KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>GÜNDEM
24 Mayıs 2011 Salı - 07:46

Tapu 164 yaşında

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 164. kuruluş yıldönümü, Erzurum’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tapu ve Kadastro Erzurum 8. Bölge Müdürlüğü ile Erzurum Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yöneticilerinin Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan etkinlikler, Erzurum Valiliği’ni ziyaret, Kızılay’a kan bağışı ve personellerle vatandaşlara meşrubat ikramıyla devam etti.

Tapu 164 yaşında

Her yıl 23 Mayıs’ta kutlanan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Kuruluş Yıldönümü, Erzurum’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Havuzbaşı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, Erzurum Vali Yardımcısı Naci Aktaş’ı ziyaretle devam etti. Bölge Müdürü İlhan Özlü, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinden oluşan bir heyet, Vali Yardımcısı Aktaş’ı ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 164. yılının hayırlı olması dileklerinde bulunan Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Tapu ve Kadastro Teşkilatında çalışan tüm personelin kuruluş yıldönümlerini kutladı. Aktaş, Erzurum’da kadastro çalışmalarının yüzde 98 oranında tamamlandığını, Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın yenilenerek vatandaşa iyi hizmet edilir hale gelindiğini ve Tapu Müdürlüklerinde İşlem Yönetimi ve Performans Sistemi Projesi kapsamında online başvuru ve numaratörlü randevu sistemi;ld çalışmaların devam ettiğini gözlediğini belirterek, bu durumdan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
ÖZLÜ SUNUM YAPTI
Tapu ve Kadastro Teşkilatının çalışmaları hakkında Vali Yardımcısı Naci Aktaş’a bilgi veren Bölge Müdürü İlhan Özlü ise, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün dünya standartlarına uygun hizmet sunmak amacıyla TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi), TARBİS (Tapu Arşiv Bilgi Sistemi), Tesis Kadastrosu, TKMP (Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi), TUSAGA-Aktif Projesi, Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi (TUCBS) Projesi, Harita Bilgi Bankası, Ortofoto Bilgi Sistemi, Online Randevu Sistemi, SKGP (Sürekli Kurumsal Gelişim ) Sistemi gibi projelerin büyük bölümünü  hayata geçirdiğini söyledi. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinde başlatılan online başvuru ve numaratörlü randevu sistemi yöntemiyle vatandaşların işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılma çalışmalarının devam ettiğini anlatan Özlü, “Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin fiziki koşulları ve mekansal sorunları da büyük ölçüde çözülmüştür. Tapu ve Kadastro ile ilgili uygulamalarda görevlerimizi yerine getirirken, vatandaş memnuniyetini esas alan, adalet, dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap verebilirlik ve kamu yararını gözetme doğrultusunda çalışmalarımız Erzurum ve bağlı illerde devam edecektir.” diye konuştu.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 164.Kuruluş Yıldönümü kutlamaları, Bölge Müdürü İlhan Özlü ve Bölge Müdürlüğü personelinin Kızılay’a kan bağışında bulunması ile devam etti.
 

 
Kars - Erzurum Karayolunda göçük
 
İran'la ekonomi köprüsü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emniyet çocukları sevindirdi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nce “Mutlu Et Mutlu Ol” ...
TCDD ilaçlama tarihleri açıklandı
TCDD Genel Müdürlüğü, tren yolu üzerindeki otlarla mücadele kapsamında ...
Konutların yüzde 75'i sigortasız
Türkiye'de zorunlu sigorta kapsamına giren 13 milyon konuttan sadece yüzde ...
 
Nogay Türkleri Sabantoyu yapıldı
Geleneksel 8. Nogay Türkleri Sabantoyu Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Ağılbaşı köyünde yapıldı.
Şiirin kalbi Erzurum'da attı
Atatürk Üniversitesi’nce organize edilen sempozyum için Erzurum’a gelen ...
Kentsel dönüşümde marka yaklaşım
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Ilıca’da 90 dönümlük alanı kapsayan ...
 
Büyükşehir de olmasa...
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, “Kahraman Türk kadını ...
"Ne ilginç bir yer Erzurum?"
Atatürk'ün Erzurum Kongresi sırasında kaldığı Atatürk Evi'ni gezen ABD ...
DAGC'de
DAGC’de 18 Haziran’da yapılacak kongre öncesinde gazeteciler DADAŞTV yazarı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva