Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SPOR
16 Mayıs 2018 Çarşamba - 12:48

Sözeri: “Güzel bir final olacak”

Sözeri, Erzurumspor için, ‘Gerçekten çok ciddi performans gösterdiler. İkinci yarının 2 tane flaş takımı Boluspor, Gazişehir Gaziantep ve hatta Erzurumspor’u da koyabiliriz bunun yanına. Üç tane takımdan 2’si final oynayacak. Güzel bir final olacak” dedi.

Sözeri: “Güzel bir final olacak”

Spor Toto 1. Lig playoff yarı final karşılaşmasında Gazişehir Gaziantep rakibi Boluspor’u deplasmanda 1-3 yenerek adını finale yazdıran takım oldu. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “inanılmaz bir atmosfer vardı. Onları burada ödüllendirmek isterdik ama maalesef olmadı. Kalemize ilk gelen top gol olunca çok da yapacak birşeyimiz kalmadı. Ön tarafta biraz daha fazla oynamak istedik, coşkulu oynamak istedik ama rakibe pozisyonlar verdik. Rakibin etkili oyuncuları vardı. Taktik anlamında söylenecek birşey yok, nasip değilmiş diyoruz. Ama 16’ıncılıktan 3’üncülüğe kadar bu çocuklar getirdi, özveriyle getirdiler, iyi mücadele ettiler. Bolu halkına güzel bir sezon yaşattıklarını düşünüyorum. Onlarla çalışmak keyif verdi bana. Bu veda konuşması değil, mukavelem bitti ne olacağını bilmiyorum, oturacağız görüşeceğiz daha sonra. Ama çok da fazla takılmamak lazım. Bir laf vardır bizde, “çayı demleyin bir daha başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Karafırtınalar, ‘hakemlerin ve siyasetin etkili olduğunu düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise, “ilk maç için söyleyebiliriz ama bu maç içi öyle birşey söyleyemeyiz. İlk maçta çok bariz bir şekilde gördük bunu. Keşke olmasaydı, ilk maç daha temiz oynansaydı. Ama geçtikten sonra playoff’u değil ilk 2’yi hedeflemek lazım. Buralara kaldığın zaman bürokrasiyi maalesef geçemiyorsun. İnşallah böyle şeyler olmaz. Ama, VAR sistemi belik bunu ortadan kaldıracak gibi görünüyor. Hayırlısı olsun ben bunu sonuna kadar destekliyorum” şeklinde cevap verdi.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP CEPHESİ

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, “iki ayaklı bir maç oynadık. İlk maçta ifade etmiştim, gol yemeden kazanmak, olamıyorsa 0-0 bitsin. Deplasmanda bir gol bulmak diye düşünmüştük. İlk maç 90 artıda da olsa Webo’nun golüyle 1-0 kazandık. Buraya öyle bir avantajla geldik. Aslında çok büyük avantaj gibi gözükmese de burada en azından 1 gol bulmanın peşindeydik. Onu da çok şükür maçın başında bulduk. Sonra ikinci golü bulduktan sonra rakibin de biraz direncini düşürdük. Dolayısla biraz daha rahat geçmeye başladı maç. Bugün oyuncularım verilen görevleri eksiksiz yaptı. Hatasıza yakın oynadılar. Bir anlık hatamızdan gol yesek de maçtan önce inşallah maçı kazanır, hak eden de finale çıkar demiştim. İki maçta da rakibimizi yendiğimize göre hakettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, gurur duyuyorum onlarla. Camiamıza hayırlı olsun. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Artık yolumuz Bursa’ya gidiyor. Bavullarımızı daha hazırlamamıştık. Başkanımız sağolsun maçtan önce Bursa’nın planlamasını da yapmıştı. Oteli ayarlamıştı. O kadar güveniyordu bize. Biz de onun güvenini boşa çıkarmadığımız için mutluyuz. Boluspor’u da tebrik ediyorum, onlarda iyi mücadele ettiler” şeklinde konuştu.

Rakip Erzurumspor ile ilgili görüşlerini de açıklayan Sözeri, Erzurumspor da çok gerilerden gelerek onunda hak ederek geldiğini düşünüyorum. Gerçekten çok ciddi performans gösterdiler. İkinci yarının 2 tane flaş takımı Boluspor, Gazişehir Gaziantep ve hatta Erzurumspor’u da koyabiliriz bunun yanına. Üç tane takımdan 2’si final oynayacak. Güzel bir final olacak” dedi.

 
Bektaş: “Bursa'da olmayı hak ettik ama olmadı”
 
Öğrenciler tarihle buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bektaş: “Bursa'da olmayı hak ettik ama olmadı”
Toto 1. Lig Play-Off Yarı Finali’nde BŞB Erzurumspor’a elenen Ümraniyespor’da ...
TÜRFAD, VAR'ı tartıştı
TÜRFAD Yönetim Kurulu Üyesi ve MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, eğitim ...
Valilik kupası sahiplerini buldu
Erzurum’da kurumlar arası yapılan Valilik Kupası Futbol Maçları sona erdi. ...
 
50. yıl hayali çöküşe döndü
Spor Toto Süper Lig'de 33. haftayı Bursaspor karşısında deplasmanda alınan ...
Cüneyt Çakır Erzurumspor maçında görev aldı
Ümraniyespor – Erzurumspor play-off yarı finali 2. Maçında Cüneyt Çakır ...
Ümraniyespor final peşinde
Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında deplasmanda Büyükşehir ...
 
Altınordu’da Deniz gitti, Berkay kaldı
Spor Toto 1. Lig’de averajla Play-Off’un dışında kalan Altınordu’da yeni sezon planlaması başladı.
Erzurumspor maçını Öğretmenoğlu yönetecek
İlk maçı deplasmanda 4-3 kaybeden Ümraniyespor'un, saat 16.00'da Ümraniye ...
Erzurumlu ciritçiler Sadabad’taydı
Sadabad Yaz Etkinlikleri'nin 24’üncüsü Kağıthane’de cirit sporu ile son ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva