Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
6 Haziran 2018 Çarşamba - 14:37

Yavilioğlu, yeni sistemi anlattı

Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, seçim çalışmalarına başladı.

Yavilioğlu, yeni sistemi anlattı

AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları başkanlığı ile birlikte planlanan seçim çalışmalarına katılan Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, katıldığı ev toplantısında gençlerle hasbihal etti.

Burada gençlerin yeni yönetim sistemi ile ilgili merak ettiği soruları cevaplayan Yavilioğlu, seçim üzeri ülkemize karşı girişilen ulusal ve uluslararası saldırıların temelinde, bürokratik tıkanıklarından kurtularak kalkınma yolunda çığır açacak lider bir ülkenin hazmedilemeyişinin yattığını bildirdi.

Geçmişte vergi gelirlerimizin büyük bir bölümünün yüksek faiz değerlerinden dolayı sadece faize aktarılmakla heba edildiğini dile getiren Yavilioğlu, bu gün düşük faiz gideri etkisi ile ülkemize hak ettiği yatırımları ve hizmetleri sunabilme gücüne sahip olduğumuzun vurgusunu yaptı.

Cumhurbaşkanımız ile ilgili sorulan bir soruyu da cevaplayan Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, ‘Bir lider nasıl olur diye sorulduğunda, hemen her kesim tarafından tasvir edilebilecek ve doğru bildiği yoldan ne pahasına olur ise olsun vazgeçmeyen bir kişiliğe haiz bir lidere sahibiz. Bu anlamda bizler de onu örnek alarak hayatımızı şekillendirebiliriz.

Bugün okuduğumuz okullarda her birimiz milleti, ülkesi ve kendisi için bir hedef belirleyebilmeli ve hayatımızı bu hedefler üzerinden şekillendirebilmeliyiz. Yani bir derdimiz ve bir davamız olmalı.

Tüm bunlarla birlikte, hayatımızın merkezine ahlaklı bir yaşam tarzını koymalıyız. Hayata başladığımız yere ise dikkat etmeliyiz. Zira nasıl başlarsak ileriki dönemlerde de aynı çizgi üzerine şekillenecek bir hayata sahip oluruz.’ dedi.

Gençlerle yapılan söyleşi ardından Kazım Karabekir öğrenci yurtlarını ziyaret eden Yavilioğlu, burada da gençlerle bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi. Öğrencilere, geçmiş dönemdeki öğrenci yurt koşulları ile mevcut koşullar hakkında bilgi veren Yavilioğlu, ‘Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır. Ancak bizler sizler için bu hizmetleri sunarken, sizler de eğitim görmekte olduğunuz alanlarda elinizden gelen en yüksek gayreti göstererek ülke kalkınmasında rol alabilmelisiniz. Bizler nasıl ki bu gün sizler için hizmet sunuyor isek, sizler de eğitimlerinizi tamamladıktan sonra ülkemiz ve sizden sonra gelecek nesillerimiz için hizmet edebilmeye hazır olmasınız’ dedi.

Orucunu Atatürk Üniversitesi Kampüsünde kurulan iftar çadırında öğrenciler ile birlikte açan Yavilioğlu, iftar programı ardından vatandaşlar ile bir araya geldi.

Muratpaşa mahallesinde iftar sonrası vatandaşlar ile hasbihal eden Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, burada da vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek gerekli notları aldı.

24 Haziran seçimlerine dair vatandaşlara bilgi veren Yavilioğu, yeni sistem ile birlikte gelen yönetim sistemi ile ilgili sorulan soruları da cevapladı.

Ülke olarak ihya olabilmemizin yolunun, milli bir mutabakat ile oluşturulan Cumhur İttifakına verilecek destekten geçeceğinin altını çizen Yavilioğlu, ‘Kaderinde liderlik olan bir ülkenin fertleri olarak, sadece ülkemizi değil tüm mazlum coğrafyaları temsil etmekteyiz. Bu anlamda 24 Haziran seçimlerinde kullanacağımız oyun değerinin, diğer dönemlere nazaran daha da kıymetli olduğunun farkına vararak adım atmalıyız. ‘ dedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Yavilioğlu, ilerleyen saatlerde ise gençlik merkezinde bir araya gelen gençlerle buluştu.

Ülkemizin geleceği olan gençlere yeni yönetim sistemi ve ülke ekonomisi üzerine söyleşi gerçekleştiren Yavilioğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda zaferle çıkacağına dair düşüncelerinin kavi olduğunu dile getirdi. Ülke kazanımlarının kaybedilmemesi ve yeni sistemin tam anlamı ile faaliyete geçirilerek ülke kalkınmasında çığır açabilmenin yolunun Cumhurbaşkanlığı seçimi yanı sıra meclis çoğunluğunun kazanılmasından geçtiğinin altını çizen Yavilioğlu, ‘Tüm bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda, 24 Haziran seçimlerinde ilk oyunu kullanacak siz kıymetli gençlerimizin ülke kalkınması yolunda tam desteklerini bekliyoruz. Bu anlamda hem Başkanlık ve hem de parlamento seçimlerinde vereceğiniz destekler ile geleceğimizi hep birlikte şekillendirecek ve lider ülke olma yolunda emin adımlar ile yürüyeceğiz inşallah’ dedi.

 
Azizoğlu Oyuklu Kur’an Kursunu hizmete açtı
 
Aydemir: ‘Karar Tek: Erdoğan ufkunda bütünleşmek’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sertoğlu’ndan 24 Haziran değerlendirmesi
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 24 Haziran seçimlerinin, bireylerin ...
Bulutlar’dan istikrar vurgusu
Bulutlar, “Halkımız bu seçimde de yine tercihini istikrardan yana yapacak” dedi.
Başbakan Yıldırım’dan imar barışı açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, 8 Haziran’dan itibaren imar barışı müracaatlarının ...
 
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
Aydemir, ‘Dadaşların pusulası şaşmaz, hep doğru istikameti gösterir. Dadaş ...
Akpınar: “MHP bu ülkenin çimentosudur”
MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, "Milliyetçi Hareket Partisi ...
Aydemir: “Dadaşlar 24 Haziran’da tarih yazacak”
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili ...
 
“Yola gelüsen gelüsün, gelmezsen..."
AK Parti’nin Kastamonu mitinginde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye’nin ...
Aydemir: ‘Ak önderin ufkundan ayrılmayız’
Aydemir, ‘Dadaş lafzında AK Parti hamiyet, fazilet ve izzet seferberliğinin ...
Ak Parti adayları yatırım ve projeleri anlatıyor
AK Kadrolar, Erzurum’da yoğun bir çalışma temposuyla adeta arı gibi çalışıyor.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva