KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
6 Haziran 2011 Pazartesi - 15:43

Çelik'ten dadaş feraseti vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Erzurum kimi desteklemişse o iktidar olmuştur. Erzurumlular AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük teveccühlerde bulunuyorlar. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Çelik ten dadaş feraseti vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Hüseyin Çelik, "Herkes AK Parti'ye karşı bu bütün güçler adeta ittifak ettiler. Niye, Çünkü AK Parti olduğu zaman bütün bu çeteler, mafyalar, cuntalar havasını alır. Bütün hesap buna yöneliktir" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Hüseyin Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey milletvekili adayı Fikret Murat Tural ile birlikte Erzurumlular Derneği ve MAREV'i ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.
ERZURUMLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmalarına, Erzurum ve Çevre İlleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek başlayan Hüseyin Çelik burada Dernek Başkanı Bülent Yıldız'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
ERZURUM SİYASETİN BAROMETRESİ
Burada bir konuşma yapan Hüseyin Çelik, "Erzurum kimi desteklemişse o iktidar olmuştur. Erzurumlular AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük teveccühlerde bulunuyorlar. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
AK Parti'ye yönelik binbir türlü tuzak hazırlandığını öne süren Çelik, "En son 2007 seçimlerine giderken baktılar ki; AK Parti tek başına gümbür gümbür iktidara geliyor, Cumhuriyet mitingleri düzenlediler. Cumhuriyet mitingleri de Devlet'in imkanları kullanılarak düzenledi onu da söyleyeyim. O zaman, "Cumhuriyet, Laiklik, Atatürkçülük elden gidiyor, şeriat gelecek" dediler. İnsanları bu şekilde korkuttular. Tıpkı 28 Şubat'ta azimendileri piyasaya sürdükleri gibi, tıpkı Müslüm Gündüzleri, Fadime
Şahinleri, Ali Kalkancıları piyasaya sürdükleri gibi. Ali Kalkancı kimdir, ortaya çıktı ki bir uyuşturucu tüccarı. Tarikat şeyhi diye bize sattılar. Görev verdiler. Ona bir rol verdiler o da çıktı oynadı. Senaryoyu başkası yazmıştı. Fadime Şahin de telekızmış. Bunlar bu ülkenin maalesef gerçekleridir. 2007 öncesi yine, "Türkiye Malezya'ya mı dönüyor, Türkiye İran mı oluyor. Vatandaşı bununla korkuttular. Çünkü bugüne kadar bu memleketin kaynaklarını kurutanlar, bu memleketi soyanlar, hepsi, "Cambaza bak cambaza" demiş, Millet cambazla meşgul olurken cebinde ne varsa alıp götürmüşler. Bu soygun düzenini böyle devam ettirmişler. Olmadı Cumhuriyet mitingleri tutmadı. Ardından Sabi Kanadoğlu bir vetfa verdi; "Mecliste 367 olmazsa Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılmaz" dedi. Anayasa Mahkemesi de bunu kabul etti. Bununla bizi vurmaya çalıştılar. O da tutmadı. 27 Nisan bildirisi geldi, o da tutmadı. Bu sefer AK Parti yüzde 47'yle iktidara geldi. AK Parti'ye kapatma davası açtılar. O da olmadı. Onların hesabı var Allah'ın da bir hesabı var" şeklinde konuştu.
ŞİMDİ YENİ BİR SENERYO VAR
"Şimdi yeni bir senaryo var" diyen Çelik şöyle devam etti: "Bir taraftan PKK Ergenekon işbirliği yapıyor. Bunu yabana atmayın. Bu yazılıp çizilenler insanın midesini bulandırıyor. Bir taraftan BDP'nin eş Başkanı Elazığ'da, il Başkanı'nın, "BDP'nin Elazığ'da adayı yok MHP'ye oy verelim" diyor o da, "evet iyi olur" diyor. Bir taraftan CHP Genel Başkanı Hakkari'ye gidiyor, orada BDP'liler tarafından karşılanıyor, alkışlanıyor. Herkes AK Parti'ye karşı bu bütün güçler adeta ittifak ettiler. Niye, Çünkü AK Parti olduğu zaman bütün bu çeteler, mafyalar, cuntalar havasını alır. Bütün hesap buna yöneliktir. Şimdi şiddet unsurunu devreye soktular ama ne yaparlarsa yapsınlar artık vatandaş her şeyi biliyor, bu kirli tezgahları oyunları biliyor" ifadelerini kullandı.
Çelik, "Bu seçim milletin iradesiyle; dayatmacı, jakoben, tek tipçi, ve insanları adeta tornadan çıkan malzeme gibi gören Ergenekoncu zihniyet arasında geçen bir seçim olacak. Ya millet, ya da bu zihniyet kazanacak" dedi.
 

 
A.Ü'den ESRUC adımı
 
Küçükler'den anlamlı girişim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ canlı yayında Erzurum'u anlattı
Erzurum’da seçim çalışmalarını sürdüren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tarihi ...
Aksak'a bayraklı karşılama
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak seçim çalışmaları yapmak ...
Aydemir'den Taşmağazalar ziyareti
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmalarını ...
 
Yılmaz AK Parti politikalarını anlattı
Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, uygaladığı politikalarla ...
Akdağ Pasinler'de halka seslendi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Pasinler ilçesinde halka hitap etti. ...
Aydemir STK'ların nabzını tuttu
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum Ticaret Borsası’nı ...
 
Aksak: “Durmak yok yola devam”
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerine 10 gün kala AK Parti Erzurum ...
Yılmaz istikrara dikkat çekti
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, Türkiye’de hizmetlerin ...
Akbulut esnafı dinledi
Saadet Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Akbulut, seçim çalışmalarını ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva