Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>SPOR
15 Eylül 2022 Perşembe - 10:44

Spor Toto 1’inci Ligde 6’ıncı hafta

Spor Toto 1’inci Ligde 6’ıncı hafta Yeni Malatyaspor – Altay maçıyla başlayacak. Erzurumspor cumartesi günü 16.30’da Ankara Aktepe stadında Keçiörengücü ile karşılaşacak. 4 maçında 3 puan toplayabilen ve 17’inci sıraya kadar inen mavi beyazlılarda tek hedef galibiyet olacak.

Spor Toto 1’inci Ligde 6’ıncı hafta

Spor Toto 1’inci Ligde 6’ıncı hafta Yeni Malatyaspor – Altay maçıyla başlayacak.  Erzurumspor cumartesi günü 16.30’da Ankara Aktepe stadında Keçiörengücü ile karşılaşacak. 4 maçında 3 puan toplayabilen ve 17’inci sıraya kadar inen mavi beyazlılarda tek hedef galibiyet olacak.

ALTAY’DA KALECİ OZAN’DAN İYİ HABER
Spor Toto 1. Lig’de son maçta sakatlanan kaleci Ozan’ın bu hafta forma giyebileceği ifade edildi.
Spor Toto 1. Lig’de evinde lider Bodrumspor’u yenerek 3 puanla tanışan Altay’da kaleci Ozan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bodrumspor maçında rakibiyle karşı karşıya geldiği bir pozisyonda yüzüne gelen sert darbe nedeniyle denge kaybı yaşayan ve ikinci yarıda yerine genç kaleci Eren’e bırakan Ozan’ın bu hafta görev yapabileceği bildirildi.

GÖZTEPE’DE TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Spor Toto 1. Lig’de pazar günü diğer bir İzmir ekibi Altınordu ile evinde karşı karşıya gelecek olan Göztepe’de yönetim henüz yeni teknik direktörünü bulamadı.

Spor Toto 1. Lig’de pazar günü Altınordu ile İzmir derbisinde karşı karşıya gelecek olan Göztepe, henüz yeni teknik direktörünü belirleyemedi. Boluspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Turgay Altay ile yollarını ayıran Göztepe yönetimi, belirlediği adaylarla görüşmelerini sürdürürken yönetimin aceleci davranmadığı belirtildi.

Teknik direktörler Fuat Çapa, Hüseyin Eroğlu ve Volkan Demirel’in yanı sıra daha önce sarı-kırmızılı kulüpte çalışan Bayram Bektaş ve Tamer Tuna gibi isimleri de listesine alan yönetimin, teknik direktör konusunu Altınordu maçından sonraya da bırakabileceği ifade edildi.

BODRUMSPOR MUTLAK GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Bodrumspor ligin 6’ıncı haftasında evinde Manisa FK’yı konuk edecek. Altay mağlubiyetinin ardından Manisa maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı takım mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Manisa F.K.’nın deplasmanda etkili futbol oynadığını söyleyen Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Manisa takımı 2 hafta önce deplasmanda Samsun takımını yendi. Dolayısıyla deplasmanda daha iyi oynayan bir takım, zorlu bir rakip bizde zor takımız maç günü belli olacak her şey” dedi.

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Bodrumspor ilk 5 maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım averaj ve maç fazlalığıyla 10 puanla liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İzmir temsilcilerinden Altay ile deplasmanda karşılaşan Bodrumspor 2-0’lık mağlubiyetin ardından, ligin 6’ıncı haftasında karşılaşacağı Manisa FK maçına konsantre oldu. Maçın hazırlıklarını başlayan Bodrumspor, İlçe Stadyumu’nda idmanlarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte Erkan Değişmez, Koray Kılınç, kaleci Ali Türkan, Onur Akbay, Süleyman Özdamar ve Üzeyir Ergün’ün sakatlıklarının olduğu bildirildi. Öte yandan, Bodrumspor idmanını kulüp başkanı Rıza Karakaya yerinde takip etti.

“MANİSA MAÇI ZOR BİR MAÇ”

Manisa FK maçı ile ilgili değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk 5 hafta itibariyle ligin sonunda yer alan bir ekipler başında yer alan bir ekibin karşılaşması dolayısıyla büyük bir beklenti oluyor. 1’inci sonuncuyu yener diye ama futbolda böyle bir şey yok. Altay takımına baktığınız zaman geçen sene süper lig kadrosundan kalan 9 oyuncusu oynuyor. Dipte olmalarının verdiği sıkıntılı süreçten dolayı da bir direnç ortaya koydular. İyi olduğumuz nokta direncimiz, mücadele gücümüzde onu bile bastırdılar. 2 golü kendi hatamızdan yedik ama bu Altay’ın ortaya koyduğu mücadeleyi küçümsemez dolayısıyla çok doğru oynadılar biz eksik yaptık mağlup olduk. Manisa FK maçında Erkan’ın olmayacağı kesin, Koray’ın durumu net değil bu hafta bizimle idmanlara çıkmaya başlayacak. Bu hafta olmasa bile diğer hafta Koray bizimle olur. Süleyman Özdamar, Onur ve Üzeyir’in hafif bir sakatlığı var. Ali’nin olmama şansı yüksek çünkü sakatlığı ciddi 2-3 hafta olmayacak. 30 kişilik bir takımız, şuan olmayan arkadaşlarımızın yerini de en az onlar kadar doldurabilecek kapasitede arkadaşlarımız var. Manisa maçı da zor bir maç ligdeki hiçbir maç kolay değil. Maç günü biz kolaylaştırır veya zorlaştırırız. Manisa takımı 2 hafta önce deplasmanda Samsun takımını yenerek geldi. Dolayısıyla deplasmanda daha iyi oynayan bir takım, zorlu bir rakip bizde zor takımız maç günü belli olacak her şey” dedi.

Deneyimli defans oyuncusu Ali Aytemur, “5 haftayı geride bıraktık. Çok önemli bir mücadele ortaya koyduk. Lider durumdayız son hafta talihsizlik yaşadık. 5’inci hafta karşılaşmasında ilk süre bulduğum dakikalar oldu. Umarım ligin geri kalanında daha fazla forma şansı bulabilirim. Ben takıma yeni katıldım ama buradaki ortam çok iyi. Çok mutluyuz, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.

Bodrumspor’un yabancı oyuncularından Dejan Drazic, “Şu ana kadar iyi gidiyor. Ben takımın potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Lig çok uzun bir maraton, bazen kayıplar yaşayabiliriz bu hafta yaşadığımız gibi ama bu kayıpları telafi etmemiz için lig uzun bir maraton. Takımı çok iyi görüyorum. İlk geldiğimde hazırlanmam için az bir süre vardı. Bende bunun için hocadan süre istedim. Bu süre 4-5 haftalık bir süreydi ve o da geçti. Bu maç itibariyle oynadım ve fizik olarak daha çok oynayabileceğimi hissediyorum” dedi.

BAKKAL: “YAPILANMA BİR ANDA OLMUYOR”

A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal talihsiz maçlar oynadıklarını söyleyerek, “Yapılanma bir anda olmuyor, ne sorun varsa aşmaya çalışıyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’e kötü bir başlangıç yapan A. Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, Haluk Ulusoy Tesislerinde açıklamalarda bulundu. Kritik bir süreçten geçerek talihsiz maçlar oynadıklarını söyleyen Bakkal, ilerleyen süreçte en iyi sonuçları almak istediklerini belirtti. Bakkal, “Ne 3-5 galibiyet nede mağlubiyet beni bu işten geriye döndürmez. İlk geldiğimden beri hem iyi hem de kötü günde destek veren taraftar grubu var. Ben tüm camiaya teşekkür ediyorum, özellikle dışardaki desteğe. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Yönetimimizle birlikte ne sorun varsa aşmaya çalışıyoruz. Sahada kazanamaya başlayacağımız günler yakın. Talihsiz maçlar oynuyoruz. Bunun içinde en iyi sonuçları almaya çalışacağız” dedi.

“Kısa vadede hedeflerimize ulaşamayız”

Yapılanmanın zaman aldığını ve farklı bir Denizlispor oluşturmak istediklerini belirten Bakkal, “Bizim hedefimiz farklı. Borçsuz, ayaklarının üzerinde duran, icrasız, transfer yasağının olmadığı, herkesin burada mutlu olduğu ve Denizlispor’a yakışır bir takım yapma hedefi ile buradayız. Buda kısa vadede olmuyor. Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Kimsede bir sıkıntı yok ama aşacağımıza inanıyorum. Yapılanma bir anda olmuyor. Şuanda kazandığımız, kaybettiğimiz veya olması gereken sonuçlara bağladığımız zaman önümüzü tıkayacağız. Benim aslında değinmek istediğim nokta bu” ifadelerini kullandı.

ADANASPOR’DA MUSTAFA KAPLAN DÖNEMİ SONA ERDİ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayırdı.

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Mustafa Kaplan ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz” denildi.

Adanaspor ile 1’i hazırlık toplam 6 maça çıkan Mustafa Kaplan, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

YENİ MALATYASPOR ALTAY MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

- Spor Toto 1.Lig’in 6. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında oynayacağı Altay SK maçı hazırlıklarını sürdürdü .

16 Eylül Cuma günü saat 20:00’da sahasında Altay SK ile karşılaşacak olan sarı siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren kaplanlar Altay SK maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Antrenmanda Lisansı çıkarılan Haqi Osman ve Philip Gameli Awuku’da yer aldı. Sarı siyahlılarda Haqi Osman, Manisa FK maçında son dakikalarda gördüğü kırmızı kart nedeniyle Altay SK maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Doğu Anadolu ekibinin evinde oynadığı Rizespor maçında kırmızı kart gören Rahman Buğra Çağıran ve Burak Kavlak 1 maçlık cezalarını tamamladılar. Teknik Direktör Cihat Arslan’ın şans vermesi halinde bu maçta forma giyebilecekler.

Spor Toto 1.Ligde henüz galibiyet ile tanışamayan Doğu Anadolu ekibi, Altay SK maçında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

ALTAY’DA KALECİ OZAN’DAN İYİ HABER

Spor Toto 1. Lig’de son maçta sakatlanan kaleci Ozan’ın bu hafta forma giyebileceği ifade edildi.

Spor Toto 1. Lig’de evinde lider Bodrumspor’u yenerek 3 puanla tanışan Altay’da kaleci Ozan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bodrumspor maçında rakibiyle karşı karşıya geldiği bir pozisyonda yüzüne gelen sert darbe nedeniyle denge kaybı yaşayan ve ikinci yarıda yerine genç kaleci Eren’e bırakan Ozan’ın bu hafta görev yapabileceği bildirildi.

ÖĞRENCİLERE SAMSUNSPOR MAÇLARI ÜCRETSİZ

7-18 yaş arası tüm öğrenciler, ücretsiz olarak biletlerini maç öncesi haftalık olarak tanımlatabilecekler.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, öğrencilere bilet sürprizi yaptı. 7-18 yaş arası tüm öğrenciler ligin geri kalan bölümünde maç biletlerini ücretsiz olarak kartlarına yükleyebilecekler.

Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, “Öğrencilere bilet hediye. 7-18 yaş aralığındaki tüm öğrenciler, öğrenci kartlarıyla Passolig gişelerine giderek, Doğu Tribünü ya da Kale Arkası Tribünü'nden yapacakları koltuk seçimi ile ücretsiz biletlerini maç öncesi haftalık olarak Passolig kartlarına tanımlatabilirler. 7 Yaş altı çocuk taraftarlarımıza Passolig zorunluluğu yoktur. 2022-2023 eğitim-öğretim sezonunda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 
Çomaklı, GSB yurtlarında incelemede bulundu
 
Erzurumspor Keçiören maçını Ak yönetecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çomaklı, GSB yurtlarında incelemede bulundu
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversite kampüsünde ...
Cirit müsabakasında atlar çarpıştı
Erzurum’da düzenlenen cirit müsabakalarında iki rakip at kafa kafaya çarpıştı. ...
Rahvan at yarışlarına yoğun ilgi
Ardahan’da düzenlenen geleneksel Rahvan At Yarışları ve Doğu Anadolu At ...
 
Fransa’dan Doğu Anadolu’ya bisikletle yolculuk
Fransa’dan bisikletle yola çıkan Fransız çift, yaklaşık 6 bin kilometre ...
UYAFA Göbeklitepe cup heyecanı yaşandı
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi, Şırnak, Van, Kars’ın ardından ...
PFDK’dan Erzurumspor’a ihtar
PFDK Tuzlaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ...
 
Spor Toto 1. Lig’de transferler tamamlandı
Spor Toto 1. Lig’in 5. Haftasını bay geçirecek olan Erzurumspor, 3 günlük ...
Şampiyon Tenis Akademisine kutlama
Erzurum Tenis Akademisi Kulübü kızlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ...
U19 Milli takımı Erzurum’da toplanacak
Aday kadroya çağırılan futbolcular, 11 Eylül Pazar günü Erzurum’da toplanacak. ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva