...
Karataş Cumhur ittifakının milli önemini paylaştı
Uzundere’de SKM ile kahvehaneleri ziyaret eden Karataş, vatandaşlara Cumhur ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva