Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Gazze'de can kaybı 34 bin 262'ye yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 262'ye yükseldi
Uraloğlu: 'Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı'
Uraloğlu: 'Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı'
‘Büyüklerin hatalarının bedelini çocuklar ödüyor’
‘Büyüklerin hatalarının bedelini çocuklar ödüyor’
HABERLER>ASAYÄ°Ş
7 Mart 2019 Perşembe - 10:13

Soylu: ‘Demirden korkan trene binmez’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “HDP benim İzmir’de yaptığım konuşmalar için basın bülteni geçmiş, edebe davet ediyor. Pervin Buldan, Sezai Temelli siz hangi edepten bahsediyorsunuz?“ dedi.

Soylu: ‘Demirden korkan trene binmez’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “HDP benim İzmir’de yaptığım konuşmalar için basın bülteni geçmiş, edebe davet ediyor. Pervin Buldan, Sezai Temelli siz hangi edepten bahsediyorsunuz?“ dedi.

 “ARTIK KİMSENİN DÜDÜĞÜ, BORUSU ÖTMÜYOR”

Soylu, “Memleketimizin her köşesinde huzur var. Artık kimsenin düdüğü, borusu ötmüyor. Milletimizin borusu ötüyor. Bizim ülkemiz büyük bir ülkedir. Onlarca medeniyetin üzerine inşa edilmiş bir ülkeyiz. Biz kökü belli olmayan, geçmişi olmayan bir millet değiliz. Biz bütün dünyanın parmak ısırdığı bir milletiz. Birlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu coğrafyaya iki şey yakışmaz; biri zayıflık, biri tembellik. Ülkemizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getirmeliyiz” dedi. Diyarbakır ziyaretini anlatan Bakan Soylu, “’Otobüsün üstüne çıkma’ dediler. Dedim ki ‘Demirden korkan trene binmez’ dedim” diye konuştu.

“HANGİ EDEPTEN BAHSEDİYORSUNUZ?”

Bakan Soylu, şunları söyledi: “Ben terörle uğraşan bir kardeşinizim. Hakkari’ye 30 defa gittim. İstanbul’da evim var. Seçim dönemi dışında 30 defa gitmişliğim yoktur. Ağrıma gidiyor. Orada PKK’ya dersini vermek için değil, o aslanlarımızla beraber bu ülkenin namusunu, ezanını, bayrağını muhafaza etmek için değil, 780 bin metrekarelik toprakta 13 yaşındaki kızların Murat Karayılan’ın masasına meze yapılması ağrıma gidiyor. HDP benim İzmir’de yaptığım konuşmalar için basın bülteni geçmiş, edebe davet ediyor. Pervin Buldan, Sezai Temelli siz hangi edepten bahsediyorsunuz?” diye konuştu.

“TÜRKİYE İKİNCİ SIÇRAMASINI YAPACAK”

“Tarihimizde ilk defa çok önemli bir zaman dili var önümüzde” diyen Bakan Soylu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaptığımız yatırımların hepsini bir tarafa bırakalım. İlk kez zihniyet devrimi yaşadık. İlk kez özgüven kazandık. Eskiden dizlerimiz titrerdi. Amerika diyecek ki, ‘Afrin’e giremezsin.’ Girdik, ne oldu? Kandil’i Amerika idare ediyor. Avrupa fişekliyor. Bunların saldırıları hiçbir zaman bitmedi ki. Bu coğrafyada Türkiye parmağını kımıldatmadıkça kimsenin oyun kurmasına müsaade etmeyiz. Biz eski Türkiye değiliz. Allah’ımıza şükürler olsun güçlü Türkiye’yiz. 50 yıldan bu yana 4,5 yıl boyunca seçimin olmadığı bir dönem olmadı bu ülkede. Her seçime bizi soktular. ‘Ya karnım ya sırtım’ dediler. Bunları göndereceğiz dediler. Türkiye ikinci sıçramasını yapacak.”

“BAŞIMIZA HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ MUSİBETLER GELİR”

“Suriyelileri aldık eve doğru ne yapacaktık? Tecavüz ediyorlardı kadınlara. Biz 400 yıl onlarla aynı kıbleye doğru namaz kılan insanlarız. Ne yapmalıydı Tayyip Erdoğan sırtını mı dönmeliydi?” diye soran İçişleri Bakanı Soylu, sözlerine şöyle devam etti: “Yıllar önce Musevilere bu Anadolu toprakları sahip çıktı. 30 yıl önce Bulgaristan’da 300 bin insanımız Türkiye’ye geldiler. Hangi birine sırtımızı döndük? Önümüzdeki 4,5 yılı burnumuzdan getirmek için hepsi bir araya gelmişler. Kol kola girdiler. Biz 94 PKK belediyesini 08.00’de alıp kendi evlatlarımızı neden koyduk? Oradaki belediyeler teröre adam taşıdılar. Onların şah damarlarını kestik. Burada büyük bir oyun, kumpas var. Bunları iyi tanıyorum. Tırnaklarını bir yere sapladıkları andan itibaren geri adım atmazlar. Ne olursunuz bunlara bu imkanı vermeyin. Başımıza hayal edemeyeceğiniz musibetler gelir.”

 
Erbaş: ‘Üç aylar rahmet iklimi’
 
Türk masalları kitaplaştırılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
293 kilo eroin ele geçirildi
Erzincan'da narkotik polisinin düzenlediği operasyonda 293 kilo 200 gram ...
93 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı
Soylu: "Biz onların da haklarından geliriz"
Soylu, "İnsanlar, HDP’nin üç beş işgüzarın aracılığıyla, dağlarda mağaralarda ...
 
Polisleri taşıyan araç devrildi: 13 yaralı
Bitlis’ten Erzurum’a giden Bitlis Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerini ...
Esrarı vücuduna saran kadın yakayı ele verdi
Kağızman’da bir kadının vücuduna sarılı vaziyette 4 kilo 76 gram esrar ele geçirildi.
Afganistan uyruklu şahıs ölü bulundu
Iğdır’da Afgan uyruklu bir şahıs sobadan sızan karbonmonoksit gazından ...
 
"Ayaklarını kırın demişiz, yanlış mı demişiz"
Soylu, "2017 yılında uyuşturucudan ölenlerin sayısı 941’di.. Öyle operasyonlar ...
Soylu: '7 terörist yakalandı'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul emniyetimiz sabah saat 03.00 ...
Terör operasyonu: 5 tutuklama
Bitlis’te “PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak ve terör örgütü propagandası ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva