Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Mayıs Ayı Bilimsel Teşvikleri sahiplerini buldu
Mayıs Ayı Bilimsel Teşvikleri sahiplerini buldu
Tarım-ÜFE  yıllık yüzde 61,24 arttı
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 61,24 arttı
Hizmet üretim endeksi yıllık yüzde 2,3 arttı
Hizmet üretim endeksi yıllık yüzde 2,3 arttı
Türk Jandarma Teşkilatı 186’ıncı gurur yılında
Türk Jandarma Teşkilatı 186’ıncı gurur yılında
Erzurum’da konut satışları düşüşte
Erzurum’da konut satışları düşüşte
HABERLER>SPOR
22 Mayıs 2024 Çarşamba - 02:50

TRENDYOL 1’inci Ligde transfer gündemi

Bu sezon TRENDYOL 1’inci Ligin rengini oluşturan Mavi Beyazlı ekipte transfer kaydında henüz bir gelişme yaşanmadı.

TRENDYOL 1’inci Ligde transfer gündemi

TRENDYOL 1’inci ligde sezonun tamamlanmasının ardından playoff maçları ve transferler gündem oluşturdu. Eyüpspor ve Göztepe ile birlikte Süper Lige çıkacak 3’üncü takım için heyecan dolu bir süreç yaşanırken, ligdeki bazı kulüpler iç transferlere yoğunlaştı.

Bu sezon TRENDYOL 1’inci Ligin rengini oluşturan Mavi Beyazlı ekipte transfer kaydında henüz bir gelişme yaşanmadı. Ligin en başarılı Teknik Direktörü Hakan Kutlu’nun yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı konusu belirsizliğini korurken, sözleşmesi biten futbolcularla ilgili olarak da bekleyiş sürüyor.

GÖZTEPE, İSMAİL KÖYBAŞI’NIN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI
Göztepe, 34 yaşındaki futbolcu İsmail Köybaşı ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.
Bu sezon Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Göztepe’de iç transfer hareketliliği başladı. Sarı-kırmızılı kulüp, ilk olarak 34 yaşındaki deneyimli sol bek İsmail Köybaşı ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalandığını bildirdi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Ailemize katıldığı ilk günden itibaren kulübümüzü evi olarak benimseyen, şanlı formamızı sırtına geçirdiği ilk andan itibaren büyük bir özveriyle mücadele eden kaptanımız İsmail Köybaşı'nın sözleşmesi, şartların yerine gelmesiyle birlikte 1 yıl uzamıştır” ifadeleri kullanıldı.
Zaman zaman sakatlık problemi de yaşayan İsmail Köybaşı, bu sezon 20 maçta 4 asistlik katkı sağladı.

DEMİRBAKAN: “BİZ HER ŞEYE HAZIRLIKLIYIZ”

Trendyol 1. Lig doğrudan play-off finali oynayacak Sakaryaspor, Süper Lig vizesi için antrenmanlarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlıların muhtemel rakiplerinin birbirleriyle denk olduğunu belirten Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, “Biz her şeye hazırlıklıyız tedbir bizden takdir Allah’tan” dedi.

Trendyol 1. Lig'in son haftasında ezeli rakibi Kocaelispor’u 2-0 mağlup ettikten sonra direkt play-off finali oynamaya hak kazanan Sakaryaspor, Süper Lig'e yükselmek için oynayacağı final müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-siyahlılar, Coşkun Demirbakan gözetiminde gerçekleştirdiği antrenmana dinamik ısınma ile başladı. İdman, taktik ve istasyon çalışmalarla devam etti. Teknik adam Demirbakan, Marmara derbisinde alınan galibiyete ilişkin olarak, “Her maçın senaryosu ayrı. Kocalispor ile yıllardan beri rekabet var. Bu ezeli ve tatlı bir rekabet zaten bu kulüple olmazsa futbol olmaz. Geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi gibi bu takımlar futbolu yaşatıyor. O günkü şartlarla şimdi oynayacağımız final maçının şartları aynı olmayacak. Biz senaryoyu ona göre yazacağız” dedi.

“Biz her şeye hazırlıklıyız”

Sakaryaspor’un play-off finalinde muhtemel rakiplerine ilişkin konuşan Demirbakan, “Bodrumspor ve Çorumspor’a saygım var. İkisi de hemen hemen eşit, denk kadrolar. Birinde olan diğerinde yok. Maç günü tabi onlarında senaryosu değişecek oynadıkları maçın haricinde oyun anlayışı olabilir. Biz her şeye hazırlıklıyız tedbir bizden takdir Allah’tan” diye konuştu.

ALTAY’DA CEYHUN VE ÖZGÜR KALIYOR

Altay’da sözleşmeleri 2025 yılında sona erecek olan Ceyhun Gülselam (36) ve Özgür Özkaya’nın (36) alacaklarını alamamasına rağmen takımdan ayrılmayacağı öğrenildi.

Mali ve sportif açıdan tarihinin en karanlık sezonunu yaşayan Altay, borçları ve lisans eksiklikleri sebebiyle toplam eksi 9 puan silme cezası alarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 10 puanla Trendyol 1. Lig’i 17. sırada tamamlayan siyah-beyazlılar, kümede kalamayarak TFF 2. Lig’e düştü.

Oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen ve 670 Milyon TL borcu bulunan siyah-beyazlılarda sezonun sona ermesiyle yaprak dökümü de başladı. Birçok oyuncu maaşlarını temin edemediği için kulübe ihtarname çekerek serbest kalma hakkını elde ederken, siyah-beyazlıların tecrübeli isimlerinden Ceyhun Gülselam ve Özgür Özkaya’nın yola devam kararı aldığı öğrenildi. 36 yaşında bulunan bu iki oyuncu herhangi bir ödeme almamasına rağmen 2025 yılında bitecek olan sözleşmelerini tamamlamayıp gelecek sezon sonunda da futbolu İzmir ekibinde noktalamak istiyor. Ceyhun ve Özgür’ün de kurulu düzenlerini bozmama isteği ve zor zamanlardan geçen Altay’ı yalnız bırakmamak için bu kararı aldığı ifade edildi.

Öte yandan birçok genç oyuncunun serbest kalma hakkını elde ettiği ve kendilerine takım aradığı öğrenildi.

TAŞDEMİR: “BU SONUÇ HİÇBİR ŞEYİN GARANTİSİ DEĞİL”

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çorum FK ile oynanan maçla ilgili, “Bu sonuç hiçbir şeyin garantisi değil” dedi.

Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Çorum FK, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın zor olduğunu belirterek, lige bu yıl renk katan iki takım arasında iyi bir mücadele olduğunu söyledi. Kırmızı karta kadar seyri çok keyifli bir maç olduğunu anlatan Taşdemir, “İki kalede pozisyonlar, geçişler, iyi savunmalardan dolayı iki takımı da tebrik ediyorum. Bunlar 180 dakikalık maçlar. Şu anda biz ilk yarısını bitirdik ve berabere sona erdi. İkinci yarısını ben de merakla bekliyorum. Çok iyi futbol oynayan iki takımdan birisine yazık olacak. Futbolun kuralı bu. Dolayısıyla bir 90 dakikamız kaldı. Dört günlük bir süre var. Orada da maça iyi hazırlanıp turu geçerek finale kalmak istiyoruz. Ama bizim kadar turu geçmek ve finale kalmak isteyen bir takımla karşılaşacağız. İşimiz kolay değil ve zoru başarmaya çalışacağız” diye konuştu.

Daha önce Çorum FK’da teknik direktörlük görevinde bulunduğu hatırlatılan Taşdemir, “Burada güzel günlerim geçti. Pandemi döneminde güzel işler yaptık ancak sonunu getiremedik. Buradan gittiğimden beri kalbimin bir tarafı burada diyebilirim. Güzel dostluklarım var. Halen görüştüğüm insanlar var. Burada kötü hiçbir şey yaşamadım. Geldik rakibimiz. Sporun doğasında var” ifadelerini kullandı.

"Çorum’da alınan sonuç mutlu etti mi?" yönündeki soruya ise Taşdemir, “Bu sonuç yenilmekten iyidir. Ama hiçbir şeyin garantisi değil. Turu geçmiş olmanın garantisi değil. Çorum FK ve Bodrum FK bu lige renk katan iki takım. Ne oynadığını bilen iki takım var. Mücadele gücü yüksek iki takım. Kendi adımıza söyleyeceksek bizim bu lige çıktığımızdan beri mücadele gücümüzü en üst seviyede tutmak zorundayız. Mücadele gücümüz düşük olursa çok sorun yaşarız. Bugün buradaysa bundan dolayı buradayız. Oyuncularımız sakınmıyor. Neyi var, neyi yok ortaya koyuyorlar” yanıtını verdi.

ÇORUM FK’DAN HAKEM KARARLARINA TEPKİ

Çorum FK Yardımcı Antrenörü Kenan Aşkan, Bodrum FK maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek, “Bu geceyi mahveden kalitesi düşük, basiretsiz maç boyunca ne yaptığını bilmeyen bir trio vardı” dedi.

Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Çorum FK, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı. Bodrum FK maçının ardından açıklamada bulunan Kenan Aşkan, her iki takım da sezon başından itibaren tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara geldiğini söyledi. İki takımında iyi mücadele ederek, futbol oynadığına dikkat çeken Aşkan, “Her iki kulüp de play-off’a kalarak oynadıkları futbolun karşılığını alarak geldi. Her iki takımda futbol oynamaya çalıştı. İyi mücadele vardı. Seyir zevki yüksek güzel futbol vardı, Daha da güzel olabilirdi. Ancak bu geceyi mahveden kalitesi düşük, basiretsiz maç boyunca ne yaptığını bilmeyen bir trio vardı. İlk defa söylüyoruz ama gerçekten böyleydi. Bugüne kadar futbolu güzelleştirelim, hep futbol oynayalım dedik. Buralara bundan dolayı geldik. Ama verilen kararlar yediğimiz goldeki taç, kırmızı kart, hocamızın atılması anlam veremedik. Bu gece böyle bitti. Keşke böyle bitmeseydi. Daha güzel olabilirdi. Futbol konuşulabilirdi” dedi.

Bodrum FK’yı tebrik eden Aşkan, “Üç gün sonra tekrar karşılaşacağız. Gene iyi futbol olacak. Onlarda futbol oynamaya çalışacak. Onlarında bizimde sistemimiz var. Onlarda kendi doğrularını bizde kendi doğrularımızı yapmaya çalışacağız. Bir takım kaybedecek, bir takım kazanacak. İnşallah kazanan biz oluruz. Onlar kaybederse de üzülürüz. Çok emek verdik. Takımımız çok emek verdi. Çorum çok emek verdi. Bugün buraya 15 bin taraftar geldi. Onlarda çok istiyor. Hayallerimizin peşinden gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz. Bu gece böyle bitti. İnşallah önümüzdeki maçta gülen taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.

MANİSA FK’YA YABANCI YATIRIMCI KANCASI

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü'nü satın almak için yabancı yatırımcıların Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ile görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile antrenman tesisleri konusunda sıkıntılar yaşayan Manisa Futbol Kulübü’nün satılacağı yönündeki söylentiler, kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Son yıllarda, Göztepe’nin Danimarkalı bir iş insanına satılması ve ardından elde edilen başarı, yabancı yatırımcıların Türkiye’deki futbol kulüplerine olan ilgisini pekiştirdi. Bugün, Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance’nin de Manisa FK’yı ziyaret ederek, Başkan Aktan ile görüşmesi, kulübün satışıyla ilgili söylentileri güçlendirdi. Kulüpten elde edilen bilgiye göre, bugüne kadar 4 farklı yabancı iş insanın Başkan Aktan ile görüştüğü ve kulübün durumuyla ilgili bilgi aldığı belirtildi. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan'ın da satışa sıcak baktığı iddia ediliyor.

GÖZTEPE SPORTİF DİREKTÖRÜ IVAN MANCE'DEN MANİSA FK'YA ZİYARET

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance, Manisa Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Mevlüt Aktan ile bir araya geldi.

Trendyol 1. Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen İzmir temsilcisi Göztepe’nin Sportif Direktörü Ivan Mance, Manisa Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Fikri Bayrıl Tesisleri'nde Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan ile bir araya gelen Ivan Mance, kulüp hakkında fikir alışverişinde bulundu. Manisa Futbol Kulübü'nün örnek bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance, Aktan’a ev sahipliği dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aktan ise Süper Lig’e yükselen Göztepe’yi tebrik ederek, günün anısına Ivan Mance’ye "2023-2024 sezonunda Süper Lig’e yükselme başarı gösteren Göztepe Spor Kulübü’nü tebrik ediyor, başarılar diliyorum" yazılı plaket takdim etti.

SAKARYASPOR, SÜPER LİG HASRETİNİ GİDERMEK İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Trendyol 1. Lig play-off’larında direkt final oynayacak Sakaryaspor, Süper Lig hasretini gidermek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig'in son haftasında ezeli rakibi Kocaelispor’u 2-0 mağlup ettikten sonra direkt play-off finali oynamaya hak kazanan Sakaryaspor, Süper Lig'e yükselmek için oynayacağı final müsabakasının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-siyahlılar, Rüstemler Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan gözetiminde gerçekleştirdiği antrenmana dinamik ısınma ile başladı. İdman, taktik ve istasyon çalışmalarla devam etti.

Sakarya ekibinde Dino ve Dimitrov hastalıkları, Kasongo ile Roshi de sakatlıkları sebebiyle antrenmanda yer almadı.

“Artık son düzlük”

Antrenmanda takım değerlendirmesi yapan Coşkun Demirbakan, “Antrenmanlar, performansı belli bir seviyede yapılan çalışmalardır. Bizim uzun bir aramız oldu 20 gün kadar. Müsabaka yapmadık, bu bir dezavantaj. Fakat yüklemeleri, müsabaka seviyesinde yapmaya çalıştık. Ne kadar başarılı olduğumuzu final maçında göreceğiz. Diğer rakiplerimiz oynaya oynaya geldi. Bunların da avantaj veya dezavantajlarını da göreceğiz. Artık son düzlük, final maçında kim süreyi iyi kullanırsa o bir adım önde olur. Takımımız bu grubun en iyisi kadrosu” dedi.

 
Turizmi en fazla önceliklendiren 2. ülke Türkiye
 
5’inci Bölge Mart ayı teşvik verileri açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Zirvesinde 19 Mayıs coşkusu
Atatürk Üniversitesi spor kulübünce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ...
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ERZURUM gazetesi il sosyo ekonomik ve sosyo kültürel ivme ve beklentilerini ...
Kick Boksta Büyükşehir damgası
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Kick Boks takımı ...
 
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ...
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig Play-off Çeyrek Finali'nde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı ...
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Turu'nda Çorum FK evinde Kocaelispor’u 2-1 ...
 
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Erzurumsporlu Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı aday kadrosunda yer aldı.
Erzurumlu masterler Bakü’de yarıştı
Çeşitli mesleklerde çalışan, esnaf, akademisyen, emekli ve yöneticilik ...
Bak’tan birlik ve beraberlik ruhu vurgusu
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva